آفتابنیوز : محمد عبدالاحد افزود: خطرات خشونت هاي جنسي چه از لحاظ اقتصادي ، اجتماعي و چه جمعيتي مرز نميشناسند و به طور گستردهاي مخرب بوده و بيشتر مردان بر عليه زنان و دختران مرتكب آن ميشوند.
وي ادامه داد: اين موضوع نه تنها نشانگر بي عدالتي بوده بلكه تقويت كننده آن هم ميباشد كه عزت ، استقلال و سلامت زنان را به درجه نگران كننده اي رسانده است.
عبدالاحد در خصوص آمارهاي جهاني دراين رابطه گفت: در سطح جهان از هر سه زن يك زن كتك خورده و مجبور به رابطه ناخواسته جنسي شده و يا مورد بدرفتاري قرار گرفته است كه اغلب نيز توسط اعضاي خانواده و آشنايان انجام ميشود.
وي با اعلام اين خبر كه خشونت جنسي به اندازه سرطان باعث مرگ و جراحت زنان و دختران 15 تا 45 ساله است ، گفت: هزينه اين خشونت ها به صورت افزايش مخارج درمان، هزينه هاي قضايي پليس و فرصت هاي از دست رفته آموزشي _ توليدي بسيار سنگين است كه براي مثال در كشور آمريكا اين رقم در سال بالغ بر 6/12 ميليارد دلار است.
وي در تشريح انواع خشونت ها گفت: خشونت جنسيتي شكلهاي مختلفي دارد از جمله رواني، جسمي و حتي از نظر محتوا هم به خشونت هاي خانگي، تجاوز، ختنه زنان و قتل هاي ناموسي و مالي تقسيم بندي ميشود.
وي با اعلام اين كه اين نوع خشونت ها از همان ابتدا و در رحم مادران و با انتخاب جنسيت پيش از زايمان شروع ميشود و بعدها با كشتن نوزاد دختر ادامه مييابد، گفت: تنها در آسيا حداقل 60 ميليون دختر تا به حال به همين خاطر مفقود شدهاند.
عبدالاحد در خصوص قاچاق زنان و دختران با اعلام اين كه ساليانه حدود 800 هزار زن از كشوري به كشور ديگر قاچاق ميشوند، گفت: در 95 درصد از اين موارد قاچاق زنان و دختران به زور مورد تجاوز جنسي قرار ميگيرند.
وي همچنين با اعلام اين مطلب كه در پارهاي از كشورها تلاشهايي در اين زمينه و براي مبارزه با خشونت عليه زنان آغاز شده است گفت: از آنجا كه خشونت هاي جنسيتي به طرزي گسترده پذيرفته شده و با آن مدارا ميشود انجام هر اقدام موفقيت آميز در اين زمينه نيازمند تجديد ساختار اجتماعي است.
وي با اعلام اين كه آموزش حساس و مبتني بر جنسيت و بسيج جوامع براي جلوگيري از خشونت از اقدامات مفيد دراين باره است ، گفت: نبايد مردان را به عنوان اولين شركت كنندگان در اين مباحث ناديده گرفت و بايد در تمام موارد در مقابل آنها موضع محكمي اتخاذ شود.