آفتابنیوز : آفتاب: نرگس نجفی گفت: افرادی که به واسطه یکی از تغییرات ازدواج یا طلاق و یا تغییر سرپرست، به عنوان سرپرست جدید در مراکز پلیس+10 ثبت نام می کنند، باید جهت ثبت شماره حساب خود به یکی از شعب بانک متبوع نیز مراجعه نمایند.
او با بیان آنکه، وقایع حیاتی همواره و بطور مستمر در طی زمان برای خانوارهای مختلف بروز می کند، اصلاح اطلاعات قبلی خانوارها نیز در نتیجه وقایع مزبور باید به طور مستمر تغییر پذیرد، گفت: از این رو سازمان هدفمندسازی یارانه ها به منظور تامین شرایط مطلوب برای متقاضیان، مکانیزم ثبت تغییرات مزبور را طوری طراحی کرده که امکان ثبت این گونه تغییرات از 31 اردیبهشت ماه سال جاری به بعد بطور مستمر امکان پذیر خواهد بود.
نجفی گفت: هیچگونه جای نگرانی مبنی بر وجود محدودیت زمانی برای ثبت تغییرات مزبور در سامانه refahi.ir برای خانوارهای مربوطه وجود ندارد، ضمن آنکه تنها مرجع ثبت این تغییرات در اطلاعات ثبت شده قبلی خانوارها، مراکز پلیس+10 در سراسر کشور است.
سخنگوی سازمان هدفمند کردن یارانه ها درباره شماره حساب برای واریز یارانه خانوارهای جدید نیز گفت: افرادی که به واسطه ازدواج یا طلاق، اطلاعاتشان را با مراجعه به مراکز پلیس+10 اعلام و از زیرمجموعه خانوار قبلی خود جدا و در قالب خانوار جدیدی ثبت می کنند، می توانند بلافاصله پس از اقدام فوق، با مراجعه به یکی از شعب بانکی که می خواهند حساب یارانه ای در آن داشته باشند، نسبت به ثبت شماره حساب سرپرست خانوار جدید در سامانه اقدام نمایند.
او گفت: بدیهی است در صورت عدم ثبت شماره حساب در بانک مربوطه، امکان پرداخت یارانه میسر نمی باشد.
نجفی گفت: تغییر سرپرست در موارد مربوط به خانوارهای بدسرپرست، کفالت، حضانت، قیمومیت و مواردی از این قبیل، کمافی السابق در کلیه فرمانداری های سراسر کشور انجام می شود و فرمانداری ها پس از بررسی مدارک و مستندات مربوطه، در صورت تایید، سرپرست جدید خانوار را به همراه نامه رسمی فرمانداری به دفاتر پلیس+10 جهت اعمال تغییر سرپرست معرفی می کنند.
او در پاسخ به این پرسش که خانوارها بلافاصله پس از اصلاح اطلاعات مشمول دریافت یارانه می شوند یا خیر، گفت: پرداخت یارانه مرحله بعد به سرپرست خانوارهای جدیدی که به واسطه ازدواج، طلاق و یا تغییر سرپرست ایجاد و ثبت شده اند، منوط به اعلام و ثبت شماره حساب مربوطه سرپرست خانوار جدید در یکی از شعب بانک متبوع است.