کد خبر: ۴۶۹۰۲۸
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۵

اعزام نیروی نظامی به منظور مقابله با مهاجران

وزیر دفاع بلغارستان در گفت وگو با یک روزنامه آلمانی گفت: اتحادیه اروپا باید با اعزام نیروی نظامی از مرزهای خود دفاع کند و مانع ورود مهاجران غیرقانونی شود.
آفتاب‌‌نیوز :
به گزارش ایرنا، 'کراسیمیر کاراکاچانوف' از حزب راستگرای 'میهن پرستان متحد' بلغارستان به روزنامه 'دی وِلت' آلمان گفت: ما نمی توانیم به مهاجران غیرقانونی اجازه ورود به درون مرزهای اتحادیه اروپا را بدهیم. 

وی افزود: ما درصورت نیاز باید با اعزام نیروی نظامی اتحادیه اروپا یا ناتو (سازمان پیمان آتلانتیک شمالی) به ایتالیا و یونان از مرزهای خارجی اتحادیه اروپا دفاع کنیم. 

وزیر دفاع بلغارستان در بخش دیگری از این گفت وگو اعلام کرد که این کشور می خواهد به منظور مقابله با ورود بیشتر آورگان، شمار نیروهای نظامی خود در مرز با ترکیه را از 140 سرباز کنونی به 600 سرباز افزایش دهد. 

کاراکاچانوف از حزب میهن پرستان متحد بلغارستان که شریک دولت ائتلافی راست میانه 'بویکو بوریسوف' نخست وزیر بلغارستان است ، افزود: ما هنوز نتوانسته ایم موضوع مهاجرت را حل کنیم و شبکه های بزرگ و سازمان یافته قاچاق انسان همچنان برای وارد کردن مهاجران به کشور ما تلاش می کنند.

پیشنهاد وزیر دفاع بلغارستان برای اعزام نیروی نظامی برای جلوگیری از ورود آوارگان در حالی است که وزیر امور خارجه ایتالیا نیز در این هفته با بیان اینکه ایتالیا نمی تواند به تنهایی با بحران آوارگان برخورد کند، گفت: اروپا ما را در بحران پناه جویان به حال خود رها کرده است. 

'آنجلینو آلفانو' در گفت وگو با روزنامه 'بیلد' آلمان در پاسخ به این سووال که آیا بر این باور است که سایر کشورهای اروپایی ، ایتالیا را رها کرده اند ، گفت: پاسخ من یک 'آری بسیار روشن است' . 
اشاره آلفانو به این است که کشورهای عضو اتحادیه اروپا هنوز نتوانسته اند به سازکار جدیدی برای تقسیم کار درباره پذیرش آوارگان که کمیسیون اروپا سال گذشته پیشنهاد داده بود، برسند. 

درحالی که مساله پناه جویان یکی از موضوعات مطرح شده در انتخابات ماه سپتامبر (مهر) آلمان است ، آلفانو از انتقاد از آنگلا مرکل در این زمینه خودداری کرد و گفت: مرکل در سال 2015 در طرف درست قرار داشت و با قدرت و شجاعت رهبری کرد که بسیار تحسین برانگیز بود. 

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از کسانی که در زمان حاضر تلاش می کنند، وارد اتحادیه اروپا شوند از آفریقا می آیند نه از خاورمیانه. 

'مارتین شولتز' رییس حزب سوسیال دموکرات و رییس سابق پارلمان اروپا که رقیب اصلی مرکل برای کسب مقام صدراعظمی در انتخابات مهر ماه است، حملات خود را به مرکل افزایش داده و تمرکز خود را روی موضوع مهاجران قرار داده است . شولتز هفته گذشته با هشدار درباره ورود موج تازه پناه جویان به آلمان گفت که دولت برلین برای جلوگیری از این مساله اکنون باید اقدام کند. 
در همین حال ، دادگاه عدالت اروپا (ECJ) نیز اوایل مرداد ماه حکم داد که کشورهای اتریش و اسلوونی می توانند پناه جویانی را که در جریان بحران سال 2015 وارد این کشورها شده و درخواست پناهندگی داده اند را به اولین کشور مقصد آنها در اروپا بازگردانند. 

این رای دادگاه عدالت اروپا نیز می تواند مشکلاتی برای ایتالیا ایجاد کند که در سال جاری تا کنون 81 هزار پناه جو وارد آن کشور شده که 14 هزار بیشتر از مدت مشابه سال قبل است. ایتالیا می خواهد تمام کشورها در پذیرش پناه جویان مشارکت کنند اما بسیاری از کشورها بخصوص در شرق اروپا از میزبانی پناه جویان خودداری می کنند. رای دادگاه عدالت اروپا به این کشورها اجازه می دهد که چنانچه پناه جویان در آن کشورها درخواست پناهندگی بدهند آنان را به ایتالیا بازگردانند.

پیش از این کشور اتریش نیز که در ماه اکتبر انتخابات پارلمانی برگزار می کند ، تهدید کرده که برای جلوگیری از ورود پناه جویان از مرز ایتالیا نیروی نظامی به مرز اتریش و ایتالیا اعزام کند. اما آلفانو در این خصوص گفت: اینها حرفهای انتخاباتی است و ما اینها را جدی نمی گیریم. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین