کد خبر: ۲۶۷۴۷۵
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۹
ابوالحسن داوودی، کارگردان سینما:

«عصبانی نیستم» بیان واقعیت اجتماعی است و نه سياسى

ابوالحسن داوودی کارگردان سینما از کم تحملی سیاستمداران نسبت به مسائل اجتماعی انتقاد کرد. وی معتقد است حساسیت‌ها نسبت به فیلم‌های اجتماعی مانند عصبانی نیستم ناشی از کم‌تحملی برخی افراد و همسو‌نبودن آنان با جریان‌های اجتماعی روز است.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب- سرویس فرهنگی: فیلم عصبانی نیستم ساخته رضا درمیشیان است این فیلم به  زندگی و مشکلات یک دانشجوی ستاره‌دار می‌پردازد. اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس طی نامه‌ای به وزارت ارشاد خواستار عدم اکران این فیلم شدند. رییس سازمان سینمایی حجت الله ایوبی برای مذاکره با کمییسیون فرهنگی به مجلس رفت و اعلام کرد توافقاتی حاصل شده است.

 ابوالحسن داوودی کارگردان سینما به خبرنگار «آفتاب» گفت: بنظرم نبايد همه مسائل اجتماعى را در جامعه با منشأ سياسى ديد.

وی افزود: متاسفانه تحمل برخی از افراد نسبت به مسائل اجتماعی پایین آمده است. این افراد تصور می‌کنند همه افراد جامعه باید به‌گونه‌ای یکسان فکر کرده و زندکی کنند. این افراد نمی‌توانند تحول جریانات اجتماعی را که به سبب توسعه وسائل ارتباط جمعی و غلبه فرهنگ جهانى به وجود آمده را بپذیرند و تنها راه برخورد با گوناگونی فکری را مقابله مستقیم با آن می‌دانند.

داوودی که آثاری همچون تقاطع و جیب‌برها به بهشت نمی‌روند را در کارنامه هنری خود دارد می‌افزاید: متاسفانه برخلاف ادعای برخی از دوستان، "عصبانی نیستم"  فیلمی صرفا معنادار و کنایه‌آمیز نیست، اين فيلم يك كار اجتماعى است و نه سياسى و بايد از اين زاويه ديده شود. بنظر مى‌رسد برخی از افراد با تفاسیر شخصی این فیلم را تحلیل کرده و مسئله اصلی فیلم را درک نکرده‌اند.

وی ادامه داد: مسئله اصلی عصبانی نیستم مسائل و دغدغه‌های قشر جوان است و رویکرد اصلی آن مسائل ٨٨ نیست. با این وجود برخی همه چیز را دریچه سیاست و رقابت‌های آن می‌بینند و نگاه خشمناك و حذفى نسبت به هرگونه تصوير معضلات جامعه دارند.

 این کارگردان سینما به حساسیت‌های بی‌مورد برخی درباره فیلم‌هایی نظیر "عصبانی نیستم "پرداخته و گفت: جایی شنیده‌ام که مسئولی گفته ما حتی نسبت با اسم این فیلم مسئله داریم. باید واقعا بررسی کرد و دید این خشم غیرمنطقی چرا تا اين  حد در برخی بالا رفته است كه حتى اسم يك فيلم هم خشم شان را بجوش مى‌آورد.

داوودی در ادامه به فواید آثار هنری با مضامین اجتماعی در جامعه پرداخته و گفت: توصیه من است که این افراد با مسئوليت اجتماعى كه دارند، قدرى سعه صدر خود را بالا ببرند و قبول كنند كه نمايندگان همه آحاد جامعه هستند و اين را هم بدانند كه اگر در جامعه راه بروز خواسته‌های معقول و قانونى اجتماعی محدود شود، این خواسته‌ها به صورت متراکم در خواهند آمد. سینما، موسیقی و تاتر در واقع سوپاپ اطمینانی است که از این تراکم جلوگیری خواهد کرد. بنابراین با کور کردن این سوپاپ اطمینان این مسائل حل نخواهد شد و چه بسا نقدهايى كه مى‌تواند در قالب‌هاى فرهنگى عرضه شود با شكل مهارناپذيرى كه وسايل ارتباط جمعى مدرن دارد به فعاليت‌هاى غيرقانونى و زيرزمينى تبديل شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین