آفتابنیوز : مصطفی جمالی در نخستین نشست تخصصی انجمنهای تالاسمی سراسر کشور در سالن سفیر هتل رامسر با بیان اینکه وظیفه اصلی مسئولان حمایت از سازمانهای مردم نهاد و انجمن تالاسمی است، اظهار کرد: دولت حمایت ویژه از بیماران تالاسمی، هموفیلی و بیمارانی که نیاز به دیالیز دارند انجام میدهد اما این کمکها کافی نبوده و نیازمند مشارکت مردمی است.
وی افزود: آموزش و پیشگیری مورد توجه قرار گرفته و با جلوگیری از تولد بیمار تالاسمی شدید، خانواده ها با مشاوره پیش از ازدواج و مشاوره آموزش ببینند.
مدیرکل سازمانهای مردم نهاد وزارت بهداشت تصریح کرد: نقایص در سیکل درمانی بیماران تالاسمی در برخی شهرها وجود دارد که باید با برنامه ریزی جامع درمان به بهترین شکل انجام شود.
راضیه هنتوشزاده کارشناس مسئول تالاسمی و هموفیلی اداره بیماری خاص وزارت بهداشت نیز در این جلسه، اظهار کرد: وزارت بهداشت برای ارتقای کیفیت درمان بیماران تالاسمی که به کیفیت زندگی منتهی میشود، نگاه ویژه ای دارد و با انجام کارهای دارویی و مراقبتهای درمانی پرتلاش هستند و سازمان غذا و دارو با حمایت ویژه داروها را به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار میدهد.
کارشناس مسئول تالاسمی و هموفیلی اداره بیماری خاص وزارت بهداشت اظهار کرد: مراقبت های درمانی، مشاوره های تخصصی، آزمایشها و تصویربرداری بیماران بر اساس زمانبندی در بسته جامع خدمات درمانی برای بیماران تالاسمی تعریف و به دانشگاه ها و مراکز درمانی ابلاغ شده است که سازمان های بیمه گر به صورت کامل پوشش می دهند.
به گزارش ایسنا، هنتوش زاده افزود: برنامه آموزشی برای تیم درمانگر مانند پزشک، پرستار و خودمراقبتی بیماران تالاسمی در برنامه سالانه به منظور آموزش دارو و درمان قرار دارد.