سردار حسین ساجدینیا از ساماندهی بیش از 7000 مامور نامحسوس پلیس امنیت در راستای اجرای طرح امنیت اخلاقی در پایتخت خبر داد.
آفتابنیوز : سردار
ساجدی نیا در مراسم آغاز به کار پلیس گشت ارشاد نامحسوس با بیان اینکه از
ابتدای این هفته طرح امنیت اخلاقی به شکل محسوس و در سطح گستردهای در سطح
میادین، مجتمعهای تجاری، و بزرگراههای پایتخت به اجرا در آمده است، گفت:
این افراد در صورت مشاهده موارد ناهنجاری همچون مزاحمت برای نوامیس، آلودگی
صوتی، کشف حجاب در خودرو و انجام حرکات نمایشی در خیابان، شماره پلاک
خودرو را برداشته و از طریق سامانه پیامکی به مرکز پلیس امنیت اخلاقی اطلاع
میدهند سپس از سوی پلیس امنیت با این افراد تماس گرفته و از آنان خواسته
میشود که در موعد تعیین شده به پلیس مراجعه کنند.
تصاویری از ماموران گشت ارشاد نامحسوس که خبرگزاری میزان منتشر کرده است می بینید.
اقدام مناسبی است ، باید با قانون شکنان برخورد شود ، فردی که تصمیم می گیرد هنجارها و ارزش های کشور را نادیده بگیرد و افرادی که با اعمال منافی عفت و مزاحمت برای دیگران ناراحتی ایجاد کند چه باید کرد ، پاسخ واضح است : برخورد قانونی .
پاسخ ها
امیر
||
۰۸:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۱
مساله این نیست که امنیت اخلاقی خوب نیست، مساله اعتماد به این ماموران و بالاخص عدم سو استفاده از این ابزار در راستاهای دیگر است که عملا بیشتر ناامنی روانی را دامن می زند تا ایجاد امنیت را.
ناشناس
||
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۱
از خارج از این مملکت اظهار نظر نکن
ناشناس
||
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۱
مردم در مورد پولهاي نفت اختلاس و ظلم هيچ حقي ندارند و نبايد در مورد انها نظارتي شود اگر جاسوس جواب ميداد شوروي نابود نميشد برادر من
ناشناس
||
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۵
الان توبا فیلترشکن اومدی پرچم یک کشوردیگه رو داری کنار اسم کاربریت الان رسما قانون شکنی پس درنوشابه باز نکن لطفا
گشت نامحسوس ارشاد ، با سازماندهی 7 هزار نفر قرار است مردم تهران را تحت نظر قرار دهد و برای بدحجابان تشکیل پرونده دهد.
در این باره نکات زیر قابل تأمل است:
1 - در پایتخت جمهوری اسلامی ایران، 7 هزار نفر را سازماندهی کرده اند که در خیابان ها، مردم را بپایند و علیه آنها گزارش دهند که فلانی صدای ضبط ماشین اش بلند بوده یا موهایش از زیر روسری، بیرون زده بود و آرایش فلان دختر کذا بود و لباس بهمان زن، چنان!
2 - مسؤولانی که "گشت نامحسوس" را طراحی کرده اند، آیا اصطلاح " اعتماد اجتماعی" را نشنیده اند و آیا به این فکر کرده اند که گشت نامحسوس، چه آسیب وحشتناکی به اعتماد اجتماعی می زند؟ چقدر قرار است بدبینی افراد به یکدیگر در جامعه پمپاژ شود؟
این طرح قرار است چه دستاورد ارزشمندی داشته باشد که به قربانی شدن تتمه اعتماد اجتماعی در جامعه امروز ایران می ارزد؟!
3 - اساساً مگر قرار است این طرح دستاوردی هم داشته باشد؟ اگر برخوردهای سلبی جواب داده بودند، باید تا کنون که انواع برخوردها از شلاق و جریمه و بازداشت و ... صورت گرفته، نتیجه مطلوب حاصل می شد که نشده و از این به بعد هم نخواهد شد.
آزموده را آزمودن خطاست و شگفتا که "راه هزار بار رفته و نرسیده" را باز هم می روند!
4 - گفته اند که مکانیزم کار این 7 هزار نفر این گونه است که اگر خانمی در خودرویی حجابش کامل نباشد یا صدای موسیقی اش بیش از حد بلند باشد و ... ، پلاک خودرو را به مقر پلیس گزارش پیامک می کنند و پلیس مالک خودرو را احضار می کند و اگر شخص نرود، پلیس به در خانه اش می رود... .
واقعاً این چه کاری است و چه بی حرمتی بزرگی است؟ وانگهی، پلیسی که دهها و صدها مسؤولیت سنگین از تأمین امنیت شهرها و روستاها و جاده ها و مرزها گرفته تا مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر و شناسایی باندهای تبهکار و نظم دادن به رانندگی و ... دارد آیا واقعاً این همه وقت مازاد دارد که هر روز به گزارش 7 هزار نفر ، فقط در تهران رسیدگی کند، احضاریه بفرستد، پرونده تشکیل دهد، بازجویی کند، اگر نرفتند، نیرو بفرستد به در خانه ها و ... ؟! اگر هر نفر از این 7 هزار نفر، روزی فقط 3 گزارش بفرستند، روزانه 21 هزار پرونده علیه شهروندان تشکیل می شود و پلیس مجبور است ماهانه بیش از 600 هزار پرونده را بررسی کند!
واقعاً چه خبر است؟
5 - این 7 هزار نفر کیستند؟ آیا آنقدر قابل اعتماد هستند که بشود اطمینان صد در صدی داشت که هر آنچه گزارش می دهند، عین واقعیت است؟ و اساساً قابل اعتماد بودن افراد نیز از منظر حقوقی، ثابت کننده ادعا نیست و باید ادله حقوقی اثبات هر اتهامی در میان باشد. لذا اگر یکی از این افراد بگوید که صدای موسیقی فلان ماشین بلند بود و صاحب ماشین بگوید نبود، چگونه می خواهند ثابت کنند؟
6 - اگر این 7 هزار نفر، آنقدر قابل اعتماد هستند که به صرف یک پیامک شان، سیستم پلیس وارد عمل می شود و علیه شهروندان این کشور، پرونده تشکیل می دهد، یک پیشنهاد عالی برایشان داریم: کشور در عرصه های گوناگون به بازرسان و حافظان امین نیازمند است. این افراد معتمد و پاک را آموزش دهند و از آنها برای مبارزه با رشوه خواری، اختلاس، زمین خواری و حفاظت محیط زیست استفاده کنند که در این عرصه ها، بسیار بیشتر به وجودشان نیاز است تا پاییدن مردم.
7 - و سر آخر این که رفتارهای دوگانه با شهروندان تا کی می خواهد ادامه یابد؟ چگونه است که همین زنان و دختران با همین پوشش و سر و وضع، در 22 بهمن و انتخابات، قدر می بینند و شریف و عزیز خوانده می شوند ولی در روزهای دیگر، متهمانی که سر و کارشان با پلیس است و بگیر و ببند؟!
پاسخ ها
عزیز
||
۰۸:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۱
اگر این هزینه را صرف اشتغال کند لازم به این کار نیست
شتر با بارش گم شده دنبال .......وقتی امار تصادفات رو میبینید چرا نمی گید تولید پراید وماشین ها حرام است و فریا د سرنمی دهید چرا وقتی اختلاس می شود گریبانها چاک نمی دهید و چشم بر گریه گرسنگان و تشنگان که در این مرزو بوم بعلت عدم زیر ساخت واموزش وکارفقیر هستند وخطبه نهج البلاغه و خلخال زن یهودی را از یاد می برید شما اگر از مردمید اینها هم فرزندان شمایند اجنبی نیستند در ممالک غربی که حجاب نیست امنیت هست خدا بیامرزاد اقبال لاهوری ....همه مشکل ما در زن بی حجاب است.دم میدان پونک مواد می فروشند پلیس نیست چون زورش نمی رسد ولی برای زن بد حجاب چرا هست هم پلیس زن و هم پلیس مرد چون هنرمندیم ما هنر مندیم
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
سه نفر با لباس شخصی و مسلح به یك قبضه اسلحه كلاشینكف با استفاده از تابلوی ایست، خودروها را نیمه شب در یكی از جاده های برون شهری بندرعباس متوقف كرده و در پوشش پلیس نامحسوس از آنان مدارك خودرو و هویتی می خواستند.
