کد خبر: ۲۷۱۹۱۷
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۷
معاون وزیر آموزش و پرورش:

فضای مجازی را از زندگی دانش‌آموزان فیلتر نکنیم

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با اعتقاد بر اینکه نباید موسیقی و شادی را از برنامه‌های دانش‌آموزان حذف کنیم، گفت: بلکه این امکانات را باید در مسیری درست در اختیارشان قرار دهیم.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: حمیدرضا کفاش امروز 28 آبان ماه در هشتمین هم‌اندیشی سالانه کمیته‌های ستادی و استانی همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش که در کانون فرهنگی تربیتی فارابی مشهد برگزار شد، با بیان اینکه «نباید فعالیتی را به نفع فعالیت دیگری حذف کنیم»، اظهار کرد: تربیت یک بعدی دانش‌آموزان، آنان را افرادی افراطی، خود شیفته و متکبر بار می‌آورد و نباید تنها از طریق روش و سبک خود کودکان را به سمت اسلام بکشانیم.

وی با اشاره به سخن شهید مطهری مبنی بر اینکه «خداوند رشد متوازن درون طفل قرار داده است»، افزود: باید با کودکان و دانش‌آموزان با زبان خودشان سخن گفت و رشد متوازن روحی را نیز باید برای دانش‌آموزان در نظر گرفت و از همه لحاظ آنان را تربیت کرد؛ یعنی علاوه بر آموزش‌ نماز و قرآن، باید از طریق شعر، موسیقی‌،‌ ادبیات و ورزش هم تفکر اسلامی را در آنان جوشاند.

کفاش با اشاره به اینکه تنها آموزش و پرورش در امور تربیتی نقش ندارد بلکه همه‌ جامعه در تربیت دانش‌آموزان موثرند، اظهار کرد: اصول بسیاری از فعالیت‌ها را از قبیل مداحی، قرائت قرآن، روایت زندگی معصومان، و مقتل‌خوانی باید از هم‌اکنون به دانش‌آموزان آموزش داد تا دچار آفت در این زمینه در آینده نشوند و به قول شهید مطهری اشک را از درون به بیرون ببرند.

وی افزود: نیاز است تا شعرها و داستان‌ها و ذکر احادیث دانش‌آموزان، توسط خود آنان که خوش‌قلب و خالص هستند ذکر شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در خصوص فضای مجازی که در سال‌های اخیر نوجوانان را در بر گرفته است، اظهار کرد: نباید فضای مجازی را از زندگی دانش‌آموزان حذف یا فیلتر کرد بلکه توسط مربیان و مشاوران در این حوزه آموزش‌هایی تخصصی داده شود و نسبت به این موضوع به صورت فعال برخورد کرد.

وی با بیان اینکه فضاهای غیر کلاسیک در امور تربیتی بسیار موثر هستند، خاطرنشان کرد: خیران کمتر به سمت ساخت فضاهای تربیتی از جمله اردوگاه‌ها، نمازخانه‌ها و کانون‌های فرهنگی رفته‌اند؛ در این زمینه روحانیت همیشه جریان‌ساز و حرکت‌ساز بوده و باید این فعالیت فرهنگی را گسترش دهد.

کفاش با بیان اینکه برای مدنظر گرفتن اعتباری خاص امور پرورشی در بودجه سال94 در مجلس پیگیر هستیم، تصریح کرد: در سال جاری از سوی وزارت آموزش و پرورش 40 میلیارد تومان برای این معاونت تخصیص یافته است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه کسی که برای دانش‌آموزان کتاب می‌نویسد، باید هم روانشناس باشد و هم کودکان را بشناسد، عنوان کرد: باید فعالیت‌های مدارس از جمله، تربیت بدنی، مراسم صبحگاه، برگزاری مناسبتها پررنگ‌تر شوند و از ظرفیت شوراها، تشکل‌ها و سازمان‌های دانش‌آموزی استفاده بهینه شود و تا کودکان و نوجوانان میدان عمل پیدا کنند.

وی خبر داد: اولین کنگره شهدای علوم تربیتی کشور در دیدار با رهبر معظم انقلاب در هشتم اسفند ماه روز امور تربیتی برگزار خواهد شد.

کفاش در پاسخ به اظهار نوید ادهم، دبیر شورای عالی آموزش و پرورش کشور مبنی بر اینکه «آموزش و پرورش ظرف مناسبی برای مظروف مورد نظر ما نیست»، خاطرنشان کرد: هر رتبه علمی و هر فرد موفقی در این جامعه، خروجی آموزش و پرورش بوده، اعم از مسوولان کشور، حوزه‌های علمیه و … هر چند آموزش و پرورش باید روز به روز بهتر شود اما تاکنون هم موفق بوده است.

به گزارش ایسنا، دکتر سید جواد حسینی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این جلسه در خصوص فعالیت‌های مذهبی مدارس استان عنوان کرد: برگزاری مسابقات قرآن، اختصاص مشاوره مذهبی، اعزام مبلغان به کانون‌ها، تشکیل 9000 جلسه گفتمان دینی، تشکیل کارگاه عفاف و حجاب، دعوت زیارت‌اولی‌ها به استان، راهیان نور و .... از جمله فعالیت‌های آموزش و پرورش در این زمینه بوده است.

وی با بیان اینکه 200 دانش‌آموز در حال حاضر دانش پژوهی می‌کنند، تصریح کرد: دانش‌آموزان به فعالیت‌های دینی به خوبی وارد می‌شوند و استقبال می‌کنند پس باید پایگاه‌های نیرومند دینی قوی‌تری راه‌اندازی کرد و در ادامه دادن آن‌ها بکوشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین