آفتابنیوز : به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، سیدكامل تقوی نژاد امروز (سه شنبه) در پایان پنجمین اجلاسیه دوره ششم نمایندگان اتاق اصناف ایران در جمع خبرنگاران افزود: هر نوع فعالیت و پرداخت حقوق در كشور مشمول مالیات است.
وی «مالیات تكلیفی حقوق» ر ااز اقسام مالیات ها برشمرد و گفت: با توجه به اینكه پس از پرداخت هر مالیات باید صورت وضعیت آن تا ماه بعد به سازمان امور مالیاتی اعلام شود، ذی حسابان و مدیران مالی باید نسبت به پرداخت مالیات و كسر مالیات از آن حساب اقدام كنند.
وی ادامه داد: هركسی به میزان حقوق پرداختی خود، باید طبق جدولی كه بخشی از آن شامل معافیت مالیاتی 10 و 20 درصدی است، مالیات پرداخت كند.
رئیس كل سازمان امور مالیاتی كشور، موضوع یكسان شدن مالیات بر حقوق اشخاص دولتی و غیردولتی (كه در گذشته دولتی ها كمتر پرداخت می كردند)، را یادآورشد و گفت: حقوق و دریافتی افراد تا سطح 13 میلیون و 500 هزار ریال در ماه از پرداخت مالیات معاف است؛ مابه التفاوت آن تا هفت برابر این رقم مشمول مالیات 10 درصدی و بیشتر از آن مشمول مالیات 20 درصدی خواهد شد.
وی تصریح كرد: این سازمان متوجه دریافت حقوق بالای برخی از افراد و مدیران است، اما به چنین مسائلی ورود نكرده و هیچگاه این حقوق ها را اعلام نمی كند. در واقع سازمان امور مالیاتی مسئول سطح حقوق دریافتی افراد نیست و طبق قانون به دریافت مالیات از افراد می پردازد.
** چگونگی محاسبه مالیات سال 94رئیس سازمان امور مالیاتی اظهار داشت: مبنای دریافت مالیات سال گذشته، مالیات قطعی سال پیش از آن است؛ چنانچه مالیات برخی افراد در سال 93 مشخص نبوده و برگ قطعی صادر نشده باشد، برگ قطعی سال 1392 ملاك عمل قرار گرفته و علاوه بر آن، اضافه هایی كه در سال 93 نسبت به 92 توافق شده بود، محاسبه می شود.
این مقام مسئول خاطرنشان كرد: چنانچه افرادی نسبت به پرداخت همه مالیات تعلق یافته تا خردادماه امسال اقدام كنند، برگ قطعی آنها تا 15 مرداد ماه صادر می شود؛ اما چنانچه بخواهند بخشی از مالیات را در خرداد و بخشی دیگر را در تیرماه پرداخت كنند، برگ قطعی آنها تا 15 شهریورماه صادر می شود.
وی اضافه كرد: افرادی كه بخشی از مالیات را در خردادماه، بخشی دیگر را در تیرماه و بقیه را در چهار قسط تا مهرماه پرداخت كنند، در آبان ماه از این مزیت (صدور برگ قطعی) برخوردار می شوند.
به گزارش ایرنا، درآمد مالیاتی در قالب بودجه 1395 افزایش 110 هزار میلیارد ریالی (11 هزار میلیارد تومانی) دارد و درواقع دولت برای تأمین منابع بودجه امسال با كاهش معافیتهای مالیاتی و گسترش چترمالیاتی - نه با افزایش مالیات كسانی كه هماكنون مالیات میپردازند- نسبت به رشد مالیات اقدام كرده و سهم درآمدهای مالیاتی افزوده شده و منابع آن را از 740 هزار میلیارد ریال ( 74 هزار میلیارد تومان) به 850 هزار میلیارد ریال (85 هزار میلیارد تومان) افزایش داده است.
براساس احكامی كه در ضوابط اجرایی بودجه 95 و همچنین سیاستهای كلی برنامه ششم آمده است، بسیاری از نهادهایی كه تاكنون از پرداخت مالیات معاف بودهاند یا از تخفیفهای مالیاتی برخوردار بودهاند، باید همانند سایر بخشها مالیات بپردازند. این احكام یكی از مهمترین دلایل رشد 14 درصدی درآمدهای مالیاتی در بودجه امسال است.
ایا از قاچاقچیان ۲۴ میلیارد دلار کالا هم مالیات میگیرید ؟
چرا باید زمانی که بالای ۵۰ درصد اقتصاد که دست قاچاقچیان هستند ، بقیه ملت جور انها را بکشند .