آفتابنیوز : به گزارش ایسنا، میلیونها مهاجر و پناهجو در سراسر جهان از شرایط سخت و دشوار فرار کرده و به کشورهای امنتر پناه بردهاند.
این افراد با این همه تجربیات سنگینی که پشت سر گذاشتهاند و آسیبهای سختی که خوردهاند، این تجربیات ممکن است یک عمر آنها را رها نکند و به آنها امکان بازگشت به زندگی عادی را ندهد. هماکنون کارشناسان دانشگاه لایپزیگ موفق به ساختن یک "اپ" شدهاند که عملکرد آن بسیار ویژه است.
فرد پناهجویی که بر اثر جنگ یا آوارگی دچار آسیب روانی شده است میتواند با استفاده از این "اپ" به خودش کمک کند. این "اپ" فعلا در مرحله آزمایشی است. پس از طی این مرحله و در صورت اطمینان از تاثیر مثبت، این اپلیکیشن در سال ۲۰۲۰ در دسترس همه قرار خواهد گرفت.
افرادی که این اپلیکیشن را مورد آزمایش قرار میدهند میتوانند به کمک آن برای مشکلات روانی خاص خود، پاسخی بیابند که به آنها برای رفتار درست در ارتباط با محیط پیرامون کمک کند. این "اپ" همچنین به پناهجو، مراکز کمکرسانی حرفهای و امدادرسانی را نشان میدهد. این "اپ" از یک الگوی آسیب شناسی رفتاری تبعیت میکند و به گفته توبیاس لوک، مدیر پروژه میتواند کمکی به روان درمانی اولیه باشد.
به گزارش دویچهوله، این اپلیکیشن بر اساس نیازهای جنگزدگان سوری ساخته شده است که در حال حاضر بزرگترین گروه از پناهجویان را در آلمان تشکیل میدهند. منابع مالی این پروژه با ۹۲۵ هزار یورو بودجه، از سوی کمیته مشترک صندوق نوآوری آلمان تامین میشود.