کد خبر: ۴۱۱۴۹
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۸۴ - ۲۰:۴۶

آماده باش موشک های ایرانی

آفتاب‌‌نیوز :

 ایران در پاسخ به هر حمله ای آماده است به کمک موشک های دوربرد، گردان های ویژه و مبارزان متحد در سراسر جهان به مقابله بپردازد.

مقامات امریکا و اسراییل بارها در ادامه ی جنگ روانی خود علیه ایران ابراز داشته اند که اگر ایران با شیوه های دیپلماتیک دست از فعالیت های هسته ای اش بر ندارد، گزینه ی تهاجم نظامی را منتفی نمی دانند. بوستون گلوب در این حمله ی احتمالی ضربات هوایی به تاسیسات مشکوک! یا عملیات ایذایی سری برای از کار انداختن برنامه ی هسته ای را در میان اهداف مورد بررسی می داند. به گفته ی کندالیزا رایس وزیر امور خارجه ی امریکا این کشور هنوز بر این باور است که برای حل مساله ی هسته ای ایران راه های دیپلماتیک وجود دارد گر چه جورج بوش گزینه های دیگر را نیز منتفی نمی داند ضمن این که رییس جمهور نیز هرگز نباید هیچ گزینه ای را از روی میز کارش حذف کند. اگر روسیه و چین نیز از موضع یگانه ای با این مساله برخورد کنند، یافتن راه دیپلماتیک که ما انتظار داریم بسیار فعالانه تر پیش خواهد رفت.

بر اساس اطلاعات سازمان سیا ایران می تواند ظرف 3 تا 10 سال آینده به سلاح هسته ای دست یاید. این در حالی است که کارشناسان اسراییل بر این گمان اند که ایران بسیار سریع تر از این زمان به سلاح هسته ای دست پیدا می کند.

بوستون گلوب نوشت ارتش اسراییل که در سال 1981 رآکتور هسته ای عراق را از بین برد، خبر از آماده کردن وسایل حمله ی پیشگیرانه به تاسیسات هسته ای ایران از جمله تجهیز یگان هوایی خود به مهمات جنگی امریکایی برای نابودی پناهگاه های مستحکم داد.

هم زمان برخی کارشناسان امریکایی درباره ی خطر چنین حملاتی به ایران هشدار می دهند. جان پایک مدیر مرکز تحلیلی گلوبال سکیوریتی می گوید: « امیدوارم امریکایی ها و اسراییلی ها به دقت درباره ی بلایی که ایران می تواند بر سر زندگی ما بیاورد و این که ما چه کاری می توانیم بکنیم تا به چنین ورطه ای نیفتیم فکر کنند.»

سازمان های اطلاعاتی امریکا اذعان دارند که علی رغم هشت سال جنگ تحمیلی، ایران قدرتمندترین نیروی نظامی منطقه را داراست که حدود 800 هزار تن نیرو را شامل می شود.

بر اساس داده های ماهواره های جاسوسی پنتاگون بزرگ ترین خطر از سوی ایران موشک های شهاب 3 این کشور هستند که می توانند تا اسراییل و مرزهای اروپا برسند.

گفته می شود که ایران دارای حداقل 20 جایگاه برای تولید این موشک هاست که می توانند به کلاهک های شیمیایی نیز مجهز شوند. این موشک ها به طور مداوم در گسترده ی جغرافیایی ایران جا به جا می شوند تا کشف آنها دشوارتر شود.

در این میان ژاپن نیز خواستار ادامه ی تلاش های دیپلماتیک برای حل بحران هسته ای ایران شد. کاتسوتوسی کانه دا معاون وزیر امور خارجه ی ژاپن روز دوشنبه در توکیو در آیین گشایش همایشی درباره ی منع گسترش تسلیحات کشتار جمعی که قرار است با شرکت 14 کشور برگزار شود، گفت: «ژاپن طرفین را به ادامه ی تلاش های دیپلماتیک برا ی حل بحران هسته ای ایران فرا می خواند.»

بنا به گفته ی «کانه دا» وی در دیدار اخیرش با منوچهر متکی وزیر امور خارجه ی ایران در لندن مصرا از ایران خواسته است تا خواسته های آژانس بین المللی هسته ای را بپذیرد. این دیپلمات ژاپنی گفت: «من به ضرورت ادامه ی تلاش های دیپلماتیک این چنینی از سوی جامعه ی بین الملل باور دارم.»

ژاپن با خرید سالانه حدود 550 هزار بشکه نفت از ایران، یکی از بزرگ ترین واردکننده های نفت این کشور است. شرکت نفتی «اینپکس» ژاپن در نظر دارد علی رغم مخالفت امریکا در استخراج منابع نفتی آزادگان در جنوب ایران همکاری کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین