آفتابنیوز : علیرضا آقاجری گفت: این کشتی در مالکیت کشور سنگاپور و تحت اجاره کشور عراق بود که در مسیر تردد به سمت کشور کویت، توسط دزدان دریایی ربوده شده و کلیه خدمه آن به آب انداخته شدند.
وی اظهار داشت: خدمه به آب افتاده توسط گارد ساحلی کویت نجات یافتند و پس از گزارش به اداره بنادر و دریانوردی جمهوری اسلامی ایران، کشتی فوق توسط نیروی دریایی سپاه منطقه امام حسین (ع) در منطقه خور موسی کشف و توقیف شد.
دادستان عمومی و انقلاب ماهشهر گفت: هفت متهم این پرونده دستگیر و با قرارهای تامین کیفری به زندان فرستاده شدند.
آقاجری تصریح کرد: با تلاش دستگاه قضایی کشتی صحیح و سالم به کشور عراق تحویل داده شد و پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری دو شهرستان ماهشهر ارسال شده است.
خور موسی کانال طویل و عمیقی است که از خلیج فارس منشعب شده و به دلیل ویژگیهای خاص خود در منطقه از موقعیت ممتازی برخوردار است، این منطقه با اکوسیستمی منحصر به فرد، در ساحل شمالی خلیج فارس و جنوب استان خوزستان واقع است.
پهنای دهانه این خور 37 تا40 کیلومتر و طول آن از دهانه تا بندر امام خمینی 90 کیلومتر و تا بندر ماهشهر 120 کیلومتر است.
ژرفای زیاد خور موسی همچنین باعث شده است تا کشتی های 70 هزار تنی نیز به سهولت در این آبراه رفت و آمد کنند.
به گزارش ایرنا، بیش از 1816 تن از مردم بومی خور موسی از ماهیگیری گذران زندگی می کنند، در شمال این خور بندر امام خمینی، بندر ماهشهر، سربندر و منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی قرار دارد، در دهانه این خور سه جزیره بونه، دارا و قبر ناخدا قرار دارد و در درون خور جزیره های کوچک نامسکونی زیادی وجود دارد، کشتیهای نفتکش که به طرف بندر ماهشهر در حرکت هستند، می بایست از خور موسی عبور کنند.