کد خبر: ۴۵۲۱۴۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۰
معاون خانه صنعت، معدن و تجارت ایران:

باید مؤسسات مالی و بانک‌های خصوصی را از اقتصاد کشور حذف کنیم

معاون خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: مؤسسات اعتباری و بانک‌های خصوصی جز اینکه اقتصاد ما را مثل موریانه پوک می‌کنند، کار یا هدفی ندارند و باید این مؤسسات و بانک‌های خصوصی را از اقتصاد کشور حذف کنیم.
آفتاب‌‌نیوز : بیژن پناهی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: بانک‌های خصوصی و مؤسسات اعتباری مثل موریانه اقتصاد ما را پوک کرده و هیچ هدفی برای کمک به اقتصاد کشور ایران ندارند؛ این مؤسسات پول مردم را گرفتند و در کارهای غیرمولد و سفته‌بازی هزینه کردند.

وی افزود: مردم باید بدانند هر سودی که از این مؤسسات می‌گیرند، سود نیست بلکه اصل پول خود را به‌صورت اقساطی پس می‌گیرند. ما از قبل پیش‌بینی می‌کردیم که این مؤسسات ورشکسته خواهند شد و مدام به مسئولان هشدار می‌دادیم که این مؤسسات عواقب خوبی نخواهند داشت.

پناهی زاده با بیان این‌که مؤسسات مالی و اعتباری و بانک‌های خصوصی هیچ‌گونه عواقب خوبی در پی نداشتند، گفت: ما مجبوریم که این مؤسسات را از اقتصاد کشور خارج کنیم، زیرا این مؤسسات هدفی جز این‌که اقتصاد ما را به ورطه نابودی بکشانند، ندارند و بیشتر در بازارهای دلالی و ساختمان فعالیت می‌کردند؛ زیرا با سود 25 یا 30 درصدی که نمی‌توانند تولید کنند و فقط دلالی می‌کنند.

وی با بیان این که باید مدیران دوره های  قبلی بانک مرکزی باید مسئولیت خود را در قبال دادن مجوز به موسسات و بانک های خصوصی بپذیرند، گفت: مدیران فعلی بانک مرکزی نیز باید به مراجع نظارتی درباره عملکرد خود توضیح دهند که چرا در زمینه حفظ پول‌های مردم نظارت نکرده و چرا مؤسسات متخلف را قبل از وقوع این بحران های اخیر تعیین تکلیف نکردند.

پناهی‌زاده با بیان این‌که منابع هنگفتی از سپرده‌گذاران گرفته شده است، ادامه داد: بانک مرکزی باید مسئولیت تضمین پول‌های مردم نزد موسسات و بانکهای خصوصی را بپذیرد؛ زیرا این موضوع از وظایف ذاتی بانک مرکزی است. در کجای دنیا بانک مرکزی آن کشور، خودش را کنار می‌کشد و به مشکلات رسیدگی نمی‌کند؟

وی همچنین در پایان اظهار کرد: پیشنهاد ما به مسئولان کشور در وهله اول تعطیلی موسسات مالی و اعتباری، صندوق‌های قرض‌الحسنه و در آخر ادغام کل بانک‌های کشور و تبدیل به پنج بانک است زیرا این تعداد زیاد بانک موجب ادامه رقابت مخرب و اتلاف منابع مردم خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۱
0
1
جالب بود اما بزک نمیر بهار میاد کمبوزه با خیار میاد!
میاندوآبی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۱
0
0
چند تا بانک دولتی داری ؟ مگر آنها شق القمر میکنند ... همه اش ناراحتی اعصاب به ملت شریف و نجیب انتخابات ... حالا از هر راهی باشد و از زبان هر کسی.
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین