کد خبر: ۲۴۳۵۶۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۱

خرم آباد، در فهرست 20 شهر آلوده جهان

علی رغم هوای دودآلود شهرهای چین و رفت وآمد مردم با ماسک، هیچکدام از شهرهای چین جزء 20 شهر آلوده نبوده و حداکثر آلودگی امسال شهرهای این کشور 56 میکروگرم گزارش شده است. سازمان بهداشت جهانی در گزارشی، شهر «خرم آباد» را در فهرست 20 شهر آلوده جهان قرار داد.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: به گزارش ایرنا از سازمان بهداشت جهانی، شهرهای «ایگدیر» در ترکیه، «کابل» در افغانستان، «کراچی»، «راولپندی» و «پیشاور» در پاکستان، «نارایونگانجی»، «داکا» و «قاضی پور» در بنگلادش، «آمریستار»، «دهلی»، «جودپور»، «احمد آباد»، «آگرا»، «گوالیور»، «فیرز آباد»، «راجی پور»، «الله آباد» و «رای پور» در هند، «دوحه» در قطر و «خرم آباد» در ایران از آلوده ترین شهرها از منظر بهداشت جهانی هستند.

تمام این شهرها در خاورمیانه و جنوب آسیا قرار دارند.

آلودگی هوا در این 20 شهر، از حد استاندارد سازمان بهداشت جهانی بیشتر اعلام شده است.


** دهلی آلوده ترین شهرهای جهان

طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، بالاترین سطح ذرات معلق موجود در هوا با 153 میکروگرم، متعلق به شهر دهلی در هند است.

این رقم شش برابر حد مجاز، یعنی 25 میکروگرم، است که سازمان جهانی بهداشت مجاز شمرده است.

** آلودگی هوای هند بدتر از چین

سازمان بهداشت جهانی همچنین در گزارش خود اعلام کرد که آلودگی هوا در دهلی نو بدتر از پکن است.

علی رغم هوای دودآلود شهرهای چین و رفت وآمد مردم با ماسک، هیچکدام از شهرهای چین جزء 20 شهر آلوده نبوده و حداکثر آلودگی امسال شهرهای این کشور 56 میکروگرم گزارش شده است.

رهبران چینی سال جاری میلادی (2014) را سال مبارزه با آلودگی اعلام کرده اند.

بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، کانادا، آمریکا، فنلاند، ایسلند و سوئد کشورهای هستند، که از پایین ترین سطح آلودگی برخوردارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
یاشار بوم راشین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۶
0
0
این خبر از لحاظ "علمی" به چند دلیل نمی تواند سندیت داشته باشد:
الف-شاخص آلودگی هوا PSI یا "شاخص استاندارد آلودگی" است که بی واحد است و بر مبنای چنین شاخصی است که می توان متوجه شد که کدام شهر از کدامیک آلوده تر است زیرا اگر بخواهیم بدون استفاده از این شاخص مثلا دو شهر که یکی منو اکسید کربن بیشتری دارد و دومی اکسیدهای ازت بالاتر,دچار مشکل خواهیم شده که براستی کدام آلوده ترند
ب-بر خلاف متن که آلودگی را بر حسب میکروگرم بر متر مکعب مورد ارزیابی قرار داده,بالای جدول ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون را به عنوان شاخص آلودگی آورده اند!درست است که ذرات معلق کمتر از 2.5 از آلاینده های هوا هستند در هیچ مرجع معتبری نیامده که این ذرات را شاخص آلودگی بدانیم
ج-در ابتدای متن "مجمع جهانی اقتصاد" آمده و بنابراین به نظر می رسد ارزیابی شهرها بیشتر بر پایه این بوده که کدامشان بیشتر از دیگران از آلاینده های هوا آسیب اقتصادی دیده اند و لذا آلودگی زیست محیطی عامل اول و اصلی و پایه و اساس رده بندی شهرهای آلوده نبوده است!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین