کد خبر: ۲۴۰۷۷۸
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۷

رفع توقیف هفته نامه «9دی»/ رسایی هم مدافع «آزادی بیان و قلم» شده است

رسایی در حالی از آزادی بیان و اصول قانون اساسی و آرمان‌های امام(ره) سخن می‌‌گوید که وی با رفتار و عملکرد خود نشان داده است وقتی پای منافع جناحی‌اش در میان باشد اهمیت چندانی به این مسائل نمی‌دهد. مخالفت‌های وی و همفکرانش با توافقنامه ژنو، دروغ‌پردازی و تحریف آشکار اخبار مربوط به مذاکرات هسته‌ای و همچنین احضار بی‌جهت برخی وزرا به مجلس و ...، نمونه‌های بارزی از رفتارهای برخلاف منافع ملی آقای رسایی هستند.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: حمید رسایی مدیر مسوول هفته نامه «9دی» از رفع توقیف این هفته نامه خبر داد.
 
به گزارش خرداد، حجت‌الاسلام حمید رسایی، نماینده مجلس شورای اسلامی که یکی از مخالفان همیشگی دولت تدبیر و امید است و بارها اعضای کابینه برای پاسخ‌گویی به سئوال‌های وی به کمیسیون‌ها و صحن علنی مجلس احضار شده‌اند، در سایت شخصی خود، از رفع توقیف هفته‌نامه «9 دی» خبر داد.
 
وی نوشته است که «امروز بعد از ظهر خبر رفع توقیف هفته نامه ۹ دی به بنده ابلاغ شد. هفته نامه ۹ دی ... در دولت یازدهم یک روز قبل از سالگرد قیام ۱۹ دی قم (۱۸ دی ۹۲) طی نامه ای از هیأت نظارت تذکر گرفت و پرونده آن به دادگاه ارجاع شد. هیأت نظارت بر مطبوعات به این تذکر بسنده نکرد و ده روز قبل از پایان سال ۹۲ با رأی اعضای دولتی اش، هفته نامه ۹ دی را در تاریخ ۲۷ اسفند ۹۲ توقیف و برای بار دوم مجددا پرونده آن را به دادگاه ارجاع داد.»
 
رسایی که بارها از دولت اعتدال بخاطر عدم برخورد با برخی رسانه‌ها و نشریات اصلاح‌طلب و حامی دولت انتقادهای شدیدی کرده است، در ادامه مطلب خود نوشته است: برای ۹ دی که یک بار در دولت دهم به دلیل انتقاد صریح از جریان انحرافی و ساکتین فتنه به بهانه انتشار تصویر نقاشی شده‌ای از خاتمی توقیف شده بود، این توقیف تازگی نداشت اما جای تعجب بود، وزارت ارشادی که در برابر توهین به مقدسات و زیر سئوال بردن ولایت امیرالمومنین، حکم الهی قصاص و تفاوت احکام زن و مرد یا سکوت کرده بود یا از این نشریات حمایت می‌کرد، چطور تنها به دلیل انتقاد از دولت یازدهم، حکم به توقیف ۹ دی داد!؟
 
به گزارش خرداد، گرچه دولت بارها اعلام کرده است مخالف توقیف و برخورد حذفی با رسانه‌هاست اما رسایی در حالی مدعی حمایت دولت از برخی نشریات است که توقیف روزنامه‌های «بهار» و «آسمان» که رویکردی اعتدالی و اصلاح‌طلبانه داشته‌اند بی‌تاثیر از جوسازی‌های رسانه‌‌ای و فشار آقای رسایی و همفکرانش نبوده است. 

