آفتابنیوز : یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: آیا تشکیل دولت در سایه معنایش عصیان و طغیان علیه رییس جمهور و حکومت دینی و ولایت فقیه نیست؟! من پیشنهاد میکنم که اصولگرایان روی این موضوعاتی که مطرح میکنند مطالعه بیشتری کنند.
محسن غرویان استاد حوزه و دانشگاه در گفت وگو با خبرآنلاین با بیان اینکه جدیدا موضوع دولت در سایه از سوی کسانی همچون سعید جلیلی مطرح شده است که کار خوبی نیست، گفت: مطرح کردن دولت در سایه در زمانی که انتخابات به سلامت برگزار شده و در آستانه دولت جدید هستیم می تواند زمینه های سوء استفاده را برای عده ای فراهم می کند.
این چهره سیاسی اصولگرا خاطرنشان کرد: رییس جمهور بعد از رای اکثریت ملت و تایید مراجع قانونی انتخاباتی، رییس جمهور 100 درصد مردم است و همه باید با او همکاری کنند تا اتحاد و همبستگی کشور حفظ شود.
او ادامه داد: معنای دولت در سایه این است که شعار تبدیل رقابت به رفاقت یک شعار بی اساس است. من فکر می کنم همانطور که رییس جمهور هم گفته است همه باید به کمک دولت بیایند و دو دولت معنی ندارد. اگر کسی طرح، نظر و انتقادی دارد می تواند از مجرای قانونی مطرح کند و دولت لایحه به مجلس ببرد. راه مدیریت کشور قانونمداری است و به هم زدن اتحاد و ندای جدایی و ناسازگاری زدن به صلاح دین و ملک و مملکت نخواهد بود.
غرویان با بیان اینکه اصولگرایان آگاهند که وقتی طبق قانون رییس جمهور منتخب انتخاب شد همه باید به قانون تمکین کنند، گفت: در دولت قبلی همین دوستانی که الان دم از دولت در سایه می زنند می گفتند اطاعت از رییس جمهور اطاعت از خدا است! چطور در آن زمان اطاعت از رییس جمهور اطاعت از خدا بود اما الان نیست؟! به هرحال اصولگرایان نباید حرکت هایی کنند که با مبانی قانونی و دینی ما سازگار نباشد.
او با بیان اینکه آیا تشکیل دولت در سایه معنایش عصیان و طغیان علیه رییس جمهور و حکومت دینی و ولایت فقیه نیست؟! گفت: من پیشنهاد می کنم که اصولگرایان روی این موضوعاتی که مطرح می کنند مطالعه بیشتری کنند و حرکت هایی انجام ندهند که در آن تناقض باشد بلکه از اردوگاه اصولگرایان باید ندای وحدت بلند شود نه ندای تفرقه و جدایی افکنی بین دولت و ملت.
نقل از سفیر ایران در لندن اقای بعیدی
مثلا اگر دولت ابتکاری را برای تصویب در حوزه صنعت به پارلمان بیاورد، وزیر کابینه استدلالهای دولت را توضیح میدهد و سپس این وظیفه وزیر صنعت دولت در سایه است که باید نظرات و توضیحات دولت مخالف را در خصوص موضوع ارائه نماید.
با این مقدمات دولت در سایه در یک نظام پارلمانی و نظامی که وزیران خود نماینده مجلس باشند معنا پیدا می کند.»
ایده دولت در سایه اگر در شکل پیشرفته آن اجرا شود کاملا راهگشا می باشد...باید دوستان اصول گرا که به هر دلیلی در انتخابات متحمل شکست شدند ایده خود را مطرح نموده تا اساسا دید آنها معنای دولت در سایه را درک نموده اند و یا....... به امید درک واقعیت
دولت سایه که برگرفته از تجربه بریتانیا ست عمل کردش اینست . حکومت اینگلیس در دست دو حزب در چرخش است با تغیر نسبت نماینگان در مجلس عوام هر لحظه ممکن است دولت به حزب رقیب منتقل شود . برای استمرار سیاست ها حزب اقلیت دولتی بنام سایه تشگیل میدهد و دولت مستقر تمامی تصمیمات و سیاستهایش را به اطلاع دولت سایه میرساند فقط بقصد اطلاع نه نظر خواهی یا مشورت که در صورت سقوط دولت مستقر دولت جدید در جریان تمامی امور باشد این استمراری که در سیاست های انگلستان از گذشته ها وجود داشته ناظر به همین روش است تا حاکمان جدید وارد تشگیلاتی شوند که از جزعیاتش مطلع هستند . و اگر هم راهکاری دارند مبتنی بر شناخت از تمامی امور باشد .
دولت سايه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فتنه و نفاق از اين بالاتر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
دارندگان چنين افكاري نياز به مجازات و حصر و ......... ندارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!