کد خبر: ۴۸۱۳۳۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۸

رکورد جدیدی در مفاسد اقتصادی

سخنگوی دستگاه قضا در نشست خبری اخیر خود از دستگیری مفسد بانکی با بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال بدهی خبر داد که رکورد جدیدی در مفاسد اقتصادی محسوب می‌شود.
آفتاب‌‌نیوز :
 رقم ۳ هزار میلیارد تومانی که این مفسد بدهکار است، یادآور فساد بانکی ۳ هزار میلیاردی گروه موسوم به «آریا» به ریاست «مه آفرید امیرخسروی» است که در دولت دهم رخ داد و محمودرضا خاوری مدیرعامل بانک ملی یکی از متهمان آن پرونده بود که نهایتا از کشور فرار کرد.

آن پرونده با اعدام مه آفرید امیرخسروی به سرانجام رسید اما سرنوشت خاوری به علت فرار وی نامشخص مانده است.

حال چند سال پس از پرونده ۳۰۰۰ میلیاردی، ۱۶ مهر ۱۳۹۶ حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای از دستگیری فردی که از ۱۴ بانک تسهیلات گرفته و بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال بدهی دارد،خبر داد و گفت: حدود ۱۶ هزار میلیارد ریال آن معوق است که این غیر از فساد بانکی دیگری است که داشته است.
معاون اول دستگاه قضا اظهار کرد: اخیراً یکی از این افرادی که فساد بانکی داشته دستگیر شد که گزارشی که از بانک مرکزی گرفته‌ام نشان‌دهنده این است که با ۱۴ بانک این فرد مرتبط بوده و تسهیلات گرفته است.

به گزارش جهان نیوز به نقل از مشرق، حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه این فرد از این ۱۴ بانکی که تسهیلات گرفته بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال بدهی دارد، تصریح کرد: حدود ۱۶ هزار میلیارد ریال آن معوق است که این غیر از فساد بانکی دیگری است که داشته است.

وی افزود: این فرد بازداشت می‌شود و فردی که این مقدار بدهی بانکی‌اش است معلوم است که از قدرت رانت و نفوذهایی باید استفاده کرده باشد که نه یک بانک نه دو بانک بلکه ۱۴ بانک به این فرد تسهیلات داده‌اند، معوق هم شده است، ولی باز بانکی دیگر به او پول داده است.

سخنگوی قوه قضائیه خاطرنشان کرد: اینکه ما عنوان می‌کنیم یک مقداری مقصر بانک‌ها هستند به‌خاطر این است. آنهایی که رانتخوارها را می‌شناسند، خوب است که در این جاها ورود کنند و ببینند که این افراد از چه رانتی استفاده کردند که توانسته‌اند تسهیلات بگیرند و معوق بشود و تا قوه قضائیه با کمک ضابطین وارد نشود، متأسفانه خود بانک‌ها اقدام جدی نمی‌کنند.

سخنگوی دستگاه قضا در یکصد و نوزدهمین نشست خبری خود با نمایندگان رسانه‌ها افزود: در رابطه با بانک‌ها که خبرهایش مکرراً در اینجا یا جاهای دیگر گفته شده باید گفت که متأسفانه بانک‌ها به وظیفه جدی خودشان نسبت به تسهیلاتی که می‌دهند، اعتبارسنجی‌ای که باید بکنند و نظارتی که باید داشته باشند، عمل نمی‌کنند و تضمینی که باید بگیرند، نمی‌گیرند و بخشی از منابع بانک‌ها در اختیار عده‌ای معدود و محدود قرار می‌گیرد و در جای خودش مصرف نمی‌شود و از سوی دیگر پول هم به بانک برنمی‌گردد.

سخنگوی قوه قضائیه خاطرنشان کرد: واقعاً یک کوتاهی جدی از ناحیه بانک‌ها در این زمینه وجود دارد وگرنه چرا باید همچنان ادامه داشته باشد؟

لازم به ذکر است نقش خاوری به عنوان مدیرعامل وقت بانک ملی در پرونده فساد ۳ هزار میلیاردی اخذ رشوه از گروه «آریا» به ریاست «مه آفرید امیرخسروی» بابت پرداخت وام‌های کلان و باز کردن ال.سی‌ برای آنها بود.

به نظر می‌رسد در پرونده جدید مفسد بانکی با بدهی ۳ هزار میلیاردی همانطور که سخنگوی دستگاه قضایی گفته، «فردی که این مقدار بدهی بانکی‌اش است معلوم است که از قدرت رانت و نفوذهایی باید استفاده کرده باشد که نه یک بانک نه دو بانک بلکه ۱۴ بانک به این فرد تسهیلات داده‌اند، معوق هم شده است، ولی باز بانکی دیگر به او پول داده است»، باید به دنبال رانت‌ها و نفوذهای این فرد در شبکه بانکی بود. آیا پای خاوری‌های دیگری در میان است؟

منبع: مشرق
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۹
0
0
این که چیزی نیست حتمأ شما برخورد قاطع می کنید از این دزدهای گنده تر هم داریم از جیب مردم جبران الخسارات می شود
منتشر کنید
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین