آفتابنیوز : 
فاطمه راکعی عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت که در مجلس ششم عضو کمیسیون فرهنگی بود، منتقد نگاه مجلس هفتم در تهیه این تحقیق و تفحص است.
وی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی آفتاب درایسن باره اظهار داشت: «ما در خارج از حوزه وزارت ارشاد و در حوزه هایی که به اصول گرایان و جناح راست نزدیک بودند، شاهد فیلم ها و گروه های موسیقی ای بودیم که از دیدگاه خیلی ها اصلا با مواضع شرعی همخوانی نداشت و باعث تعجب است که آنان که دیگران را با برچسب غیر دینی بودن می تارانند،چطور خود دست به چنین اعمالی می زنند؟حداقل اگر ارشاد را زیر سوال می برید، به این حوزه ها نیز اشاره کنید».
این نماینده مجلس ششم، با اشاره به عملکرد صدا و سیما گفت: «آیا از نظر اصول گرایان و کسانی که مدعی هستند تنها آنان اسلام را می شناسند، فیلم ها، سریال ها و شوهای تلویزیونی که چه در دولت هشتم و چه در دولت نهم به نمایش در می آیند، دارای ملاک های اسلامی هستند؟».
وی در مورد وضعیت حجاب در کشور گفت: «آقایانی که به امثال خاتمی و مسجدجامعی که خود مسلمان اند و دغدغه اسلامی دارند هزاران تهمت و افترا زدند که مسبب بی حجابی و مشکلات اخلاقی جامعه شده اند، امروز پاسخ دهند که آیا وضعیت اجتماع بهتر شده است یا بدتر؟».
رییس کمیسیون زنان جبهه مشارکت گفت: «آیا در دوران خاتمی بد حجابی به این شکل بود؟ در حال حاضر کار از بد حجابی گذشته و به نوعی دهن کجی به ارزش ها رسیده. اگر در دوره اصلاحات این وضعیت بود،آقایانی که اکنون ساکتند چه کار می کردند؟».
راکعی ادامه داد: «من با کسانی که می دانند و به دروغ تهمت می زنند،کاری ندارم. اینان شاید به جهان دیگر اعتقادی نداشته باشند و یا منافع شان چنین اقتضا می کند، اما به آنان که از روی تعصبات واپس گرایانه ولی صادقانه انتقاد می کنند می گویم که این ها واقعیت های روزگار است».
وی با هشدار نسبت به تزریق تفکرات غیر مادی به جامعه خاطر نشان کرد: «امروز جهان به یک دهکده تبدیل شده است، نه می توان ماهواره را جمع کرد و نه می توان جلوی سایت های اینترنتی را گرفت. چاره ای نیست جز این که ما خیلی سریع و به روز تولیدات هنری و فکری ارائه کنیم. سعی کنیم زیبایی های زندگی دینی و معنوی را نشان دهیم».
راکعی، با اشاره به سخنان رییس جمهور در مورد حضور زنان در استادیوم گفت: «هنگامی که در زمان دولت خاتمی مسئله حضور زنان در ورزشگاه ها مطرح شد، هزاران تهمت و توهین نثار دولت کردند، حالا جناب احمدی نژاد این سخن را به زبان می آورند و هیچ اتفاقی هم نمی افتد و هیچ بلوایی به پا نمی شود و همچنان ایشان به عنوان شخصیتی که الهامات غیبی به او می شود،باقی می ماند و هیچ کس هم به دیانت او شک نمی کند».
او خاطر نشان کرد: «همه این اعمال ناشی از این تفکر است که هدف وسیله را توجیه می کند، اما این تفکر نه در حکومت حضرت علی و نه در هیچ کجای دیگر اسلام جایی ندارد و تنها برای حذف سیاسی حریف به کار می رود».
راکعی در بخش دیگری از سخنان خود درباره متهم شدن دولت قبل به ترویج سکولاریسم گفت: «سکولاریسم به معنای جدایی دین از سیاست به کار می رود و نه نفی دین. اما عده ای همان گونه که در مورد مفهوم فمنیسم، تمامی تعاریف و معانی حقیقی را از آن می گیرند و تنها یک جریان انحرافی از آن را به عنوان فمنیسم مطرح می کنند، سکولاریسم را نیز به ضدیت با دین تعبیر کرده و به تبلیغ علیه آن می پردازند».
این نماینده سابق مجلس تصریح کرد: «من خود همیشه با به خاطر آوردن این گفته مرحوم مدرس که «سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ماست» به این می اندیشم که به راستی این شعار از آرزوهای بشریت است. اما وقتی که برخی با نام دین، غیر اخلاقی ترین و غیر اصولی ترین شیوه ها را برای حذف رقیب از عرصه سیاست به کار می برند، انسان به این نتیجه می رسد که چه بهتر که دین از سیاست جدا باشد تا با سوءاستفاده برخی به دین لطمه نخورد».