آفتابنیوز : بر این اساس، پس از انجام گفتگوهایی با شرکت هایی همچون باسف و لینده آلمان، توتال فرانسه، سارکوبه اسپانیا و چند شرکت ژاپنی
برای همکاری و سرمایه گذاری در صنایع پتروشیمی، شل هم از دیگر شرکتهای صاحب عنوان برای بازگشت به صنایع پتروشیمی ایران در دوران پسا برجام به شمار میرود.
امیرحسین زمانی نیا معاون امور بینالملل و بازرگانی وزیر نفت با بیان اینکه هم اکنون در سه محور سرمایه گذاری در توسعه بخش بالادستی صنعت نفت و اجرای پروژه های افزایش ضریب بازیافت نفت، سرمایه گذاری و مشارکت در صنایع پتروشیمی مذاکرات با شرکت شل در حال انجام است، تاکید کرد: قرار است شرکت شل به زودی با تکمیل مطالعات خود، برنامه سرمایه گذاری در صنایع پتروشیمی کشور را به طور رسمی ارائه کند.
از سوی دیگر به نظر می رسد مشارکت با شرکت شل در زمینه طراحی، ساخت و سرمایه گذاری در واحدهای GTL یکی دیگر از محورهای همکاری با این شرکت انگلیسی- هلندی باشد.
مرضیه شاهدائی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی درباره مهمترین محورهای همکاری با شرکت شل هم میگوید: شل در حوزه صنعت GTL در گذشته مطالعاتی را برای سرمایه گذاری در ایران انجام داد که به نتیجه نرسید و با تشدید تحریمها متوقف شد.
معاون وزیر نفت با اعلام اینکه هم اکنون برای سرمایه گذاری در ایران با شل به تفاهم رسیده ایم، تصریح کرد: اما این شرکت هنوز برنامه خود را ارائه نکرده است.
این عضو هیات مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی از صنعت GTL به عنوان یکی از محورهای احتمالی همکاری آتی با شرکت شل نام برد و افزود: علاوه بر واحدهای GTL این شرکت در صنایع پتروشیمی هم با ایران همکاری خواهد داشت.
در همین حال «هانس نایکهامپ» نماینده شرکت شل از افزایش سطح همکاری های با ایران در سطوح بالا و بلند مدت خبر داده و تاکید کرده است: شل قصد دارد تا پروژههای مختلفی را در ایران عملیاتی کند و با همکاری ایران ضمن ایجاد اشتغال، ظرفیت تولید محصولات مختلف پتروشیمی و پایین دست پتروشیمی را افزایش دهد.
با امضای تفاهم نامه همکاری بین شل و شرکت ملی صنایع پتروشیمی، قرار است شل در مدت ۸ تا ۹ ماه برای حضور و سرمایه گذاری و اجرای طرحهای جدید در صنعت پتروشیمی بررسیهای فنی و اقتصادی خود را انجام دهد.
منبع خبرآنلاین
برچسب سرمایه گذاری پتروشیمی صنعت نفت شل توتال