کد خبر: ۳۵۵۳۱۱
تعداد نظرات: ۱۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۸

جوابیه دانشگاه خواجه نصیر و پاسخ استاد اخراجی

روابط عمومی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در پی انتشار گزارش تحصن استادی که به دلیل صدای زنانه از تدریس محروم شده بود، ارسال کرده است.
آفتاب‌‌نیوز : روابط عمومی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در پی انتشار گزارش تحصن استادی که به دلیل صدای زنانه از تدریس محروم شده بود، ارسال کرده است.

به گزارش خبرآنلاین، در پاسخ دانشگاه خواجه نصیر به گزارش «ماجرای استادی که به دلیل صدای زنانه از تدریس محروم شده و حالا دست به تحصن زده است» آمده است؛

در پی انتشار خبر خاتمه قرارداد یکی از اعضای هیات علمی پیمانی سابق دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی، روابط عمومی دانشگاه ضمن ابراز تاسف از انعکاس نادرست و یک سویه این موضوع، لازم میداند توضیحاتی را به شرح زیر اعلام نماید:

۱- با متقاضیان عضویت هیات علمی دانشگاه، پس از طی مراحل قانونی و تائید هیات اجرایی جذب دانشگاه، قرارداد پیمانی یکساله منعقد میگردد. درطول مدت قرارداد، عملکرد آموزشی، پژوهشی و پایبندی به اصول اخلاق حرفهای آنها مطابق آئیننامه هیات اجرایی جذب مورد ارزیابی قرار میگیرد. چنانچه متقاضی در هر کدام از موارد فوق الذکر عملکرد مناسبی نداشته باشد، دانشگاه مطابق آئیننامه و عرف تمامی مجامع علمی دنیا میتواند نسبت به عدم تمدید قرارداد متقاضی اقدام نماید. شایان ذکر است که متقاضی نیز میتواند پس از پایان قرارداد یکساله نسبت به قطع همکاری با دانشگاه اقدام نماید.

۲- معیارهای اصلی ارزیابی اعضای هیات علمی، عملکرد آموزشی، پژوهشی و رعایت شئونات دانشگاهی است. لذا بدیهی است که مشخصات ظاهری، تُن صدا و ... نمیتواند معیاری برای پذیرش یا عدم پذیرش متقاضیان استخدام در دانشگاه باشد. در مورد فرد مورد نظر نیز هیات جذب دانشگاه، ضمن آگاهی از تُن صدای ایشان، با عقد قرارداد یک ساله پیمانی اولیه موافقت نموده است.

۳- هیات اجرائی جذب و دانشکده فیزیک دانشگاه با تمدید قرارداد فرد موردنظر به علت عدم رعایت شئونات دانشگاهی از قبیل درخواست نامتعارف ارتقاء به دانشیاری (تنها پس از گذشت چند ماه از قرارداد پیمانی اولیه) و شکایت وی از دانشگاه به محاکم قضایی به دنبال مخالفت دانشکده و دانشگاه با درخواست غیرمنطقی و غیرقانونی ایشان، عدم رعایت امانت داری در نمرات پایان ترم دانشجویان و ... مخالفت نموده است.

۴- رفتارهای غیرمتعارف فرد مذکور پس از عدم تمدید قرارداد دانشگاه با ایشان، از قبیل مصاحبه با رسانه‌های بیگانه و نشر خبر کذب "اخراج از دانشگاه به علت تُن صدا" و اصرار بر انتشار آن در رسانه‌های داخلی و فضای مجازی، خود موید تصمیم درست دانشکده فیزیک و هیات اجرائی جذب دانشگاه، مبنی بر عدم تمدید قرارداد ایشان به علت عدم رعایت اخلاق حرفهای و شئونات دانشگاهی است.

واکنش استاد اخراجی به جوابیه دانشگاه خواجه نصیر

در همین حال، قاسم اکسیری فرد به این جوابیه دانشگاه خواجه نصیر واکنش نشان داده است .
متن جوابيه دكتر قاسم اكسيري فرد به شرح زير است :

1- کمیته احراز صلاحیتهای عمومی دانشگاه خواجه نصیر در تاریخ ده شهریور 1393 از دید صلاحیت و توانایی عمومی من کتبا حکم به عدم صلاحیت من برای تدریس داده است. دبیر این کمیته آقای دکتر وفایی به صراحت نظر تخصصی کمیته را به من تفهیم کرد و مبنای حکم آهنگ صدای من بیان شد. در صورتی که خلاف ماوقع را می گویم به دانشگاه اجازه می دهم و از آن انتظار دارم حکم غیر محرمانه ارزشیابی کمیته صلاحیتهای عمومی مرا انتشار دهد.

2- مصاحبه های من با مطبوعات از نیمه دوم اسفند 1393 شروع شده است لذا این مصاحبه ها نمی توانسته است در تصمیم دانشگاه مبنی بر ناتوانی من به تدریس اثری داشته باشد. به علاوه از چه زمانی و دقیقا بر اساس کدام استدلالی گفتگو با مطبوعات دلیل ناتوانی یک استاد دانشگاه در تدریس شده است؟ لطفا دانشگاه توجیه یا سفسطه نکند. حتی اگر به خطا فرض کنیم یک استاد دانشگاه نمی تواند با مطبوعات سخن بگوید دقت کنید من زمانی گفتگوها را با مطبوعات انجام داده ام که هیچ قراردادی با دانشگاه نداشته ام. هیچ دانشگاهی حق ندارد حقوق شهروندی اساتید سابق دانشگاه را نقض کند و به آنها بگوید با مطبوعات سخن نگویید. دانشگاه نمی تواند و نباید حقوق شهروندی شهروندان را نقض کند و پاسخ دادن به خبرنگاران را دلیل عدم صلاحیت اساتید دانشگاه بشمارد. این رفتار دور از شان دانشگاه است.

3- دانشگاه حقیقت را کتمان می کند. همه ی دانشجویان نمره نهایی دقیق بر اساس برگه های خود دریافت نموده اند. به علاوه نمره های دانشجویان در اواخر بهمن 93 وارد سایت آموزشی شده است لذا حتی اگر دانشگاه راست می گفت این نمره ها نمی توانسته است دلیل عدم صلاحیت من برای تدریس از ده شهریور 93 باشد. حتی اگر دانشگاه راست می گفت این نمره ها نمی توانست دلیل حکم نوشته شده در اواسط آذرماه 93 توسط هیات اجرایی جذب دانشگاه باشد. می توانست؟

4- هیات اجرایی پیشین جذب دانشگاه و ریاست سابق دانشگاه حکم مرا امضا کردند. هیات اجرایی و ریاست جدید در جذب من به دانشگاه دخالتی نداشته است که می گویند آهنگ صدای مرا پیش از جذب شنیده بوده است. دانشگاه باز حقيقت را نمي گويد. هیاتی دیگر و ریاستی دیگر حکم مرا امضا کرده است. بر مبنای کدام استدلال ریاست جدید اصرار دارد که مسیول جذب من بوده است و این افتخار را برای خود می خرد در حالی که تنها مسیول تبعات منفي برکناری من است؟

5- دانشگاه مدعی است که از درون دانشکده از من حمایتی نشده است. اما این سخن درست نيست. شورای هسته ای و گرانش در صورت جلسه رسمی خود با تمدید قرارداد من موافقت نمود. کمیته ی آموزشی دانشکده فیزیک تقاضای تمدید قرارداد مرا داشت. معاونت آموزشی دانشکده فیزیک هم همین گونه. دانشگاه بر خلاف نظر تخصصی همکاران و دانشکده فیزیک حکم به عدم تمدید قرارداد من داد. کار دانشگاه در عدم تمدید قرار داد من حرفه ای نبوده است ناقض رفتار حرفه ای یک دانشگاه بوده است.

از دانشگاه خواجه نصیر مصرانه تقاضا دارم حکم کمیته صلاحیتهای عمومی مرا در تاریخ ده شهریور 93 برای تنویر افکار عمومی انتشار دهد. چه دلیلی بد تر از رد صلاحیت من به علت آهنگ صدایم وجود می تواند داشته باشد که دانشگاه عليرغم درخواست من و افکار عمومی حاضر نیست حکم غیر محرمانه کمیته ی احراز صلاحیتهای عمومی مرا انتشار دهد؟ واقعا چه دلیلی به جز كتمان حقيقت دانشگاه و تلاش دانشگاه در پوشاندن خطای خود می تواند وجود داشته باشد؟

با احترام شایسته
دکتر قاسم اکسیری فرد
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۴
3
17
سلام

گره ای را که با دست باز می شود چرا می خواهند با دندان باز کنند. دانشگاه خواجه نصیر براحتی می تواند از ایشان کارهای پژوهشی بخواهد که کاری با صدای ایشان ندارد و در عین حال از علم ایشان نیز استفاده می شود.
عضو هیئت دانشگاه کاشان
مینا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۴
3
14
واقعا باعث تاسف است به این دلیل از دانش شما استفاده نمیشه اگر به پرونده هیات رد شما نگاه کینم باورکنید ...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۴
3
28
دلایل استاد واقعی تر است .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۴
26
6
این حرکات استاد نشان از صحت رفتار دانشگاه دارد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۴۵ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵
یعنی میفرمایید دانشگاه در تاریخ ده شهریور ۹۳ علم غیب هم داشته که استاد قرار است «این حرکات» را انجام دهد؟ از دید من این حرکت استاد عین آزادگی اوست. در ضمن استاد محترم استدلال کرده. استدلال رو بخوان و فکر کن. ببین کدوم درست میگه. برای درک استدلالش فقط اصل علیت و تقدم و تاخر رویدادها کفایت می‌کنه. چیزی در حد منطق دوم راهنمایی قدیم!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۴
23
1
استادی که خود را این گونه رفتار ها ازش سر بزند همان بهتر که قراردادش تمدید نگردد چون همین روش را به دانشجویان خود آموزش خواهد داد استادی مقام والایی است کاغذ نوشته بدست گیرد ودر دانشگاه بایستد بنظر کلا" جای سوال است که چگونه او را استخدام کردند .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۴
گرفتن حق خود کار منفی نیست. اتفاقا درس بزرگتر به دانشجوها همینه که استاد یاد میده. با کاغذ نوشته و قلم حق رو گرفتن درس بزرگیه که از این استاد میشه یاد گرفت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۴۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵
موندم چی بگم به این طرز استدلال شما؟ نمیدونم از کدوم تیپ آدمهای این جامعه متکثر هستی، اما اگر تیپ مذهبی هستی، امیدوارم برای کل زندگیت یه درس درست و حسابی آزاده بودن رو از امام حسین یاد گرفته باشی. این رفتار دکتر قاسم اکسیری مصداق آزاده بودن اوست! مصداق سر خم نکردن او در برابر فضای پر از ریا و اشتباه این جامعه است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵
0
14
اگر سطح دو نوع استدلال را مقایسه کنید. متوجه خواهید شد که یک سمت قضیه یک آدم باهوش ایستاده است. بهتر است دانشگاه خواجه نصیر همانطوری که دکتر قاسم اکسیری در جوابیه خود تقاضا کرده است، عین صورت جلسه شهریور ۹۳ را منتشر کند و به صورت شفاف روشن کند که دقیقا چرا و دقیقا به چه دلیل و دقیقا با کدام استدلال و دقیقا بر کدام مبنا‌ او را فاقد صلاحیت برای تدریس تشخیص داد‌ه‌اند و افرادی که این تصمیم را گرفته‌اند شجاعت ایستادن پای تصمیم‌شان را داشته باشند.

قاسم هم باهوش است، هم بسیار سرسخت و استوار. او دارد خودش را فدا می‌کند که زین پس افراد وقتی در کمیته‌های به اصطلاح عالیرتبه می‌نشینند، فراموش نکنند که ممکن است روزی بابت تک تک تصمیما‌تشان مجبور به پاسخگویی بشوند.

سید اکبر جعفری
دانشیار فیزیک - دانشگاه صنعتی شریف
الهام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۱۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵
0
13
حق با استاده. دانشگاه باید عذرخواهی کنه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵
0
10
این استاد باید بره بهترین دانشگاه های دنیا تدریس کنه. آخرش هم میره فک کنم...
حامد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
0
1
سلام. متاسفانه دانشگاههای سراسری خیلی ورود اساتید برای تدریس سخت هست ، اگر استادی آشنا یا پارتی مناسبی نداشته باشد ورودش سخت و اخراجش ساده اس . من چون پدرم در همین دانشگاههای سراسری درس می داد تازه پدرم آشنا داشت ولی فقط پدرم توانست بصورت حق التدریسی درس دهد بعدش هم که آشنای پدرم از دانشگاه رفت دیگر به پدرم درس ندادند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
0
0
اگر مثل مریم میرزا خانی و بقیه المپیادهای ان سال می رفت خارج پشت سرش رو هم نگاه نمی کرد.بیشتر احترام داشت.فقط اون بیچاره بود که برگشت. حال اگر کاستی هایی در رفتارش هم می‌دیدند دلیل نخبه بودنش باید به خاطر خود کشور،بیشتر بهش احترام می گذاشتند.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین