کد خبر: ۳۴۸۶۸۶
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۵
باید صدایمان را در فضای مجازی به رسایی صدای زمان انقلاب کنیم

دبیر شورای‌عالی فضای‌مجازی: برنامه‌ای را فیلتر کردیم ولی مردم به تلگرام روی آورده‌اند

دبیر شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد: باید نگاهمان در حوزه فضای مجازی نگاه قدرت ملی باشد؛ به همین منظور معتقدم باید صدایمان را در فضای مجازی به رسایی صدای زمان انقلاب کنیم و این امکان پذیر نیست مگر آنکه حضور فعال در این عرصه داشته باشیم.
آفتاب‌‌نیوز :
در سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی که جمعه – 23 بهمن ماه – رسما آغاز به کار کرد، دبیر شورای عالی فضای مجازی به بیان سخنانی درباره فضای مجازی و تاثیر آن بر جامعه پرداخت.

نگاهمان در حوزه فضای مجازی باید نگاه قدرت ملی باشد

فیروزآبادی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به چنین نمایشگاه هایی در حوزه فضای مجازی نیازمند است، اظهار کرد: فضای مجازی که در واقع یک فضای حقیقی و واقعی است، ابعادی دارد که باعث ایجاد دیپلماسی دیجیتالی و جنگ نرم شده است.

فیروزآبادی با بیان اینکه در حوزه مجازی در برابر دنیا تنها هستیم، متذکر شد: در حال حاضر جبهه ما به آن بزرگی نیست که بخواهیم درگیر دعوا شویم؛ دیر شروع کردیم و زمانی هم که آغاز به فعالیت کردیم بسیار انفعالی و پیرو بودیم. در شیوه برخوردمان با فضاهای مجازی پیش آمده که برنامه‌ای را فیلتر کردیم ولی مردم به یک برنامه دیگر مثل تلگرام روی آورده اند و درنهایت بیشترین استفاده را از آن برنامه در دنیا انجام می دهند.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به برنامه تلگرام و با بیان اینکه بیش از 50 درصد ساکنین تهران بیش از 30 دقیقه در روز را در شبکه های مجازی سپری می کنند، در همین زمینه اظهار کرد: بزرگترین ضرر این برنامه همانند بسیاری دیگر از شبکه های مجازی دیگر، ذائقه شناسی دشمن علیه مردم ما است.

او با تاکید بر اینکه باید خودمان شبکه های پیام رسان داخلی داشته باشیم، خاطرنشان کرد: همان طور که در حوزه نشر، کتاب های مذهبی به خوبی به فروش می رسند، در فضای مجازی نیز می توانیم تولید محتوای مناسب و درست انجام دهیم. نباید اجازه بدهیم که با باز شدن درها به روی کشورمان، بخشی از تبلیغات ما توسط برنامه هایی مثل گوگل و تلگرام صورت بگیرد.

فیروزآبادی با اشاره به یکی از بخش های سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی یعنی «زیارت مجازی» ادامه داد: ما همان طور که در فضای حقیقی مناسک مذهبی را انجام می دهیم، در فضای مجازی هم این امکان پذیر است و امیدوارم به خوبی در این حوزه پیشرفت کنیم.

به گزارش ایسنا، دبیر شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر لزوم داشتن سواد مجازی، متذکر شد:اگر بتوانیم سواد مجازی و شبکه های اجتماعی مان را بالا ببیریم، بسیاری از تهدیدات این حوزه کاهش پیدا می کند.

او در پایان سخنانش بار دیگر تاکید کرد: متاسفانه در حال حاضر قدرت شبکه ای ما در کشور مناسب نیست ولی می توانیم در این حوزه پیشرفت داشته باشیم.

تولید محتوای مناسب؛ مشکل اصلی ما در فضای سایبری

در بخش دیگر از نشست مقدمی فر- مشاور رسانه ای فرمانده سپاه پاسداران – اظهار کرد: فراموش نکنیم جدای از فرصت ها و تهدیدات فضای مجازی، این فضای جنگ دشمن با ما است؛ آنها قصد دارند از این طریق و با این ابزار با ما مبارزه کنند.

