کد خبر: ۳۵۸۲۷۵
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۵

ترامپ و سندرز آرای خاموش را وارد انتخابات می‌کنند

نشریه نیویورکرِ آمریکا در گزارشی اعلام کرد فعالیت‌های انتخاباتی دونالد ترامپ و برنی سندرز آرای خاموش آمریکا را برای شرکت در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری بیدار کرده‌ است.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش پرس تی‌وی، در دو دورۀ قبلی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حدود 45 درصد از افراد حائز شرایط رأی دادن در انتخابات شرکت نکردند.

براساس این گزارش ترامپ از حزب جمهوری‌خواه و سندرز از حزب دموکرات دو نامزدی هستند که در مبارزات انتخاباتی خود از الگویی پیروی کرده‌اند که موجب حضور آرای خاموش در صحنۀ انتخابات آمریکا خواهد شد.

نیویورکر البته تأکید کرده است پنجاه و هشتمین دورۀ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا یکی از غیرقابل پیش‌بینی‌ترین انتخابات در ایالات متحده خواهد بود.

در این گزارش با استناد به نتایج یک پژوهش که مرکز تحقیقات آمریکاییِ پیو در سال 2014 در مورد تفاوت‌های میان رأی دهندگان و آرای خاموش انجام داده، آمده است آرای خاموش متعلق به افراد جوان، با تحصیلات کمتر و درآمد پایین‌تر است.

همچنین به‌نسبت رأی‌دهندگان، تعداد کاتولیک‌مذهب‌ها و رنگین‌پوستان در میان آرای خاموش بیشتر است.

این روزنامه در ادامه می‌نویسد: اگر به‌دنبال آرای خاموش راست‌گراها باشید، مبارزات انتخاباتی خود را همچون ترامپ دنبال خواهید کرد و اگر هدف شما جذب آرای خاموش چپ‌گرایان باشد، ستادی همچون سندرز خواهید داشت.

سندرز و ترامپ اگرچه در مسائل اجتماعی دیدگاهی نسبتاً مشابه با احزاب خود در پی گرفته‌اند، اما در مسائل اقتصادی دیدگاهی متفاوت از حزب خود دارند و همچنین وعده داده‌اند که در درگیری‌های بین‌المللی سختگیرتر باشند.

ستاد انتخاباتی این دو به‌جای هدف قرار دادن قشر کوچکی از مردم، با برگزاری تظاهرات، ایراد سخنرانی‌های پیروزمندانه و استفاده از تبلیغات تلویزیونی، قشر وسیعی از مردم را مخاطب قرار داده‌اند.

در ادامۀ این گزارش به شباهت میان حامیان سندرز و ترامپ اشاره شده است. براساس یک پژوهش که چند هفتۀ پیش به‌سرپرستی هنری برَدی، رئیس دانشکدۀ سیاست عمومی گلدمن در دانشگاه کالیفرنیا در برکلی صورت گرفت، مشخص شد حامیان سندرز و ترامپ شباهت بسیار زیادی به هم دارند.

در واقع به‌گفتۀ بردی، پاسخ حامیان ترامپ و سندرز به بسیاری از سؤالات این پژوهش یکسان بود و اکثر آنها جوان بودند و تحصیلات عالی نداشتند.

این دو گروه در مورد بیگانه‌ستیزی، نژادپرستی و ملی‌گرایی دیدگاه‌های بسیار متفاوتی داشتند، اما در باقی مسائل اختلاف میان آنها بسیار اندک بود.

براساس نتایج این پژوهش، در واقع آنچه بیش از هر چیز برای حامیان این دو نامزد ریاست جمهوری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود، موضوع نابرابری اقتصادی بود.

به گزارش تسنیم، پنجاه و هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در تاریخ 8 نوامبر 2016 (18 آبان 95) برای انتخاب چهل و پنجمین رئیس جمهور این کشور برگزار خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین