آفتابنیوز : 
این بی رغبتی و بی تمایلی پیشتازان حقوق زنان نسبت به حضور در مجلس خبرگان در شرایطی اتفاق می افتد که همین چند ماه پیش تشکل های زنان در تلاش همه جانبه ای، خواستار به دست آوردن حق کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری بودند و چند تجمع اعتراض آمیز را نیز در همین راستا ترتیب دادند.
با این حال با مخالفت صریح شورای نگهبان با این تلاش ها و تفسیر اختلاف برانگیز از کلمه« رجل» در قانون اساسی که امکان نامزدی زنان را برای انتخابات ریاست جمهوری سلب می کند، سبب شد تا هیچ زنی میان کاندیداهای تایید شده از جانب شورای نگهبان قرار نگیرد.
این اتفاق که می توان آن را به منزله بن بست نهادهای حامی حقوق زنان برای پیگیری مطالبه شرکت در پست های کلیدی محسوب کرد، اکنون گویی فعالان این حوزه را به دوره ای از انزوا سرخوردگی کشانده است به گونه ای که عملا طرح های جذابی چون حضور در میان فقهای کهن سال مجلس خبرگان بین زنان جذابی چون حضور در میان فقهای کهن سال مجلس خبرگان بین زنان جذابیتی ایجاد نمی کند.
البته برخی ناظران باور دارند که جایگاه مجلس خبرگان به لحاظ منحصر به فرد بودنش در میان مجموعه نهادهای نظام، اساسا اجازه حضور غیر فقیهان را نخواهد داد و طرح مسائلی نظیر حضور زنان نیز از این سو به شعارهای حزبی و جناحی تعبیر می شود.
با این وجود، برخی دیگر با خاطر نشان کردن سابقه حضور اعضای غیر فقیه زن د رمجلس اول خبرگان، معتقدند می توان با تاکید مجدد و بر تکرار این تجربه، زمینه حضور دوباره زنان را در این نهاد حساسیت برانگیز ایجاد کرد.
هر چند به نظر می رسد حامیان حضور زنان در مجلس خبرگان رهبری، خود نیز به این واقعیت واقفند که به کرسی نشاندن چنین خواستی دست کم در آینده نزدیک امری محال و دور از واقع است، و ما گویا باور دارند دامن زدن بر این مطالبه می تواند اقبال افکار عمومی را برای آنها به همراه داشته باشد و به تقویت موضعشان در میدان بازی های سیاسی کمک کند. طنز قضیه البته این جاست که این بار، فعالان زنان با بی اعتنایی نشان دادن به موضوع، تعجب و ناراضی طراحان حضور زنان در مجلس خبرگان را فراهم آورده اند.