آفتابنیوز : در بخشی از «کتاب بازرگان در اندیشه فرهیختگان»، که در شبکههای اجتماعی دست به دست میشود آمده است؛ مهندس هاشم صباغیان وزیر کشور دولت موقت در خاطرهای از مهندس بازرگان مینویسد:" چندماه از نخستوزیری مهندس مهدی بازرگان گذشته بود که فیش حقوقی ایشان از حسابداری نخست وزیری رسید. بازرگان نگاهی به آن افکند و گفت: مگر این مردم چند بار باید به من حقوق بدهند من حقوق بازنشستگی را از دانشگاه دریافت میکنم و آن نتیجه سی سال خدمت فرهنگی اینجانب بوده است. بنابراین این مبلغ را به خزانه برگردانید و از ماه بعد دیگر فیش حقوقی به نام من صادر نکنید.
پس از ترورهای گروه فرقان آقای مهندس بازرگان آمادگی پیدا کردند که حفاظت مختصری از ایشان و محل کار و خانه شان به عمل آید لذا آقای بازرگان و همسرش مدتی از دوران نخست وزیری را در یکی از آپارتمانهای دولتی که قبلاً محل زندگی نگهبانان کاخ شاپور غلامرضا در دوران طاغوت بود زندگی میکرد چون در آغاز انقلاب شب و روز به کارهای مردم و امور مملکت میرسید و نمیتوانست به خانه خود برود. غذای ایشان و همسرش مانند همه کارمندان نخستوزیری - هنگام ناهار و شام در منزل و یا دفتر کار ایشان داده میشد یک روز از من (هاشم صباغیان) پرسیدند که هر پرس غذا چقدر برای دولت تمام میشود جواب دادم باید سئوال کنم پس از آنکه از مسئول سئوال نمودم، ایشان گفتند 140 تومان هزینه میشود. چندماه بعد مهندس بازرگان چکی در حدود سی هزار تومان از حساب شخصی خود امضا کرد و دستور داد که به حساب خزانه دولت بریزند من با حیرت گفتم این چک را برای چه نوشتهاید؟ حواب داد: در مورد غذای خود حرفی ندارم، اما پول غذای همسرم را باید به بیتالمال بپردازم.
منبع: خبرآنلاین
ولی در پایان این متن نمی دانم باید بخندم به حال و روز مسئولین این 3 دهه اخیر و به اصطلاح دین داریشان و یا باید گریه کنم به حال خودم و مردم نجیب ایران!
مدیران امروز که همتاهای تواناتر داناتر جوانتر شان آماده پذیرش مسولیت هستنند ، واینقدر خود شیفته اند
که دریافتیهای حرام را با تاخیر به جای حلاش پس میدهند
سالم بودن ساده است ، پیشنهاد گمراه کننده حسابدار سازمان ، را ، برای توجیه زیاد خواهی خودشان را نخورند.
اما در اندیشه قرآن حکیم ،شناسی او ، رتبه اول فیلسوفان جهان آ لمان را در تولیداتشان بی تاثیر نمی دانست ،
خبر آموزش فلسفه در دبستان های ایران از بوجود آمدن مدیران احسا ساتی ( مغلوب نفس ) در یافت فاصله ای در آینده پیشگیری میکند .
به امید آینده ای بهتر
در کشور ما اگر خانه ات را آباد خواستی، باید در ویرانی وطنت بکوشی و اگر وطنت را آباد خواستی باید خانه ات را ویران ببینی!!!
بله، مرحوم مصدق، حتی حاضر نشد برای معالجاتش به خارج از کشور برود و دلیلش این بود که هموطنان من از حداقل امکانات درمانی محرومند و این انصاف نیست.
روحش شاد یادش در قلب ما همیشه هست