چرا هر نهادی خواست قانونی رو تصویب و اجرا میکنه ؟؟ این یک طرح ملیه باید بره تو مجلس تصویب بشه بعد اجرا بشه شخصیت و کرامت افراد جامعه بچه بازی نیس که؟؟؟؟
درسال 1355ژیکاردستن رییس جمهورفرانسه سفری به ایران داشت درطول مسیرشاه برای رییس جمهور فرانسه از برنامه 10ساله توسعه ایران برای رسیدن به ژاپن میگفت،پس از توضیحاتی رییس جمهور فرانسه که گلکاری های خیابانها وحصارکشیهای دور آنها را دیده بودگفت حرف از توسعه زدن برای ملتی که مجبوراست گلها را با گذاشتن حصارمحافظت کند،خیلی زوداست ..توسعه باید اول در درون ما و تفکرما وسپس در رفتارمان اتفاق بیفتد.. امیدوارم منظورم را رسانده باشم
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۷
یعنی منظور شما اینه که تو فرانسه مردم با اینکه برهنه هم بیرون میرن کسی نگاه هم بهشون نمیکنه. خودت برو آمار تجاوز (نه روابط بی حساب کتاب که دیگه اصلا معنی نداره اونجا) رو و فرزندان نامشروع رو ببین حساب دستت میاد.
اینی که گفتی یک مقوله جداییه و به این مساله بسط پیدا نمیکنه. این نظریه ها مال دهه 80 و 90 بود امروزه حتی در غرب هم داره نخ نما میشه و مضرات اون آشکار شده.
این تصمیمهای مشعشع را برای مملکت چه کسانی میگیرند ؟ بیچاره ها فکر میکنند با این روشها ایجاد کار و اشتغال برای جوانها میکنند ! نمیدانند که تخم کین و نفرت را می پراکنند . کسی نیست به اینان بگوید که دست بردارید
اين كارها بسيار اشتباه بوده و بيشتر باعث ناهنجاري جامعه شده و بعدها به اشتباه خود پي خواهند برد دوران گشت كميته انقلاب توي ذهن همگان هست ولي بعد از جمع شدن جامعه به سوي آرامش پيش رفت و چه خوب بود جاي اين كارها فكري به حال گراني - اختلاس - بيكاري - فروشندگان مواد مخدر -خفت گيري - فساد اداري - و خيلي از كارهاي ديگر كه مردم موافق برخورد با اين اشخاص هستند ولي افسوس حرف مردم را گوش نميدن ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر نصف پولی که به اینها میدن به معلم های بد بخت بدهند دیگر نیازی به این لشکرکشی و هزینه های اجتماعی و افتضاحی که همین 7000نفر به بار خواهند اورد نیست .معلم جامعه را میساخت
سلام
یک سئوال دارم
چه جوری میشه ثابت کرد این دوستان راست میگن
اگر از قیافه یکی خوششون نیومد یا هنگام رانندگی یکی به ایشان راه نداد و شماره ماشینش اعلام شد کی میتونه از حق خودش دفاع کنه ؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۷
هدف از این طرح ایجاد فضای بد، نامطلوب و ملتهب در جامعه است. شک نکنید
با سلام
دوران لشگر کشی تمام شده ما در دنیای تکنولوژی روز زندگی می کنیم این جور کارها گرفتن 7000 نیرو انهم ادمایی که شاید سواد چندانی نداشته باشند می خواهند به مردم درس اخلاق بدهند
دست از این کارهای بچگانه بردارید وپول مملکت را از بین نبرید نمی دانم انسانهای فهیم وجامعه شناس چگونه به نیروی انتظامی اجازه می دهند هر فکر بچگانه ای را به مورد اجرا بگذارند
پشنهاد می کنم تا این نیروهای جامعه را بهم نریخته اند جلویشان گرفته شود
کمی به مردم احترام بگذارید وحقوق آنان را ضایع نکنید
اولا از کجا معلوم اینها همشون گزلرش درست بدند .یعنی همه این 7000 نفر انسانهای سلیم النفس صادق باوجدان هستند و حب و بغض شخصی رو وارد کار نمی کنند ؟ دوما آیا همه اینها معصومند و اشتباه نمی کنند اگر اشتباهی کسی رو گزارش کردند طرف چجوری باید ثابت کنه ؟باید همه کار و زندگی خودش رو تعطیل کنه بیفته دنبال این که من فلان ساعت و فلان روز در فلان جا نبودم یا من نبودم ؟سوما هزینه این از کجا تامین میشه نیروی انتظامی که دائم از کمبود بودجه می ناله . از کجا میارن حقوق و مزایای این 7000 نفر رو بدند ؟ چهارم تکلیف امنیت روانی مردم و جامعه چه می شود با اجرای این طرح کشور شبیه دوران شاه در ایران و کمونیست در شوروی میشه که هرکسی فکر می کرد بغل دستی مامور ساواک یا ک گ ب هست
خیلی راست می گویید و دلتان برای مردم سوخته قاچاقی را بگیرد و معتاد ها را از تو خیابان جمع کنید که کثافت شهر را برداشته است اعظم هر شب که میخواهد بخوابد تمام 21 روز شکنجه را در خاطراتش مرور میکند، مرور میکند که چگونه شوهرش توانسته او را با چاقو آزار دهد، مرور میکند که وقتی آب را به زور در دهانش میریخته چقدر دیگر میتوانسته نفس بکشد، او هر شب که میخوابد به یاد شبهایی میافتد که درون یک صندوق فلزی بدون اکسیژن و در بسته قرار میگرفته و پاهایش میسوخته به دلیل اینکه شوهرش زیر صندوق آتش روشن میکرده است.
اعظم هر شب که میخواهد بخوابد تمام 21 روز شکنجه را در خاطراتش مرور میکند، مرور میکند که چگونه شوهرش توانسته او را با چاقو آزار دهد، مرور میکند که وقتی آب را به زور در دهانش میریخته چقدر دیگر میتوانسته نفس بکشد، او هر شب که میخوابد به یاد شبهایی میافتد که درون یک صندوق فلزی بدون اکسیژن و در بسته قرار میگرفته و پاهایش میسوخته به دلیل اینکه شوهرش زیر صندوق آتش روشن میکرده است شما خیلی راست می گوید معتاد ها را جمع کنید
یک طرح پتروشیمی یا پالایشگاهی رو نخست در یک مقیاس آزمایشی (یا پایلوت) اجرا میکنن، اگر اشکال و خطری در آن دیده نشد، پس از آن طرح بزرگ و اصلی را اجرا میکنن. برای ما طرحهای اجتماعی و فرهنگی حتی ارزش یک طرح پتروشیمی را نیز ندارند و بدون اینکه چنین طرحی را نخست در یک شهر کوچکتر یا چند تا محله یک شهر بزرگ اجرا کنیم و نتایجش را بررسی کنیم، یک راست میرویم و هزاران مامور مخفی را روانه خیابانهای پایتخت و سایر شهرها میکنیم.
بطور کلی، قانون را باید بگونه ای نوشت و اجرا کرد که کمتر از نیم درصد (یا بسیار کمتر از آن) از مردم جامعه به عنوان قانون شکن احتمالی، مورد مراقبت و برخورد پلیسی قرار گیرند. برای نمونه هنگامی که قانونی رو که برای برخورد با دزدی مینویسن، فرض نمکینن که 80 درصد مردم دزد هستن. اگر قانونی بنویسیم یا رویه ای را در پیش ببگیریم که مستلزم برخورد با درصد بالایی از مردم یا جوانان باشد، در آن صورت هیچ نیروی پلیسی نمیتواند بعنوان ضابط برای چنین قانونی انجام وظیفه کند. بنا بر این همه این تلاشها جز در حد حرف ماندن و اتلاف منابع و از دست دادن اعتماد مردم تاثیر نخواهد داشت.
حالا اين مامورها از يكي خوششان نيامد كه طرف بيچاره هست بعد يعني انقدر مردم ما عقب افتاده هستند كه بپا ميخواند اگر انقدر برايتان مهم هست اول بريد مامور بگذاريد كه اختلاس نشه فساد مالي ريشه كن كنيد كه اقتصاد ايران داره از بين ميبره
به نظر ما این کار عمل پسندیده ای نیست و توهین و اهانت به مردم غیور و شعاع ایران است/از مسئولین میخواهیم اعلام کنند حقوق 7000 نفر از چه منابعی باید تامین شود.؟؟؟ اگر به فرض برای هر نفر حقوق یک میلیونو پانصد هزارتومان در ماه در نظر بگیریم برای 7000 نفر در یک ماه میشود:
10500000000=1500000*7000
اگه ما همین پول را برای یکسال به این آقایان نامحسوس پرداخت کنیم جمعآ میشود:126000000000
را هکار:
اگر مسئولین ما همین پول را در مسیر ازدواج جوانان این مرز و بوم و با یک فراخوانی بسیار ساده اعلام کنند برای سال 95 به هر کسی که میخواهد ازدواج کند یک فقره وام 10 میلیونی پرداخت میشود میتوان به 12600زوج جوان یعنی 25200 نفر زن و مرد این مبلغ را اختصاص داد و با این عمل خیر گامی در مسیر رشد اجتماعی و فرهنگی کشور برداشت. امیدواریم مسئولین به این گونه مسائل توجه کنند.
درود خدا بر ایران وایرانی که همیشه مایه افتخار و سر بلندی بودند شایسته خوبی ها و زیبایی ها هستند
این 7 هزار نفر که به اندازه جمعیت یک شهر کوچک هستند چقد میتوانند در زمینه کار افرینی و تولید و کمک به اقتصاد کشور کمک کنند و ثانیا چطور بعد سالها تازه احساس نیاز به چنین کاری شده است به نظر میرسد هدفشان سیا اسی است
مردم خسته شده اند از این همه دورویی در جامعه. تا کجا ادامه می دهیم؟ واقعا طراح اینچنین طرح های بی تعقلی چرا باید در جامعه اظهار فضل کند و روز به روز مردم بیشتر درد بکشند. مشکلات جوانان و ازدواج و کار و مسکن چرا مدام با این طرح های پوشالی پوشانده می شود؟
چرا یکبار در رابطه با یه موضوعاتی از قبیل این مسایل از مردم ویا از جامعه شناسان و یا روانشناسان
نطر خواهی و یا چیزی شبیه رفراندوم برگزار نمیشه ؟
تا به اتکا به نطر صاحب نطران یک تصمیم درست گرفته شود و کار هم به نتیجه مطلوب بیانجامد .
اين كار اصلا قانوني نيست ، در ضمن باعث كلي سود جويي و سو استفاده ميشه ، بعضيا اصرار عجيبي دارن كه مردم أذيت كنن حالا به هر نحوي ، البته موارد اينچنيني هر چند مدت ديده ميشه كه هيچ فايده اي نداره
بروید مافیاها وفساد ها را وبیکاری را حل کنید زنان حق دارند آزاد باشند آنها بی خانواده نیستند شما ها هستید که هنوز راه اشتباه را می روید وسر مردم را گرم....
محسوس برن بگیرن با مردم چیکار دارن
گشت نامحسوس ارشاد ، با سازماندهی 7 هزار نفر قرار است مردم تهران را تحت نظر قرار دهد و برای بدحجابان تشکیل پرونده دهد.
در این باره نکات زیر قابل تأمل است:
1 - در پایتخت جمهوری اسلامی ایران، 7 هزار نفر را سازماندهی کرده اند که در خیابان ها، مردم را بپایند و علیه آنها گزارش دهند که فلانی صدای ضبط ماشین اش بلند بوده یا موهایش از زیر روسری، بیرون زده بود و آرایش فلان دختر کذا بود و لباس بهمان زن، چنان!
2 - مسؤولانی که "گشت نامحسوس" را طراحی کرده اند، آیا اصطلاح " اعتماد اجتماعی" را نشنیده اند و آیا به این فکر کرده اند که گشت نامحسوس، چه آسیب وحشتناکی به اعتماد اجتماعی می زند؟ چقدر قرار است بدبینی افراد به یکدیگر در جامعه پمپاژ شود؟
این طرح قرار است چه دستاورد ارزشمندی داشته باشد که به قربانی شدن تتمه اعتماد اجتماعی در جامعه امروز ایران می ارزد؟!
3 - اساساً مگر قرار است این طرح دستاوردی هم داشته باشد؟ اگر برخوردهای سلبی جواب داده بودند، باید تا کنون که انواع برخوردها از شلاق و جریمه و بازداشت و ... صورت گرفته، نتیجه مطلوب حاصل می شد که نشده و از این به بعد هم نخواهد شد.
آزموده را آزمودن خطاست و شگفتا که "راه هزار بار رفته و نرسیده" را باز هم می روند!
4 - گفته اند که مکانیزم کار این 7 هزار نفر این گونه است که اگر خانمی در خودرویی حجابش کامل نباشد یا صدای موسیقی اش بیش از حد بلند باشد و ... ، پلاک خودرو را به مقر پلیس گزارش پیامک می کنند و پلیس مالک خودرو را احضار می کند و اگر شخص نرود، پلیس به در خانه اش می رود... .
واقعاً این چه کاری است و چه بی حرمتی بزرگی است؟ وانگهی، پلیسی که دهها و صدها مسؤولیت سنگین از تأمین امنیت شهرها و روستاها و جاده ها و مرزها گرفته تا مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر و شناسایی باندهای تبهکار و نظم دادن به رانندگی و ... دارد آیا واقعاً این همه وقت مازاد دارد که هر روز به گزارش 7 هزار نفر ، فقط در تهران رسیدگی کند، احضاریه بفرستد، پرونده تشکیل دهد، بازجویی کند، اگر نرفتند، نیرو بفرستد به در خانه ها و ... ؟! اگر هر نفر از این 7 هزار نفر، روزی فقط 3 گزارش بفرستند، روزانه 21 هزار پرونده علیه شهروندان تشکیل می شود و پلیس مجبور است ماهانه بیش از 600 هزار پرونده را بررسی کند!
واقعاً چه خبر است؟
5 - این 7 هزار نفر کیستند؟ آیا آنقدر قابل اعتماد هستند که بشود اطمینان صد در صدی داشت که هر آنچه گزارش می دهند، عین واقعیت است؟ و اساساً قابل اعتماد بودن افراد نیز از منظر حقوقی، ثابت کننده ادعا نیست و باید ادله حقوقی اثبات هر اتهامی در میان باشد. لذا اگر یکی از این افراد بگوید که صدای موسیقی فلان ماشین بلند بود و صاحب ماشین بگوید نبود، چگونه می خواهند ثابت کنند؟
6 - اگر این 7 هزار نفر، آنقدر قابل اعتماد هستند که به صرف یک پیامک شان، سیستم پلیس وارد عمل می شود و علیه شهروندان این کشور، پرونده تشکیل می دهد، یک پیشنهاد عالی برایشان داریم: کشور در عرصه های گوناگون به بازرسان و حافظان امین نیازمند است. این افراد معتمد و پاک را آموزش دهند و از آنها برای مبارزه با رشوه خواری، اختلاس، زمین خواری و حفاظت محیط زیست استفاده کنند که در این عرصه ها، بسیار بیشتر به وجودشان نیاز است تا پاییدن مردم.
7 - و سر آخر این که رفتارهای دوگانه با شهروندان تا کی می خواهد ادامه یابد؟ چگونه است که همین زنان و دختران با همین پوشش و سر و وضع، در 22 بهمن و انتخابات، قدر می بینند و شریف و عزیز خوانده می شوند ولی در روزهای دیگر، متهمانی که سر و کارشان با پلیس است و بگیر و ببند؟!
همه جرایم و فساد ها ناشی از بیکاری و فقره...
معلم هرچی حقوق بگیره بازم کمه
اینی که گفتی یک مقوله جداییه و به این مساله بسط پیدا نمیکنه. این نظریه ها مال دهه 80 و 90 بود امروزه حتی در غرب هم داره نخ نما میشه و مضرات اون آشکار شده.
یک سئوال دارم
چه جوری میشه ثابت کرد این دوستان راست میگن
یک سئوال دارم
چه جوری میشه ثابت کرد این دوستان راست میگن
اگر از قیافه یکی خوششون نیومد یا هنگام رانندگی یکی به ایشان راه نداد و شماره ماشینش اعلام شد کی میتونه از حق خودش دفاع کنه ؟
برادران نیروی انتظامی انشالله در این کارتون موفق باشید و از هیاهوها نترسید
یا علی مدد
دوران لشگر کشی تمام شده ما در دنیای تکنولوژی روز زندگی می کنیم این جور کارها گرفتن 7000 نیرو انهم ادمایی که شاید سواد چندانی نداشته باشند می خواهند به مردم درس اخلاق بدهند
دست از این کارهای بچگانه بردارید وپول مملکت را از بین نبرید نمی دانم انسانهای فهیم وجامعه شناس چگونه به نیروی انتظامی اجازه می دهند هر فکر بچگانه ای را به مورد اجرا بگذارند
پشنهاد می کنم تا این نیروهای جامعه را بهم نریخته اند جلویشان گرفته شود
کمی به مردم احترام بگذارید وحقوق آنان را ضایع نکنید
بطور کلی، قانون را باید بگونه ای نوشت و اجرا کرد که کمتر از نیم درصد (یا بسیار کمتر از آن) از مردم جامعه به عنوان قانون شکن احتمالی، مورد مراقبت و برخورد پلیسی قرار گیرند. برای نمونه هنگامی که قانونی رو که برای برخورد با دزدی مینویسن، فرض نمکینن که 80 درصد مردم دزد هستن. اگر قانونی بنویسیم یا رویه ای را در پیش ببگیریم که مستلزم برخورد با درصد بالایی از مردم یا جوانان باشد، در آن صورت هیچ نیروی پلیسی نمیتواند بعنوان ضابط برای چنین قانونی انجام وظیفه کند. بنا بر این همه این تلاشها جز در حد حرف ماندن و اتلاف منابع و از دست دادن اعتماد مردم تاثیر نخواهد داشت.
عالیه ......عالیه و عالیه
10500000000=1500000*7000
اگه ما همین پول را برای یکسال به این آقایان نامحسوس پرداخت کنیم جمعآ میشود:126000000000
را هکار:
اگر مسئولین ما همین پول را در مسیر ازدواج جوانان این مرز و بوم و با یک فراخوانی بسیار ساده اعلام کنند برای سال 95 به هر کسی که میخواهد ازدواج کند یک فقره وام 10 میلیونی پرداخت میشود میتوان به 12600زوج جوان یعنی 25200 نفر زن و مرد این مبلغ را اختصاص داد و با این عمل خیر گامی در مسیر رشد اجتماعی و فرهنگی کشور برداشت. امیدواریم مسئولین به این گونه مسائل توجه کنند.
درود خدا بر ایران وایرانی که همیشه مایه افتخار و سر بلندی بودند شایسته خوبی ها و زیبایی ها هستند
چند تا 30 بر 0 دیگه باید ببینید که دست از سر مردم بردارید؟؟
اکر نیروی پلیس مومن نداشتیم بدبخت بودیم
چند تا 30 بر 0 دیگه باید ببینید که دست از سر مردم بردارید؟؟
..........
آقا عالیه ما مشکلی نداریم خلی خوبه!
خدا را شکر
خدا قوت نامحسوس خدا قوت دلاور
محدودیت فساد می آورد.
نطر خواهی و یا چیزی شبیه رفراندوم برگزار نمیشه ؟
تا به اتکا به نطر صاحب نطران یک تصمیم درست گرفته شود و کار هم به نتیجه مطلوب بیانجامد .
کار گیرشون اومده،
خوووووووووش به بحالشون