رسایی که گویی عملکرد و سکوت خود و همفکرانش در برابر فسادها و بحران‌های دوران احمدی‌‌نژاد و مشکلات مردم را فراموش کرده است، بدون اشاره به هتاکی‌ها و تخریب‌هایی که علیه بزرگان و دلسوزان نظام و دولت تدبیر و امید انجام داده است، در ذکر دلایل توقیف هفته‌نامه 9 دی می‌نویسد: «دلایل توقیف در دو نامه وزارت ارشاد به دادگاه ویژه روحانیت، صراحتا مقالات انتقادی نسبت به دولت آقای روحانی ذکر شده است. عناوین یادداشت‌هایی که اعضای دولتی هیأت نظارت بر مطبوعات را به خشم آورد عبارت بودند. به هر حال ۹ دی از تاریخ ۱۸ دی ماه ۹۲ که هیأت نظارت بر مطبوعات پرونده آن را به دادگاه ارجاع داد، ضمن حضور چندباره در محضر قانون، تمام مستندات خود را ارائه کرد و از تمام محتواهایی که به چاپ رسانده بود دفاع کرد. دفاع محکم و مستند ۹ دی در خصوص وضعیت پرونده هسته‌ای و توافقنامه‌ای که به نفع دشمنان این انقلاب طراحی شده و تاکنون حتی یک جمله از رهبر انقلاب در تأیید آن شنیده نشده، مستندات اخراج دانشمندان هسته‌ای که با پیگیری ۹ دی و رسانه های دیگر متوقف شد، مستندات ولخرجی های دولت که امروز همه رسانه‌ها و نمایندگان به هزینه کرد هفت میلیاردی دفتر رئیس جمهور معترضند و مستندات جابجایی‌های گسترده در سطح مدیران فقط به دلیل اینکه در دولت گذشته مدیر بوده‌اند و مستندات دیگر در برابر مطالبه غیر قانونی وزارت ارشاد مبنی بر لزوم رعایت شأن دولت! دادگاه را مجاب کرد که ۹ دی حق دارد از مواهب نظام جمهوری اسلامی بویژه آزادی بیان برای دفاع از آرمان های امام امت (ره) و مطالبات امام خامنه ای و اصول قانون اساسی برخوردار باشد و جا دارد که از دادگاه نیز تشکر کنیم.»
 
 وی در پایان یادداشت خود با کنایه می‌نویسد: «جا دارد انتشار مجدد هفته نامه ۹ دی را به آقایان هاشمی رفسنجانی، حسن روحانی و علی جنتی تبریک بگویم. چرا که آقای هاشمی نگران آزادی بیان (البته آزادی بیان رسانه های بزک کننده دشمنی آمریکا) بودند و اعتقاد داشتند کسانی که از آزادی بیان و بیان حقایق می ترسند از سانسور در رسانه ها استفاده می کنند. آقای روحانی نیز بارها از برخورد با رسانه ها (البته رسانه های هتاک و نه منتقد دولتش) انتقاد می کرد حتی بعد از توقیف ۹ دی گفت: بگذاریم میدان قلم و میدان بیان باز باشد تا حقایق برای مردم و جامعه تبیین شود. آقای جنتی وزیر ارشاد که خود سهم بسزایی در توقیف ۹ دی داشت، نیز بعد از توقیف روزنامه های هتاک اعلام کرده بود: نباید برای بیگانگان خوراک تهیه کنیم تا بگویند در ایران رسانه ها آزادی بیان ندارند! و رفع توقیف ۹دی این بهانه را از دشمنان انقلاب گرفت.»
 
رسایی در حالی از آزادی بیان و اصول قانون اساسی و آرمان‌های امام(ره) سخن می‌‌گوید که وی با رفتار و عملکرد خود نشان داده است وقتی پای منافع جناحی‌اش در میان باشد اهمیت چندانی به این مسائل نمی‌دهد. مخالفت‌های وی و همفکرانش با توافقنامه ژنو، دروغ‌پردازی و تحریف آشکار اخبار مربوط به مذاکرات هسته‌ای و همچنین احضار بی‌جهت برخی وزرا به مجلس و ...، نمونه‌های بارزی از رفتارهای برخلاف منافع ملی آقای رسایی هستند که همچنان بر این رویکرد خود نیز اصرار دارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین