آفتابنیوز : حجتالاسلام احمد زرگر با اشاره به عملكرد ستاد در سال گذشته،گفت: با حضور 40 نفر از مسوولان آموزش و پرورش، كميسيوني براي ايجاد كميته ياران معروف ايجاد شده است كه اجرايي شدن اين طرح در دولت گذشته به تصويب رسيد؛ اما زمينه اجراي آن تاكنون فراهم نشده بود.
وي افزود: در حال حاضر، 90 شورا در وزارتخانهها، سازمانها و نهادهاي دولتي تشكيل شده، همچنين يكهزار و 352 شوراي امر به معروف در وزارتخانهها با 10 هزار عضو تشكيل شده است.
وي، با اشاره به لزوم توجه به مسائل معنوي كاركنان ادارات، خاطرنشان كرد: در ارتباط با مسائل معنوي در ادارات اقدامات خاصي صورت نميگيرد، بنابراين ستاد احياي امر به معروف، اقدام به ايجاد مراكز مشاورهاي در سطح ادارات دولتي كرده است.
زرگر افزود: به زودي كتابخانههاي سراسر كشور به كتابهاي ويژه امر به معروف و نهي از منكر تجهيز ميشوند، همچنين كارشناسان ما در جشنوارههاي فيلم و تئاتر شهر براي ارزيابي برنامههاي آنها حضور خواهند يافت.
وي تصريح كرد: بحث آموزش ناصحان و ضابطان امر به معروف در دستور كار قرار گرفته و در اين زمينه از قضات مجرب و خوبي استفاده ميشود.
به گفته زرگر؛در كميسيون هماهنگي مبارزه با مفاسد اجتماعي، كار كارشناسي در خصوص مفاسد صورت گرفته و بين نيروي انتظامي و بسيج تقسيم وظايف ميشود و در مركزيت ستاد نيز معضلات شناسايي و اولويتبندي خواهد شد.
دبير كل ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر با تاكيد بر لزوم توسعه و فراگير شدن فريضه امر به معروف گفت: در 23 استان دفتر حمايت از آمران به معروف و ناهيان از منكر، تشكيل شده و همان نيروها كه مسوول حمايت از بسيج هستند با حكم ائمه جماعات از آمران به معروف حمايت ميكنند.
وي، در خصوص تشكيلات سازماني ستاد احيا، خاطرنشان كرد: در اواخر دولت گذشته، بحثهايي در خصوص تبديل ستاد به سازمان يا وزارتخانه مطرح شد و لايحه امر به معروف و نهي از منكر در كميسيون فرهنگي دولت مورد بررسي قرار گرفت.
وي افزود: در نهايت و با ادامه بررسيهاي دولت فعلي، ستادي مركب از 12 عضو با رياست رييسجمهور و دبيرخانهاي كه مصوبات ستاد را دنبال كند به عنوان ستاد احيا امر به معروف و نهي از منكر فعاليت خواهند كرد.