کد خبر: ۳۱۵۰۳۹
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۰

دو راهکار برای درمان کودکان بیش فعال

فوق تخصص روانپزشکی کودکان و نوجوانان گفت: دو راه برای درمان کودکان بیش فعال وجود دارد.
آفتاب‌‌نیوز : شکوفه موسوی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: تشخیص اولیه در اغلب بیش فعالی در کودکان توسط والدین و مربیان مهدهای کودک و یا معلمان در مراکز آموزشی تشخیص صورت می‌گیرد ولی تشخیص درست و صحیح آن باید توسط روانشناس انجام پذیرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: روانشناسان با تکمیل پرسشنامه‌هایی از والدین و معاینه کودک، بی‌توجهی و بیش فعالی کودکان را تشخیص خواهند داد.

فوق تخصص روانپزشکی کودکان و نوجوانان با بیان اینکه عقاید مختلفی در برخورد با این کودکان وجود دارد، افزود: برخی معتقد هستند با برخوردهای خاص و متفاوت می‌توانند نسبت به درمان این کودکان اقدام کنند ولی طبق برنامه‌ای که انجمن بین‌المللی روانپزشکی تهیه کرده است خط اول درمان این کودکان درمان دارویی است.

وی راه بعدی را استفاده از نوروفیدبک دانست و گفت: این دستگاه امواج مغزی کودکان را تنظیم کرده و از برخی امواج جلوگیری می‌کند.

موسوی با تاکید بر اینکه والدین باید بدانند برخوردهای این کودکان غیر عمده است، گفت: این کودکان قصد آزاد و اذیت والدین را ندارند و این یک مشکل در عملکرد مغز آنها است و با برخورد به صورت سرزنش، تنبیه و ... به آنها کمک نکرده‌ایم بلکه موجب تضعیف اعتماد به نفس آنان خواهیم شد.

وی تاکید کرد: کودکان بیش فعال نیاز به کمک دارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین