آفتابنیوز : 
حسین شریعتمداری با اشاره به تهدیدات تو خالی گذشته غرب و سپس پیشنهاد از سرگیری مذاکره با ایران افزود : آمریکا و اروپا از مدتها قبل با تبلیغات پرحجم و گسترده ای تهدید کرده بودند در صورت بی توجهی ایران به مفاد قطعنامه سپتامبر- آخرین قطعنامه شورای حکام- پرونده هسته ای ایران را در اجلاس نوامبر به شورای امنیت سازمان ملل خواهند فرستاد.
وی تصریح کرد : در حالی که ایران کماکان از پذیرش مفاد قطعنامه سپتامبر خودداری کرده است، پیشنهاد 6 دسامبر یعنی 12 روز بعد از اجلاس نوامبر برای ازسرگیری مذاکرات، حکایت از آن دارد که تهدیدهای قبلی آمریکا و متحدانش درباره ارجاع پرونده هسته ای کشورمان به شورای امنیت سازمان ملل همانگونه که پیش بینی می شد، یک تهدید توخالی بوده است. چرا که در تهدیدهای آمریکا و متحدانش، روی اجلاس نوامبر برای ارجاع پرونده تاکید می شد، در حالیکه روز 6 دسامبربه عنوان تاریخ ازسرگیری مذاکرات پیشنهاد شده است.
این صاحبنظر سیاسی گفت : پیش از این نیز با استناد به شواهد و قرائن موجود، تاکید کرده بودیم ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت برای آمریکا و اروپا به اندازه ای خطرناک و پرهزینه است که به حماقت و دیوانگی شبیه خواهد بود و پیش بینی شده بود که اروپا از ارجاع پرونده به عنوان یک تهدید بهره می گیرد و چنانچه مسئولان هسته ای کشورمان به این تهدیدها توجهی نکرده و امتیاز ندهند، حریف با رسوایی ناچار به عقب نشینی خواهد بود و خوشبختانه مسئولان محترم نیز چنین کردند.
وی افزود: هنگام ازسرگیری فعالیت به تعلیق درآمده « یو سی اف» اصفهان برخی از مسئولان هسته ای، این اقدام را به مفهوم ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت تلقی می کردند که امروزه نه تنها شاهد بی پایه بودن این تحلیل هستیم، بلکه با جرأت می توان گفت، که دستاوردها صرفاً در سایه ایستادگی و تن ندادن به تحمیل ها به دست می آیند.
شریعتمداری در ادامه با اشاره به جنجال رسانه ای غرب گفت : در خبری که خبرگزاری فرانسه و رویترز مخابره کرده اند، نکته موذیانه ای دیده می شود که اگر از نگاه مسئولان محترم پرونده هسته ای کشورمان دور بماند، می تواند خسارت آفرین باشد و آن نکته این است که برپایه گزارش رویترز، اروپایی ها اعلام کرده اند، منتظر پاسخ ایران هستند که آیا می خواهد درباره ازسرگیری گفت وگوها مذاکره کند یا نه.
وی افزود : بر این اساس اروپایی ها پیشنهاد مذاکره داده اند، به بیان دیگر پیشنهاد کرده اند که با ایران درباره مذاکره به مذاکره بنشینند در حالی که ایران در اعلام آمادگی خود برای ازسرگیری مذاکرات متوقف شده، تاکید کرده بود که موضوع مذاکرات باید ازسرگیری غنی سازی اورانیوم و سایر فعالیت های مرتبط با چرخه تولید سوخت هسته ای باشد.
ایران باید ادامه مذاکره را تنها با موضوع بحث پیرامون چگونگی ازسرگیری غنی سازی و با قید زمان مشخص بپذیرد و در غیر این صورت بعید نیست در زمینی که اروپایی ها تعیین کرده اند مشغول بازی شده باشد.
مدیرمسئول کیهان با اشاره به پیشنهاد «مذاکره برای ازسرگیری مذاکره» که در پیشنهاد اخیر اروپا آمده است، افزود: این پیشنهاد اگرچه در ژرفای خود از یک عقب نشینی حکایت می کند ولی ترفند تازه ای برای فرصت سوزی و عبور از عقبه اجلاس نوامبر نیز تلقی می شود، زیرا علی رغم تبلیغات پردامنه آمریکا و متحدانش که اجلاس نوامبر را برای ایران، خطرناک جلوه می دادند، این اجلاس برای آنها خطر بیشتری داشته و دارد و تلاش آمریکا و متحدانش برای عبور از اجلاس نوامبر، طبیعی به نظر می رسد.
وی تصریح کرد : باید توجه داشت که حریف از یک سو دست به تبلیغات و تهدیدهای توخالی زده است و از سوی دیگر ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت را برای خود بسیار پرهزینه و خطرآفرین می داند، بنابراین اگر با پس گرفتن تهدیدهای قبلی از این اجلاس عبور کند، شکست و رسوایی بزرگی را پذیرفته است. از این روی، با پیشنهاد «مذاکره برای مذاکره» درپی آن است که اولاً آبرومندانه از اجلاس نوامبر عبور کند و ثانیاً؛ با پیشنهاد یاد شده، زمین را برای بازی بعد و فرصت سوزی بیشتر آماده نگه دارد.
شریعتمداری در پاسخ به این سوال که منظور اروپایی ها از «مذاکره برای مذاکره» چیست، گفت : اگر منظور آنها، مذاکره برای تعیین چهارچوب و مبنای مذاکره باشد، این چهارچوب از نگاه جمهوری اسلامی ایران کاملا مشخص و تعریف شده است و آن مفاد «ان پی تی» ، پادمان، پروتکل، اساسنامه آژانس و قوانین و مقررات پذیرفته شده بین المللی درباره حقوق معاهدات (کنوانسیون 1969 وین) است. بدیهی است که این قوانین و مقررات بین المللی مدلول مشخص و روشنی داشته و غیرقابل مذاکره است و البته اروپایی ها تاکنون بارها این مفاد قطعی و غیرقابل تغییر را زیر پا گذاشته و تعهدات قانونی خود را آشکارا نقض کرده اند.
مدیر مسئول کیهان در ادامه افزود: حالت دوم آن است که منظور اروپایی ها از«مذاکره برای مذاکره» بازگشت به توافقنامه پاریس باشد که پیش از این در جریان مذاکرات اروپایی ها به طور تلویحی پیشنهاد کرده بودند با حذف تعلیق«یوسی اف» از متن توافقنامه پاریس، بار دیگر مذاکرات در بستر مفاد این توافقنامه ازسر گرفته شود. در این صورت، پذیرش پیشنهاد اخیر اروپا به معنی بازگشت دوباره به مقطع زمانی قبل از توافقنامه ای است که آنها با نقض تعهدات خود، در عمل آن را به طور یکجانبه لغو کرده اند و تن دادن ایران به این درخواست، فرصت سازی برای ادامه فرصت سوزی های حریف خواهد بود.
وی در پایان با تاکید بر این که ایران بایستی با اطمینان کامل از خالی بودن دست آمریکا و اروپا، از پذیرش پیشنهاد « مذاکره برای مذاکره» خودداری کند، تاکید کرد : ایران باید ادامه مذاکره را تنها با موضوع بحث پیرامون چگونگی ازسرگیری غنی سازی و با قید زمان مشخص بپذیرد و در غیر این صورت بعید نیست در زمینی که اروپایی ها تعیین کرده اند مشغول بازی شده باشد.