او با بیان اینکه در این سال ها نقش پدافندی در عرصه مجازی داشته ایم و امروز باید به نقطه آفند برسیم، افزود: متاسفانه بر خلاف تصور برخی صحنه عرصه مجازی، صحنه ای نیست که خیلی عادی در دنیا در وجود داشته و کاری هم به ما نداشته باشد؛ بلکه آنها با استفاده از این عرصه با ما در جنگ فرهنگی هستند.

مقدمی فر متذکر شد: اگر در این مدت مسئولین اجرایی کشور تسامح کردند، به این خاطر بوده است که این فضا را به درستی درک نکرده بودند؛ ما این نقش آفرینی آنها را در عرصه مجازی به این حساب می گذاریم که دوستان هنوز حس نکردند ما در جنگ هستیم.

مشاور رسانه ای سپاه پاسداران با اشاره به دو نامه رهبری به جوانان غربی یادآور شد: اخیرا با نامه نگاری های رهبری با جوانان غربی در فضای مجازی، دوستانمان در فضاهای مجازی متوجه شدند که اگر عزممان را جزم کنیم می توانیم بر دشمنان غلبه کنیم.

او با تاکید بر اینکه مشکل اصلی ما در فضای سایبری تولید محتوای مناسب است، افزود: بیش از مشکلات فنی در این عرصه، تولید محتوا آن هم از طریق پیام های کوتاه بسار مهم است.

مقدمی فر با اشاره به بخش بازی های سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی، یادآور شد: امروز یکی از موفقیت های این نمایشگاه بازی ها است. امیدوارم این جبهه مردمی در عرصه سایبری موفق شوند و روز به روز با ارتقا سطح فنی و محتوایی به نظام جمهوری اسلامی غنا ببخشیم.

جبهه انقلاب در فضای مجازی در حال انجام وظیفه است

امینی، دبیر سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی از دیگر سخنرانان این مراسم بود که به بیان سخنانی درباره اهداف برگزاری این نمایشگاه و حضور در عرصه های مجازی پرداخت.

امینی اظهار کرد: از نظر ما فضای مجازی حتی با همین وضعیت اسفناک نه فرصت و نه تهدید مطلق است؛ عملکرد ما تعیین می کند که این فضا یک فرصت است یا تهدید.

دبیر نمایشگاه رسانه های دیجیتال تاکید کرد: جبهه انقلاب در عرصه فضای مجازی علی رغم تمام مشکلات در حال انجام وظیفه است و به همین منظور هم از دولت به ویژه با توجه به اینکه در آخرین روزهای سال دولت و ملت هستیم، خواهشمندم تا با ما همکاری بیشتری انجام دهد.

امینی در پایان سخنانش بخش هایی از وصیت نامه شهید مهدی رجب بیگی را قرات کرد.

در افتتاحیه مراسم سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی همچنین خراسانی زاده – سخنگوی نمایشگاه- و قومی – دبیر بخش اجرایی نمایشگاه – در سخنانی کوتاه از اهداف و نحوه برگزاری نمایشگاه گفتند.

این مراسم افتتاحیه با قرات بخش هایی از زیارت نامه عاشورا و با حضور فیروز آبادی، مقدمی فر، امینی، دیگر مسئولین حاضر در مراسم و دو تن از جانبازان کشورمان بر روی صحنه به پایان رسید.

سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در چهار بخش اصلی رسانه های برخط، فناوری اطلاعات، بازی و پویانمایی و نشر و دیجیتا و همچنین در چهار حوزه جانبی زیارت مجازی، سواد فضای مجازی، کار گاه ها و نشست ها و کودک و نوجوان از 22 الی 27 بهمن ماه در سالن نمایشگاهی بوستان گفتگو برگزار می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین