آفتابنیوز : آفتاب: به گزارش ایرنا، وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد: این سربازان که از کادرهای پزشکی ارتش این کشور هستند، قرار است اواخر امروز ( سه شنبه ) وارد فری تاون پایتخت سیرالئون شوند.
یک مقام ارشد وزارت دفاع انگلیس نیز روز سه شنبه گفت که این سومین گروه از سربازان انگلیسی است که به این کشور اعزام می شوند.
وی افزود: این گروه جدید از سربازان به بیش از 300 سربازی خواهند پیوست که حدود یک ماه پیش به سیرالئون رفته اند.
وزارت دفاع انگلیس پیشتر اعلام کرده بود که این کشور قصد دارد 750 نیروی نظامی به منظور کمک به مبارزه با شیوع بیماری ابولا، به سیرالئون بفرستد.
این وزارتخانه یادآور شد: این نیروهای انگلیسی قرار است برای ایجاد یک مرکز درمانی در این کشور واقع در غرب آفریقا مشارکت کنند.
'جاستین گرینیگ' وزیر توسعه بین الملل انگلیس پیشتر اعلام کرده بود که اعزام نیروی نظامی و متخصصان انگلیسی بدنبال درخواست مستقیم دولت سیرالئون و سازمان بهداشت جهانی صورت می گیرد.
به گفته وی، قرار است با کمک نیروهای یاد شده، یک مرکز درمانی 62 تختخوابی برای مبتلایان به ویروس ابولا و محل استقرار نیروهای امدادگر بین المللی در نزدیکی فری تاون ایجاد شود.
انگلیس همچنین یک کشتی بیمارستانی با ظرفیت یکصد تختخواب به همراه 3 فروند بالگرد نیروی دریایی به کشور سیرالئون، اعزام کرده است.
براساس آخرین گزارش های منتشر شده، از زمان شیوع ابولا در کشورهای غرب آفریقا و عمدتا در کشورهای لیبریا، گینه و سیرالئون در ده ماه پیش، بیش از چهار هزار و 500 نفر به دلیل ابتلا به این بیماری جان باخته اند.
گفته می شود که در کشور سیرالئون هر روز نزدیک به 20 نفر بدلیل ابتلا به بیماری ابولا جان خود را از دست می دهند.
شیوع این بیماری مسری خطرناک از گینه آغاز و به سرعت در کشورهای سیرالئون و لیبریا گسترش یافته است.
ابولا که یکی ازخطرناک ترین بیماری های شناخته شده است، در زمان کنونی درمان قطعی و یا واکسن قطعی ندارد و از طریق تماس مستقیم با ترشحات و مایعات بدن بیمار منتقل می شود.
این نگرانی وجود دارد که این بیماری بدلیل رفت و آمدها و تماس ها میان اتباع کشورهای جهان، از کشورهای آفریقایی به دیگر مناطق جهان نیز سرایت کند.
سازمان سلامت انگلیس به دنبال مشاهده بیماری ابولا در اسپانیا و با توجه به میزان تردد بالای اتباع آفریقایی به این کشور واقع در غرب اروپا، برای مقابله با این ویروس کشنده اعلام آماده باش داده است.
سازمان ملل اعلام کرده است برای مبارزه با ابولا در غرب آفریقا به بیش از یک میلیارد دلار نیاز است و سازمان بهداشت جهانی شیوع این بیماری را بحران بهداشتی 'بی سابقه درعصر جدید' توصیف کرده است.