آفتابنیوز : 
حميدرضا ترقی با بيان اين مطلب افزود: چنانچه حوزههای علميه خود را مكلف بدانند كه در فرايند توسعه مبتنی بر دين و قرآن شركت داشته باشند بايد با برنامهريزی و سياستگذاری در اين عرصه نقش خود را پررنگتر سازند.
وي به تعريف توسعه پرداخت و گفت: توسعه را میتوان دستيابی به آرمان و اهداف اقتصادی، سياسی، فرهنگی، اجتماعی، نظامی در يك كشور براساس چشمانداز مورد قبول مردم آن كشور تلقی كرد و طبيعتاً توسعهای كه مورد نظر جامعه ماست، مبتنی بر اهداف اسلامی و جامعهسازی قرآنی بايد باشد كه در متن قانون اساسی رسيدن به چنين جامعهای مورد تأكيد قرار گرفته است.
عضو شورای مركزی حزب موتلفه اسلامی اضافه كرد: چشم اندازی كه برای ۲۰ سال آينده نظام تدوين شده و از سوی رهبری انقلاب به تمامی دستگاههای اجرايی ابلاغ شده، همان هدف نهايی توسعه ما را در ۲۰سال آينده فراهم خواهد نمود .
ترقی گفت: بايد تمامی دستگاههای اجرايی، قانون گذاری و برنامهريز كشور بتوانند كشور را در فرآيند اين توسعه با تأكيد بر هويت اسلامی و انقلابی به جايگاه اول اقتصادی، سياسی، نظامی، اجتماعی و فرهنگی در منطقه برسانند كه بتواند برای جهان اسلام و ملتهای مسلمان الهامبخش باشد.
مدير مسئول نشريه شما تصريح كرد: تاكنون در كشورمان راهكارهای متعددی برای ايجاد توسعه آزمايش شده اما نوع برنامههای توسعه، كاملاً الهام گرفته از مبانی اسلامی و با هويت اسلامی نبوده است. برنامههای توسعه كشور تا كنون نامتوازن و كم توجه به ارزشهای انقلاب و اسلام مانند عدالت و حمايت دينی و بعضاً حتی آلوده به الگوهای غربی و سرمايهداری بوده است.
بر اساس گزارش ايكنا، اين فعال سياسی اصولگرا خاطرنشان كرد: بايد براساس چشمانداز ۲۰ ساله متناسب با مقتضيات جغرافيايی و تاريخی خودمان و با تكيه بر اصول اخلاقی و اسلامی، برنامههای توسعه را تداوم بخشيم و به آن جهت دهيم به طوری كه مردم سالاری و حفظ كرامت انسان در جامعه تحقق يافته و بتوانيم به آن جايگاهی كه اسلام برای يك نظام الهی در قرآن تدوين كرده است، برسيم.