آفتابنیوز : محمود واعظی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تعداد افتتاح 1375 پروژه در این استان نشاندهنده نگاهی توسعهای به این استان است و این امر نوید خوبی برای آینده اصفهان خواهد بود.
وی با بیان اینکه نسل 3 و 4 به جد در استان فعال شده است ادامه داد: 45 درصد طرح های این استان دارای نسل 3 هستند وتا آینده همه این شهرهای استان دارای نسل 3 خواهند شد و حدود 6 شهر نیز دارای نسل 4 هستند که تا پایان دولت نسل 4 در تمام شهرها کامل خواهد شد.
به گزارش ایسنا، وی در پاسخ به این سوال که سیاست شما در رابطه با شبکه های اجتماعی و کانال تلگرام چیست؟ گفت: سیاست دولت تدبیر و امید دسترسی آزاد مردم به اطلاعات است و آیین نامه آن نیز در دولت تصویب شده که بر اساس آن حق مردم است که اگر شبکه ای قوانین کشور را محترم می شمارد و از این طریق اطلاع رسانی میشود دلیلی ندارد که قطع شود.
وی با بیان اینکه مردم از شبکه های اجتماعی داخلی استفاده کنند ادامه داد: این صحبت من به این معنی نیست که اگر مردم شبکه ای غیر از شبکه داخلی را انتخاب کردند آن را مسدود خواهیم کرد.
وی با اشاره به بحث پست بانک نیز گفت: دو رسالت جدی برای پست بانک قائل هستیم که اولین آن این است که پست بانک خرده بانکداری و مشخصا برای صنایع کوچک و فعالیت هایی که در مناطق محروم هدف از رونق کسب و کار در روستاها است و دومین رسالت این است که به عنوان یک بانک تخصصی وزارت ارتباطات بتواند این حوزه را فعال کند.
واعظی با بیان اینکه دولت اعتقاد دارد توجه ویژه ای به دانش بنیان شدن فعالیتها داشته باشد تصریح کرد: در برنامه ششم موضوع اقتصاد دانش بنیان باید محور برنامه باشد و به آن توجه کرد. از سوی دیگر اهمیت دارد که تحقیق و پژوهش بومی باشد و توسط فرزندان این کشور انجام شود.
وی تصریح کرد: آیین نامهای در دولت برای شرکت های دانش بنیان به تصویب رسیده تا دیگر شرکت های نوساز مزاحمی نداشته باشند. علاوه بر آن وزارت خانه نیز 120 میلیارد تومان وام برای شرکت های دانش بنیان در حوزه ICT در نظر گرفته و مبلغ بزرگتر از آن را برای بقیه زمینه ها در نظر گرفته است تا ایده های خوب توسط دولت حمایت شوند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به شبکه ملی اطلاعات در کشور گفت:سیاست ما بر این است که پهنای باند داخلی را به شدت افزایش دهیم و در همین راستا برنامه ریزی صورت گرفته و با تولید محتوا در اپلیکیشن های مورد نیاز نیازمندی ها در داخل شبکه ملی با سرعت رفع شود. البته این به معنا نیست که مردم نمی توانند از اینترنت بینالملل استفاده کنند.
وی با بیان اینکه ما به دنبال فیلتر هوشمند هستیم ادامه داد: اگر سایتی دارای هشتاد درصد مطالب مفید و 20 درصد مطالبی خارج از اخلاق باشد باز هم همان 20 درصد را فیلتر خواهیم کرد. البته تصمیم داریم با کمک دانشگاهیان فیلترینگ هوشمند را طراحی کنیم تا این فیلترینگ یک فیلترینگ بومی باشد.
وی در پایان نیز گفت:باید در کشور آینده پژوهی داشته باشیم البته مراکز تحقیقاتی و دانشگاه ها باید آمادگی لازم را داشته باشند تا در مقابل عمل انجام شده قرار نگیرند و به گونه ای نباشد که از کالاهای دیگران استفاده کنیم.