آفتابنیوز : فوتبال تهران که از دیرباز کانون اصلی رشد این ورزش در ایران بوده و در زمانی یک لیگ 18 تیمی و به همراه دسته دو، سه و چهار را برگزار می کرده است، حالا 4 سهمیه در لیگ برتر فوتبال ایران دارد و استقلال، پرسپولیس، سایپا و پیکان به عنوان 4 تیم تهرانی در این رقابت ها شرکت دارند. این در حالی است که دو باشگاه سرخابی با توجه به توقع هواداران بیشتر از ستاره های کل فوتبال ایران استفاده می کنند و اعتقاد چندانی به پرورش بازیکن ندارند تا سهم فوتبالیست های تهرانی در لیگ برتر به دو تیم کاهش پیدا کند.
به خاطر داشته باشیم که تهران یک شهر بزرگ، پرجمعیت و پراستعداد است و علاقمندان به فوتبال در این شهر امکانات بسیار مناسبی برای رشد کیفی دارند. زمین های پرتعداد و ورزشگاه های استانداردتر و البته شرایط اقتصادی مناسب این کمک را به خانواده های تهرانی می کند که اگر به این رشته علاقمند باشند فرزند خود را برای رشد به باشگاه های مختلف بفرستند. یکی از کانون های رشد فوتبال ایران در طول 40 سال گذشته نفت بوده که در غرب تهران یک مجموعه ورزشی مجهز در اختیار دارد و تیم فوتبالش پس از صعود به لیگ برتر در سه، چهار سال گذشته همواره مدعی کسب سهمیه و حتی قهرمانی بوده است.
نفتی ها در چند سال گذشته بازیکن سازترین تیم فوتبال ایران بوده اند و در حال حاضر بزرگترین جابجایی های نقل و انتقالات از دامن این تیم صورت گرفته است. علیرضا بیرانوند، محمد دانشگر، ارسلان مطهری، رضا علیاری، مهدی شیری، سعید لطفی و ... تنها تعدادی از استعدادهای شکوفا شده در نفت هستند تیمی که اگرچه تماشاگر نداشت اما پایگاه خوبی برای رشد بازیکنان فوتبال، کشور محسوب می شد.
به گزارش "ورزش سه"، با سقوط راه آهن و انحلال نفت حالا فوتبال تهران با جمعیت 15 میلیونی حداقل سهم را در بدنه لیگ برتر فوتبال ایران دارد. کاش ملوان که خود یکی از با سابقه ترین ها و مهمترین های تاریخ فوتبال ماست سقوط را به عنوان یک امر طبیعی می پذیرفت و دوباره با تلاش به لیگ برتر بازمی گشت.
باقی استان ها بماند!
چرا نیمه شرقی و جنوبی کشور نباید یک تیم تو لیگ برتر داشته باشه، ولی تیم هایی مثل نفت راه آهن و پیکان و سایپا که سر جمع اندازه یه تیم شهرستانی دسته دومی مثل سپیدرود رشت تماشاچی ندارن باید تو لیگ باشن؟