به گزارش ایسنا، وی افزود: پزشکان ایرانی در کشورهای آلمان و اتریش خوش نام هستند. طبق دستور وزیر بهداشت باید تسهیلاتی برای بازگشت آنها ایجاد شود. علاوه بر این کسانی که میخواهند در برخی کشورهای اروپای شرقی و آسیا در زمینه پزشکی تحصیل کنند باید بدانند که کیفیت آنها مورد تایید ایران نیست. به همین دلیل خانوادهها باید پیش از فرستادن فرزند خود از کیفیت آن دانشگاه مطمئن شوند. تایید مدارک در ایران بر اساس کیفیت آموزش است، اگر میخواهند در ایران کار کنند باید بدانند که استانداردهای بهداشت و درمان در ایران سخت گیرانه و نسبتا بالا است.
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به سفر هفته پیش خود به کشور اتریش به منظور شرکت در مجمع جهانی سلامت تصریح کرد: در این مجمع اقدامات جمهوری اسلامی ایران در زمینه بیمه شدن مردم و محافظت مالی از آنها تربیت سفیران سلامت و اقدامات وزارت بهداشت در این زمینه مورد استقبال قرار گرفت. با وزیر بهداشت کشورهای آلمان، پرتغال و قطر نیز دیدارهایی صورت گرفته است. با توجه به اقدامات کشور و تواناییهای دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست سال ۲۰۱۸ مجمع جهانی سلامت در ایران برگزار میشود.
وی ادامه داد: در اتریش شرکتی فعالیت میکند که ۱۴۴ هزار تخت بیمارستانی را در اروپا، آسیا، آفریقا و آمریکای جنوبی اداره میکند و ۷۰۰۰ نیروی بهداشتی درمانی در کشورهای مختلف دارد. در دنیا حرکت به سمت مدیریت انبوه و کاهش هزینههای جانبی است. ما باید هزینههای اداره بیمارستانها را بهینه کنیم. در این مدل بیمارستانها مستقل هستند.
مشکلات مالی وزارت بهداشت ادامه دارد
سخنگوی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه میزان اعتباری که برای برطرف کردن مشکلات مالی حوزه سلامت تا کنون به صورت نقد دریافت شده کفایت نمیکند، گفت: در حال حاضر در دانشگاهها، بیمارستانها و خدمات حاشیه شهر دچار مشکل هستیم. پیش بینی میکنیم که ظرف چند روز آینده نقدینگی و اوراق به حوزه سلامت تخصیص یابد و با توجه به محدودیتهای مالی باید آن را بپذیریم.