آفتابنیوز : 
عراقی نیا افزود: تا زماني كه تهديد براي نمره و حفظ مطالب در آموزش و پرورش اصل است، از تنفر نسبت به كتابهاي درسي و مدرسه دور نميشويم.
وی گفت: حجم كتابهاي درسي كه در حال حاضر در مدارس تدريس ميشود، چندان زياد نيست و در كنار آن بايد آنچه مورد نياز دانشآموزان است را به آنها ياد داد.
وي افزود: عناوين كتابهاي تدريسي از مدارس زياد است و بايد كتابهاي درسي با عناوين فعلي جمعآوري شده و عناوين جديدي كه به درد زندگي ميخورد، جايگزين آن شود.
عراقينيا، با اشاره به اينكه مطالب كتابهاي درسي به درد زندگي نميخورد، تصريح كرد: در صورتي كه مطالب كتابهاي درسي براي زندگي مناسب و مفيد باشد، مطالعه آنها دشوار نخواهد بود و حجم اين كتابها دانشآموزان را خسته نميكند.
معاون آموزش و پرورش عمومي شهر تهران، تصريح كرد: حفظ كردن كتابهاي درسي، بايد تعطيل شود و يادگيري جاي آن را بگيرد و دانشآموزان علاقهمندانه و بدون تهديد براي كسب نمره دروس را مطالعه كرده و ياد بگيرند.
وي گفت: درسهاي ما با قرن 21 متناسب ندارد و در حال حاضر هيچكس به شيوه ما درس نميخواند كه از آن جمله تغيير كتابهاي درسي در هر 5 سال است كه در اين مدت علوم جديدي جايگزين شدهاند و علوم 5 سال گذشته كاربرد چنداني ندارد و سرعت منسوخ شدن علم 2 ساله است.