کد خبر: ۲۶۹۷۳۶
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۵
واکنش معززی‌ به حملات علیه ارشاد

به جای حاشیه‌سازی، درددل هنرمندان را بشنوند

در ماه‌های گذشته برخی از هنرمندان از نوع برخورد با هنرمندان انتقا کرده‌اند. اکبر معززی بازیگر ۷۲ ساله سینمای ایران نیز از وجود این حواشی انتقاد کرد و دعواهای بی‌مورد را مانعی بر سر حل مشکلات برزگتر هنرمندان دانست.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب- سرویس فرهنگی: اکبر معززی بازیگر پیشکوست خواستار رسیدگی به وضعیت هنرمندان پیشکوست شد. معززی‌نیا از هجمه‌ها و حملات به وزارت ارشاد انتقاد کرد و گفت همیشه دغدغه برخی اکران و یا عدم اکران یک فیلم بوده است اما دغدغه‌ها و نیازهای اصلی و اولیه هنرمندان همیشه به حاشیه رفته است و کسی برای آن دلسوزی نمی‌کند.

به گزارش آفتاب، حجت‌الله ایوبی، مدتهاست برای اکران عمومی فیلم‌های «عصبانی نیستم» و «قصه‌ها» با مخالفت‌هایی از سوی مجلس روبه‌رو شده است. با وجود رایزنی مثبت وزارت ارشاد با کمیسیون فرهنگی، برخی از اعضای مجلس اعلام کرده‌اند تا مجلس اجازه ندهد، فیلم‌ها اکران نمی‌شوند.

در ماه‌های گذشته برخی از هنرمندان از نوع برخورد با هنرمندان انتقا کرده‌اند. اکبر معززی بازیگر ۷۲ ساله سینمای ایران نیز در گفت‌وگو با خبرنگار «آفتاب» از وجود این حواشی انتقاد کرد و  دعواهای بی‌مورد را مانعی بر سر حل مشکلات برزگتر هنرمندان دانست.

وی با انتقاد از وضعیت صنفی هنرمندان پیشکوست گفت: «در حال حاضر بدنه اصلی سینما که خانواده هنرمندان هستند به حال خودشان رها شده است. هنرمندانی که اگر عاشقانه در صنعت سینما کار نمی‌کردند، سینما باقی نمی‌ماند. با این حال بسیاری از این هنرمندان بعد از ۵۰ سال کار در سینما وضعیت معیشتی فقیرانه‌ای دارند.»

اکبر معززی بازیگر  پیشکوست که در فیلم‌های مهمی همچون کاغذ بی‌خط؛ نیمه پنهان؛ اعتراض  ایفای نقش کرده، تاکید کرد: «همیشه به‌جای اصل به حاشیه پرداختیم به همین دلیل است که هنرمندان هنوز با مشکل سندیکا رو به رو هستند و نمی‌دانند بعد از نیم قرن فعالیت هنری چه نهاد و سازمان وظیفه پرداخت حقوق بازنشستگی آنان را دارد. نتیجه این بی‌توجهی به هنرمندان پیشکوست این شد که بسیاری از آن‌ها در فقر زندگی کرده و فوت کردند.»

دستیار کارگردان فیلم قیصر به فراموش شدن پیشکوستان اشاره کرد و گفت: «حمله هر روز به سینما در هنرمندان بی‌اعتمادی ایجاد می‌کند. سینمایی که فقط برخی تهیه‌کنندگان و سوپراستارهای جوان را در نظر می‌گیرد، سینمای قابل اعتمادی نیست. کاش به جای اینگونه اختلافات و حملات به وزارت ارشاد؛ معیشت زندگی بازیگرانی که عاشقانه سینما را دوست داشتند؛ نیز اندکی مورد توجه برخی افراد قرار می‌گرفت.»

به گزارش آفتاب، با وجود هجمه‌های گروه‌های تندرو به وزارت ارشاد، علی جنتی وزیر ارشاد به موضوع اهمیت معیشت هنرمندان توجه کرده است. وی پیشتر در مناسبت دهمین سالگرد فعالیت صندوق اعتباری حمایت از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه‌نگاران در تالار وحدت برگزار شد اعلام کرد: «مجموعه شخصیت‌های فرهنگی عموماً در اداره امور معیشت روزانه خود گاهی دچار مشکلات جدی می‌شوند و در یکی دو دهه اخیر برخی از شخصیت‌هایی که جزء سرمایه‌های اجتماعی هستند برای پرداخت هزینه‌های درمانی با مشکل روبرو می‌شوند. کمک به اعضاء برای دریافت وام و تسهیلات، حمایت‌های بیمه‌ای اعم از بیمه تامین اجتماعی، بیمه تکمیلی و بیمه عمر و همچنین کمک‌های اضطراری خاص جزء سیاست‌های این صندوق بوده و در دستور کار آنان است.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین