کد خبر: ۳۷۳۳۰۶
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۳

چرا کودکان این قدر جذاب هستند؟

این ویژگی‌ها به منظور برانگیختن احساسات ما و به تبع آن دریافت مراقبت‌های دلسوزانه در کودکان تکامل پیدا کرده است.
آفتاب‌‌نیوز : به گفته دانشمندان چشمهای درشت، لُپ‌های برجسته، بینی کوچک، پوست نرم، بوی خوشایند و خنده‌های دلپذیر کودکان یک ترکیب اتفاقی نیست.

به گزارش زی دیلی میل، این ویژگی‌ها به منظور برانگیختن احساسات ما و به تبع آن دریافت مراقبت‌های دلسوزانه در کودکان تکامل پیدا کرده است.
 
مورتن کرینگلبچ، سرپرست این مطالعه از دانشگاه آکسفورد، می‌گوید: در حقیقت نوزادان از این طریق ما را جذب خود می‌کنند و جذابیت یکی از قدرتمندترین عوامل اساسی در شکل‌گیری رفتار انسان‌هاست.
 
تمام ویژگی‌های ذکر شده رفتار بزرگسالان را در برابر کودکان تغییر می‌دهد و در نتیجه نوزادان که برای رشد و بقا نیازمند مراقبت و توجه مداوم هستند آن را از والدین خود دریافت می‌کنند.
 
این مطالعه که در مجله گرایش‌ها در علوم شناختی منتشر شده است، نشان می‌دهد شیرینی کودکان والدین و حتی زنان و مردان بدون فرزند را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
 
به گفته کرینگلبچ این عکس‌العملی بنیادین در وجود همه افراد بدون در نظر گرفتن وضعیت والدینی یا جنسیت است. آنها اخیرا اقدام به انجام اولین مطالعه بلندمدت درباره نحوه پاسخ مغز به هنگام مادر یا پدر شدن کرده‌اند.
 
 کرینگلبچ و همکارانش از جمله الویس استارک، کاترین الکساندر، پروفسور مارک بورن اشتاین و پروفسور الن استین که در دپارتمان روانپزشکی دانشگاه آکسفورد مشغول کار است، نحوه تاثیرگذاری جذابیت نوزادان بر روی مغز انسان را بازبینی کردند.
 
به گزارش ایسنا، آنها دریافتند این نوع جذابیت از ظرفیت‌های کلیدی والدینی پشتیبانی می‌کند؛ به این صورت که فعالیت عصبی خاصی در مغز به سرعت برانگیخته می‌شود و به دنبال آن پردازش آهسته تری در شبکه‌های بزرگ مغزی از جمله شبکه بازی، همدلی و یا حتی اخلاقیات و عواطف صورت می‌گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین