طبق اعلام رسمی این ثبت نام رایگان بوده و اطلاعاتی محدود در حد میزان درآمد ورودی کل خانوار، محل سکونت و همچنین مالکیت مسکن مورد سوال قرار میگیرد.
متقاضیان باید در مرحله ثبت نام سه فرم اصلی را پر کرده و مورد تایید قرار دهند و تنها شاخصه تایید نهایی ثبت نام آنها در سامانه، پیامکی است که از طریق تلفن همراه خود دریافت خواهند کرد.
در این پیامک یک کد چهار رقمی وجود دارد که سرپرستان خانوار باید ضمن نگهداری از آن در مراحل بعدی نیز آن را ارائه نمایند.
سرپرستان خانواری که به اینترنت دسترسی ندارند میتوانند با مراجعه به مراکز بهزیستی، کمیته امداد، پلیس 10+، اداره پست و پست بانک به صورت حضوری ثبت نام کنند.
برای کسانی که در طول 9 روز ثبت نام ابتدایی بنا به هر دلیلی نتوانند ثبت نام کنند نیز روزهای سیام و سیویکم فروردین ماه به عنوان روزهای پایانی نام نویسی در نظر گرفته شده تا خانوادهای از این مساله جا نماند. ثبت نام نکردن مجدد در سایت رفاهی به منزله انصراف از دریافت یارانه نقدی خواهد بود.
به گزارش ایسنا، طبق قانون بودجه مصوب مجلس شورای اسلامی در سال 93 تنها متقاضیانی که از طرف دولت نیازمند دانسته شوند یارانه دریافت میکنند و به این ترتیب دولت ضمن سپردن مرحله تشخیص ابتدایی میزان نیازمندی به مردم خوداظهاری را مرحله نخست دریافت یارانه در نظر گرفته است.
طبق اعلام معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی از اردیبهشت ماه به تمامی متقاضیانی که در سایت ثبت نام کنند یارانه اختصاص مییابد اما در زمان غربالگری اطلاعات در صورتی که به دولت اثبات شود اطلاعات ارائه شده در سایت از طرف سرپرست خانوار صحت ندارد طبق قانون خانواده سه برابر مبلغ یارانه دریافتی را باید به عنوان مجازات به دولت بازگرداند.