آفتابنیوز : عبدالرضا رحمانی فضلی صبح روز شنبه در نشست استانداران سراسر کشور اظهار کرد: بازتاب انتخابات برای همه از جمله مردم و گروههای سیاسی راضی کننده بود؛ چراکه نتیجه انتخابات ربطی به وزارت کشور و شورای نگهبان ندارد و نتیجه را مردم رقم زدند.
به گزارش آفتاب، وزیر کشور گفت: شورای نگهبان باید صحت انتخابات را در حوزههای مختلف تایید نهایی کند که امیدواریم این کار زودتر انجام شود، لذا شاید زمانبر شدن این پروسه خیلی مناسب نباشد. طول کشیدن این روند مردم را نگران میکند.
وی ادامه داد: تصویب برجام به معنای رفع مشکلات نیست بلکه کمک کننده و تسهیل کننده است.
رحمانیفضلی گفت: امسال فراز و فرودهای زیادی را پشت سر گذاشتیم که فاجعه منا، پیاده روی اربعین و انتخابات از فعالیت های مهمی است که با تلاش استانداران، وزارت کشور به آنها همت گماشت.
وزیر کشور افزود: اولویت کاری استانداران برای سال جدید توجه به پیشبرد اقتصاد مقاومتی است .
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه با مشارکت استان ها برنامه مشخص اقتصاد مقاومتی به استانداران ابلاغ خواهد شد گفت: رقابت و مسابقه سازنده در اجرای اقتصاد مقاومتی خواهیم داشت.
وی مبارزه جدی با مواد مخدر و اعتیاد و همچنین تکریم ارباب رجوع در دستگاههای اجرایی را از اولویت های دیگر استانداران بیان کرد و افزود: توجه به شهرداری ها از دیگر اولویت هاست.
براساس گزارش خبرگزاری صداوسیما، وزیر کشور با اشاره به تخصیص کم منابع به شهرداری ها در سال 94 گفت: باید در سال 95 شهرداری ها را کمک کرد تا رضایتمندی مردم بیشتر شود.
وی افزود: از مهر آینده کار وزارت کشور برای فرآیند انتخابات ریاست جمهوری کلید میخورد.
رحمانی فضلی گفت: از دی ماه 95 فضای کشور تحت تاثیر انتخابات ریاست جمهوری خواهد بود و وظیفه سنگینی متوجه استانداران است.
وزیر کشور گفت: برخی از شعب أخذ رأی مورد بازشماری قرار گرفتند که هیچگونه تغییر یبعد از رسیدگی به شکایتها نداشتیم.
رحمانی فضلی در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: در برگزاری انتخابات اخیر، مجریان انتخابات بیطرفی، اجرای دقیق قانون را به نحو احسن عملیاتی کردند و همچنین در سال 94 علیرغم کمبود اعتبارات، تلاش شد تا کارها در روال منطقی خودش پیش برود.
وی افزود: در این انتخابات تمامی مسئولان کشور کاندیدا بودند و همه درگیر مستقیم انتخابات بودند و همچنین همه از ما توقع داشتند تا انتخابات سالم و براساس قانون برگزار شود که بحمدالله این کار انجام گرفت.
وزیر کشور با بیان اینکه وزارت کشور به عنوان مجری و شورای نگهبان به عنوان ناظر انتخابات همکاری بسیار مثبتی داشتند، گفت: به نظر بنده، در برخی از بخشهای قانون انتخابات باید بازنگری صورت بگیرد و ما تعریفهای دقیقتری از آنها داشته باشیم.
رحمانی فضلی ادامه داد: اصلاح قانون انتخابات با همکاری تمامی دستگاهها از جمله شورای نگهبان انجام خواهد گرفت.
براساس گزارش فارس، وی در رابطه با تعداد ثبت نام کنندگان در دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان تصریح کرد: 12 هزار نفر در انتخابات مجلس و حدود 880 نفر در انتخابات خبرگان ثبت نام کردند که هیأتهای اجرایی براساس قانون خود، صلاحیت کاندیداهای انتخابات مجلس را بررسی کردند که براساس استعلامات مراجع چهارگانه، 10 هزار نفر تأیید صلاحیت شدند.
وی ادامه داد: در این میان جریانات اینطور مطرح کردند که وزارت کشور با این تعداد تأیید صلاحیتها درنظر دارد بار رد صلاحیتها را بر دوش شورای نگهبان بیندازد که ما همواره تأیید کردیم ماجرا اینطور نبوده و هیأتهای اجرایی براساس استعلامات مراجع چهارگانه صلاحیتها را بررسی کردند و البته شورای نگهبان هم با توجه به قانون خودشان صلاحیت کاندیداها را مورد بررسی قرار دادند.
وی خاطرنشان کرد: برای برگزاری انتخابات اخیر 1062 هیأت اجرایی بدون هیچ تنش و مشکلی را همکاری شورای نگهبان شکل گرفت که کار برگزاری انتخابات را برعهده داشتند.