آفتابنیوز : 
او به
فایننشال تایمز گفت که حمله اسرائیل به لبنان، تلاش برای دستیابی به توافق در مورد مسأله هسته ای ایران را با پیچیدگی های بیشتری مواجه می سازد ولی تأکید کرد که ایران همچنان راه مصالحه را باز گذاشته است.
صادق خرازی معتقد است تلاش اسرائیل برای نابودی حزب الله لبنان محکوم به شکست است و در حالی که مقاومت حزب الله در جنوب لبنان ادامه دارد، اسرائیل یک فرصت برجسته را در اختیار مبارزان شیعه لبنان قرار داده است.
او همچنین در مورد تلاش اسرائیل برای گسترش درگیری های فرقه ای و حتی جنگ داخلی در لبنان با درخواست خلع سلاح از حزب الله، ابراز نگرانی کرد.
خرازی گفت وقوع یک جنگ داخلی نه تنها فاجعه ای برای لبنان است بلکه برای تمام کشورهای خاورمیانه خطرناک است و از جمله می تواند سوریه را نیز درگیر کند.
او ادعاهای آمریکا در مورد اینکه حزب الله ابزاری در اختیار ایران است را رد کرده و گفت که به اعتقاد او تهران از قصد حزب الله برای دستگیری دو سرباز اسرائیلی اطلاع نداشته است. به گفته او حزب الله سمبل مقاومت لبنان است و در کشورهای عربی از محبوبیت بسیاری برخوردار است.
او می افزاید بسیاری از مردم منطقه معتقدند آمریکا از اسرائیل می خواهد حزب الله را نابود کند و این مسأله نشانگر قصد آمریکا برای مقابله با ایران است. برخی از نومحافظه کاران آمریکا افرادی در وزارت دفاع و سرویس های امنیتی هم همین اعتقاد را دارند.
به نوشته فایننشال تایمز، صادق خرازی اگر چه سال گذشته از
مقام سفارت فرانسه برکنار شد ولی هنوز از سیاستمداران با نفوذ ایران و از طرفداران مصالحه در مورد مسأله هسته ای ایران است. خرازی که گفته می شود نویسنده نامه ای بوده است که در سال 2003 از تهران به واشنگتن ارسال شد و در آن پیشنهاد گفتوگوهای هسته ای مطرح شد، از جمله مذاکره کنندگان هسته ای اصلی ایران با اتحادیه اروپا بوده است.
خرازی معتقد است مذاکره تنها راه بازگرداندن آرامش به خاورمیانه است و می افزاید اگرچه محافظه کاران دو طرف، قدرتمند هستند ولی این محافظه کاران نمی توانند همه تصمیم گیری ها را در اختیار بگیرند.
او در مورد مسأله اسرائیل و فلسطین نیز گفت که ایران از یافتن راه حلی بین دو طرف حمایت می کند به شرطی که فلسطینی ها نیز با آن موافق باشند. وی در عین حال به این نکته اشاره کرد که حکومت خودگردان فلسطین تحت فشار اسرائیل است و نمی تواند کار چندانی از پیش ببرد.
خرازی در مورد مسأله هسته ای ایران نیز با تأکید بر اینکه ایران از حق خود برای غنی سازی اورانیوم دست نمی کشد گفت ولی تهران حاضر خواهد بود محدودیت هایی را در مورد تعداد سانتریفیوژهایی که استفاده می کند، بپذیرد.
او می افزاید اروپایی ها خواستار تضمین های عینی هستند که ایران به سلاح اتمی دست نمی یابد و این از نظر آنها به معنی توقف کامل و یا تعلیق غنی سازی اورانیوم به مدت طولانی است.
اما اگر آنها بپذیرند که ایران تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی مقدار محدودی از غنی سازی اورانیوم، مثلا با استفاده از 100 سانتریفیوژ را که قطعا کاربرد تسلیحاتی ندارد ادامه دهد، مقامات ایران با این طرح موافقت خواهند کرد و این مسأله می تواند با طرح روسیه برای غنی سازی کامل اورانیوم در خارج از کشور نیز مرتبط شود.
او گفت جایگزین های مذاکره برای هر دو طرف ناخوشایند خواهد بود. تحریم اقتصادی، فشار چندانی بر ایران وارد نمی کند و حمله نظامی احتمالی توسط آمریکا و اسرائیل نیز تنها موجب اتحاد گسترده در داخل ایران و مقاومت شدید خواهد شد. او در پایان بر این مسأله تأکید می کند که آمریکا باید دیر یا زود واقعیت قدرت ژئوپلتیکی ایران را بپذیرد.
«درست است که ایدئولوژی های قدرتمندی بر سیاست های ایران و آمریکا تأثیر می گذارد اما آمریکایی ها نمی توانند ایران را از نقشه منطقه پاک کنند و نمی توانند تأثیر ایران را بر جنبش ها و ملت های مختلف منطقه نادیده بگیرند.»