کد خبر: ۲۶۷۶۶۵
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۶

کانادا واکسن ابولا تولید کرد

برای مقامات هنوز مشخص نیست چه تعداد افراد مبتلا به این ویروس را می‌توان با این میزان واکسن درمان کرد، زیرا تجربه‌ای در این زمینه وجود ندارد.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: واکسن بیماری ابولا که آزمایش آن بر روی حیوانات موفقیت‌آمیز بوده است، از سوی کانادا به سازمان جهانی بهداشت فرستاده می‌شود. قرار است این واکسن بر روی انسان آزمایش شود.

به گزارش عصرخبر؛ کانادا از روز دوشنبه واکسن ابولا را در اختیار سازمان بهداشت جهانی در ژنو قرار خواهد داد. این نهاد وابسته به سازمان ملل مسئول هماهنگی مبارزه بین‌المللی علیه این ویروس مرگبار است.

این سازمان اعلام کرد، این واکسن که تاکنون نتایج آزمایش آن بر روی حیوانات ثمربخش و مثبت بوده است، هم‌اکنون بر روی انسان آزمایش می‌شود. به گفته دولت کانادا، این ماده حاصل ده کار تحقیقاتی است.

کانادا دو ماه پیش اعلام کرده بود به زودی واکسن "VSV-EBOV" را برای به کار بستن آن در آفریقا در اختیار سازمان جهانی بهداشت قرار خواهد داد. این واکسن هنوز در آزمایشگاه‌های کانادایی است، زیرا هر دو طرف (کانادا و سازمان جهانی بهداشت) درباره مسائل لجستیک و اخلاقی اختلاف نظر داشته‌اند.

چه کسانی مایه‌کوبی می‌شوند

به گزارش دویچه وله، سازمان جهانی بهداشت نخست تصمیم خواهد گرفت چگونه این ماده تجربی تقسیم و به کار بسته شود. دولت کانادا اعلام کرده که ۸۰۰ واحد از این واکسن از روز دوشنبه در سه محموله به مقر سازمان جهانی بهداشت در ژنو ارسال خواهد شد. این واکسن‌ها باید در تمام مدت در دمای بسیار پایین نگهداری شوند.

برای مقامات هنوز مشخص نیست چه تعداد افراد مبتلا به این ویروس را می‌توان با این میزان واکسن درمان کرد، زیرا تجربه‌ای در این زمینه وجود ندارد.

امتیاز استفاده تجاری از این واکسن در اختیار یک شرکت آمریکایی به نام "نیولینک جنتیکس" است. این شرکت در ماه اوت اعلام کرد در عرض یک تا دو ماه ده‌ها هزار واحد از ماده را می‌تواند تولید کند.

تحقیقات شرکت‌های دیگر برای تولید ماده مشابه


برای درمان اوبولا هنوز ماده شفابخشی وجود ندارد. شمار زیادی شرکت‌های داروسازی هم‌اکنون در حال تحقیق برای تولید واکسنی مشابه هستند.

کنسرن داروسازی بریتانیایی "گلکسو اسمیت کلاین" روز شنبه (۱۸ اکتبر/ ۲۶ مهر) اعلام کرد که تحقیقات در این زمینه پیشرفت‌های سریع‌تری داشته است. انتظار می‌رود نتایج اولیه در سال جاری (۲۰۱۴) اعلام شوند.

این کنسرن می‌گوید، در صورتی که موفقیت‌هایی حاصل شود، می‌توان از اوایل ۲۰۱۵ واکسیناسیون پرسنل پزشکی در آفریقا را آغاز کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین