کد خبر: ۲۶۵۲۸۲
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۱
کارگردان تهران تا بهشت:

نباید از سینمای اجتماعی هراس داشته باشیم

ابوالفضل صفاری، کارگردان فیلم تهران تا بهشت معتقد است: راه اندازی اکران های گروه سینما تجربه مصداق مدیریت حرفه ای و سینمایی در سال های اخیر است. وی حجت الله ایوبی را مدیری لایق با نگاه هنری و سینمایی معرفی کرد.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب- سرویس فرهنگی: صفاری بر این باور است که جامعه هنری و سینمایی باید از سیاست های سازمان سینمایی حمایت کنند. تهران تا بهشت فیلمی به کارگردانی ابوالفضل صفاری که در سال 91 ساخته شده است . این اثر که در دولت گذشته اجازه اکران نداشت حالا در اکران  در گروه هنر و تجربه به نمایش در آمده است. اولین حضور بین المللی آن در جشنواره فیلم مونترال در سال ٢٠١٣ بوده است. فیلم «از تهران تا بهشت» در بخش خارج از مسابقه سی و یکمین جشنواره فیلم فجر نیز حضور داشت.

 ابوالفضل صفاری، کارگردان این فیلم به خبرنگار «آفتاب» می گوید :«فیلم تهران تا بهشت در دولت قبلی با مصائب و مشکلاتی رو به رو شد.این فیلم در دوره گذشته دچار سانسور گسترده ای شد.تهران تا بهشت که در بخش خارج از مسابقه جشنواره فجر حضور داشت با این حال 5 دقیقه پایانی فیلم حذف شده و فیلم کوتاه شد.

وی ادامه داد:عده ای با سانسور سلیقه ای شرایط پیچیده ای برای این فیلم به وجود آوردند ،ما نمی توانستیم ازجشنواره هم خارج شویم چون ضرر بیشتری را متحمل می شدیم. عده ای با تفاسیر عجیبی که به ذهن هیچ کس نمی رسد مانع اکران فیلم شدند.

صفاری یاد آور شد:«انتخاب آقای روحانی بهترین انتخابی بود که توسط  ملت ایران انجام شد. وی سیاستمداری کاردان است که با رویکردی اعتدالی نه تنها سیاست و اقتصاد را درک می کند بلکه اشراف خوبی به مسائل جامعه از جمله هنر دارد.»

 صفاری در ادامه اکران های گروه هنر و تجربه رانشانه مدیریت لایق رییس سازمان سینمایی دانسته وافزود: «بدون اغراق و یا تعارف اکران های گروه هنر و تجربه نشان دهنده نگاه درست و دقیق و سینمایی آقای ایوبی است. این اکران های بهترین تجربه مدیریتی در سی سال گذشته است. آقای ایوبی سینما و دغدغه سینما گران را می شناسند.»

صفاری در ادامه به جایگاه سینمای هنری پرداخته و گفت: «فیلم تهران تا بهشت در فستیوال های مهم جهان به نمایش در آمده است و منتقدان  مجله ور آی تی نیز این فیلم را بررسی کرده اند. سینمای اجتماعی بازتاب رفتار جمعی مردم جامعه است و نباید از آن هراس داشته باشیم. ما نباید عادت کنیم که فقط به تعریف و تمجید از خود بپردازیم . گاهی بیان نقص های خودمان به حل آن ها کمک می کند.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین