وی به وجود موردی در این اساسنامه اشاره کرد و گفت: بحثی در اساسنامه قبلی مطرح است مبنی بر اینکه اگر یک موسسه غیرانتفاعی و غیردولتی بعد از چند سال و به هر دلیلی منحل شود همه داراییهای آن به دولت و وزارت علوم خواهد رسید و همین امر باعث ترس سرمایهگذاران میشود در صورتی که اگر این مورد اصلاح شود، سرمایهگذاران با خیال راحت اقدام به سرمایهگذاری در این موضوع میکنند.
وی در مورد کمبود بودجه موسسات غیرانتفاعی و غیردولتی اظهار کرد: از آنجایی که این موسسات جزو بخش خصوصی محسوب میشوند، دولت نمیتواند به این موسسات کمک مالی کند. تصمیم ما این است که کاری انجام دهیم تا سرمایهگذاران به سرمایهگذاری در این واحدها تشویق شوند. برای این منظور پیشنهاداتی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کردیم که اگر تصویب شوند، تغییراتی در اساسنامه این واحدها ایجاد خواهد شد.
مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم در ادامه در مورد بحث رتبهبندی موسسات غیرانتفاعی و غیردولتی توضیح داد: سطحبندی این موسسات، فرآیند سختی است. فعلا کار مطالعاتی آن انجام شده و فرمها تقریبا آماده شدهاند و حدود 10 روز دیگر به موسسات ارسال خواهد شد که موسسات اطلاعاتشان را وارد کنند و براساس این اطلاعات سطحبندی انجام خواهد شد.
ابری نیا در پایان در مورد مواردی که سطحبندی براساس آنها انجام میشود، گفت: تعداد دانشجو، استاد، کیفیت موسسه، کیفیت ساختمان، سیستم آموزشی، مسائل فرهنگی و... در نمرهبندی واحدها تاثیر دارد.