کد خبر: ۲۴۷۸۴۷
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۱

مواد آرایشی وارد شده به کشور، درجه 2 و 3 است

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: بدلیل ارزان بودن، مواد آرایشی و بهداشتی درجه دو و سه وارد کشور می شود.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: به گزارش ایرنا، «هدایت حسینی» روز چهارشنبه در آیین افتتاح دهمین گردهمایی مدیران نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی کشور در اصفهان افزود: با هدف کاهش تبعات این مشکل قرار است تولید فراورده های بهداشتی و آرایشی به دانشگاه های علوم پزشکی تفویض اختیار شود.

وی از همکاری سازمان غذا و دارو با صدا و سیما برای تبلیغات محصولات آرایشی و بهداشتی که دارای مجوز تولید یا واردات است، خبر داد و اضافه کرد: واحدهای تولیدی آرایشی و بهداشتی در سال 93 درجه بندی می شود تا نظارت بر آنها تسهیل گردد.

وی با تاکید بر اینکه نقطه قوت حوزه نظارت بر مواد غذایی در ابتدای امسال ابلاغ سیاست های کلی سلامت توسط رهبر معظم انقلاب است، گفت: باید این سیاستها را بعنوان بالادستی ترین سند اجرایی مورد توجه قرار دهیم.

این مسوول سازمان غذا و دارو با اشاره به سیاست های کلی سلامت در حوزه این سازمان اظهار کرد: باید بتوانیم آلودگی ها و عوامل تهدید کننده سلامت را مستند و بر اساس شواهد علمی و واقعیت ها تصمیم گیری کنیم.

وی تولیت نظام سلامت شامل سیاستگذاری های اجرایی، برنامه ریزی های راهبردی، ارزشیابی و نظارت توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله سیاستهای کلی سلامت و جزو مهمترین مسائل مربوط به این وزارتخانه بیان کرد.

حسینی، حمایت از تولید غذاهای سالم و موثر در ارتقای سلامت، کاهش چربی در مواد غذایی، کاهش اسیدهای چرب اشباع در محصولات غذایی، کاهش نمک در مواد غذایی و پایش غنی سازی نمک با ید، کاهش مصرف قندهای ساده و منطقی کردن مصرف افزودنی های خوراکی و تحت کنترل قرار دادن رنگ ها و اسانس ها را از جمله برنامه های محوری ارتقای سلامت محصولات غذایی توسط سازمان غذا و دارو اعلام کرد.

وی با تاکید بر اینکه کنترل مواد غذایی در سطح عرضه باید بیشتر شود، افزود: به جای سختگیری بیش از حد در صدور مجوز برای تولید مواد غذایی، باید کنترل و پایش مستمر محصولات در سطح عرضه پیگیری شود.

وی با بیان اینکه 10 دانشگاه علوم پزشکی در کشور موظف به نمونه برداری از سموم دفع آفات شده اند، اضافه کرد: باید هفت هزار و 560 مورد نمونه برداری در زمینه باقیمانده سموم دفع آفات توسط این دانشگاه ها انجام شود.

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: در بحث ساماندهی واردات برنج نیز وزارت بهداشت باید مقتدرانه عمل کند که در این زمینه شناسنامه دار شدن برنج های وارداتی در دستور کار قرار گرفته است.

وی گفت: 34 دانشگاه علوم پزشکی کشور از بیش از یکهزار تن برنج در سطح عرضه نمونه برداری کرده اند.

وی تاکید کرد: پیگیری PMS (کنترل محصولات در سطح عرضه) باید در کالاهای وارداتی بیشتر باشد.

مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو نیز اظهار کرد: هر دانشگاه علوم پزشکی باید دارای پرونده ای برای درج مختصات و ظرفیت ها باشد تا هر سال بتوان آنها را رتبه بندی کرد.

«جلال غفارزاده» افزود: همانند اینکه استاندارد بعنوان یک برند برای محصولات شناخته شده است، برند سازمان غذا و دارو نیز باید برای تولیدکنندگان محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی مورد توجه باشد.

وی تصریح کرد: نشان ایمنی سلامت یک تبلیغ برای این محصولات است و تایید محصول توسط وزارت بهداشت بهداشت را نشان می دهد.

وی با تاکید بر اینکه بازرسی و نظارت بر تولیدکنندگان مواد غذایی مضر اهمیت زیاد دارد، افزود: بازرسی ویژه درباره مواد غذایی که به صورت زیرزمینی تولید می شود و سلامت جامعه را تهدید می کند، ضروری است.

محورهای اصلی گردهمایی مزبور برنامه های سازمان غذا و دارو برای بررسی وضع موجود باقیمانده آفت کش های کشاورزی و کودهای شیمیایی، سیاستهای سازمان غذا و دارو در باره ارتقای سلامت غذا و سیاستهای این سازمان در ارزیابی و نظارت بر عملکرد معاونت های غذا و دارو در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور است. 

این گردهمایی تا روز پنجشنبه در اصفهان ادامه دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین