کد خبر: ۲۴۵۶۹۰
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۴

تن‌تن با 2.5 میلیون یورو رکورد زد

یکی از اولین طراحی‌های تن‌‌تن شخصیت محبوب قصه‌های مصور در حراجی آرت‌کوریال پاریس رکورد زد.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: این حراجی شنبه برگزار شد و دو صفحه از طراحی‌های ژرژ رمی معروف به هرژه، هنرمند بلژیکی که سال 1937 خلق شده، پس از 15 دقیقه نفس‌گیر، به قیمت 2.5 میلیون یورو (3.4 میلیون دلار) به فروش رسید.

پیش از آغاز حراجی تخمین زده شده بود این صفحات بین 700 تا 900 هزار یورو فروخته شود.

دو صفحه فروخته‌شده شامل 34 طراحی کوچک از تن‌تن و «برفی/میلو»، سگ باوفای اوست. حراجی روز شنبه کاملا به طراح بلژیکی و مخلوق معروف او اختصاص داشت.

اریک لروی کارشناس کاریکاتور حراجی آرت‌کوریال گفت: «این رکورد جدید، جایگاه هنر کارتون به عنوان یک قالب هنری مهم را مورد تاکید قرار می‌دهد.

طرح روی جلد «تن‌تن در آمریکا» که هرژه سال 1932 آن را خلق کرد، ژوئن پیش 1.3 میلیون یورو به فروش رسید و تا قبل از حراجی اخیر، رکورددار بود.

کارشناسان اعتقاد دارند فروش‌های خیره‌کننده اخیر از علاقه جدید به آثار کارتونی خبر می‌دهد که قیمت آن‌ها در یک دهه اخیر سر به فلک گذاشته است.

دانیل ماگن صاحب یک گالری در پاریس که در حوزه هنر مصور فعال است، تخمین می‌زند قیمت‌های آثار این حوزه در 10 سال گذشته 10 برابر شده باشد.

وال استریت ژورنال از این هم فراتر می‌رود و می‌گوید اکنون قصه‌های مصور بیش از بازار بورس قابل اعتماد هستند.

سال 2013 چند اتفاق بزرگ در حوزه دنیای قصه‌های مصور قدیمی روی داد. در همان ماه که «تن‌تن در آمریکا» بیش از یک میلیون به فروش رسید، یک فروشنده در مینه‌سوتا برای یک نسخه از مجله «اکشن کامیکس شماره 1» (1938) حدود 175 هزار دلار به دست آورد. او این مجله را که شخصیت سوپرمن اولین بار در آن معرفی شد، در دیوار خانه‌اش پیدا کرد.

بازار قصه‌های مصور در سال 2013 در مقایسه با سال 2012 تقریبا 15 درصد رشد داشت.          

رمی شخصیت تن‌تن را در اواخر دهه 1920 خلق کرد. مجموعه قصه‌های مصور «تن‌تن» درباره یک خبرنگار جوان ماجراجو است که در این قصه‌ها دور دنیا می‌گردد و با ماجراهای مختلف روبرو و با شخصیت‌هایی چون کاپیتان هادوک، پروفسور کاتبرت کالکولوس و دو کارآگاه دست و پا چلفتی همراه می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، قصه‌های مصور «تن‌تن» در فاصله 1929 تا 1976 منتشر شد و تاکنون بیش از 200 میلیون نسخه از آن به فروش رسیده است. این مجموعه به بیش از 50 زبان دنیا ترجمه شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین