آفتابنیوز : مهدی نوید ادهم در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما گفت: متأسفانه دیده میشود در برخی دبستانها کلاسهای آموزش زبان انگلیسی به
عنوان کلاسهای فوق برنامه دایر میکنند و برای تشکیل این کلاسها از اولیای دانش آموزان شهریه میگیرند که این تخلف است.
به گزارش آفتابنیوز، وی افزود: برنامه آموزش و پرورش در دوره ابتدایی تقویت زبان فارسی و فرهنگ ایرانی اسلامی دانش آموزان است و آموزش زبانهای خارجی در دوره ابتدایی به هیچ عنوان توصیه نشده است و آموزش این زبان از دوره اول دبیرستان قابل اجراست.
نوید ادهم به تأسیس مدارس نمونه دولتی و هیأت امنایی اشاره کرد و گفت: تأسیس مدارس نمونه دولتی در شهرها بر اساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش ممنوع است و فعالیت این مدارس در شهرها و مناطق برخوردار خلاف قانون است.
وی افزود: مدارس نمونه دولتی طبق قانون باید در مناطق محروم و روستایی و برای افزایش کیفیت خدمات آموزشی و برابری تحصیلی دانش آموزان روستایی با مناطق شهری و برخوردار تشکیل شود.
نوید ادهم تأکید کرد: متأسفانه در سالهای اخیر برخی مدارس نمونه دولتی در شهرهای بزرگ تأسیس شده و دانش آموز پذیرفته اند که این خلاف مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش است.
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش همچنین به فعالیت مدارس هیأت امنایی اشاره کرد و گفت: تنها اختلاف مدارس هیأت امنایی با مدارس عادی نحوه مدیریت مدرسه به صورت هیأت امنا و برای افزایش کیفیت آموزشی است و دریافت هر گونه وجه در این مدارس در صورت ارائه نکردن کلاسهای فوق برنامه در ساعات غیر درسی ممنوع است.
وی افزود: متأسفانه مدیران برخی مدارس هیأت امنایی بدون تشکیل هیچ کلاس فوق برنامه و تنها به بهانه هیأت امنایی بودن مدرسه از اولیا شهریه میگیرند که این خلاف مقررات آموزش و پرورش است.
فعلا زبان انگلیسی زبان بین المللی و چاره ای جز یادگیری اون نداریم.
پیشنهاد من این است که یک چنین برنامه ای در کشور ایجاد شود و نهایتا بعد از ده یا دوازده سال
کشورمان به یک کشور دو زبانه (فارسی-انگلیسی) تبدیل شود.
هر چند که بنظرم اکنون به گونه ای است که فردی که میخواهد در سطح دانشگاهی در زمینه فنی مهندسی یا علوم پایه به تحقیق و پژوهش بپردازد، درصورت مسلط نبودن به زبان انگلیسی، تقریبا میتونم بگویم دستش بسته است. مگر اینکه به زبانهای دیگری که مطرح هستند، مثل فرانسوی مسلط باشد.
به امید پیشرفت روزافزون کشور عزیزم ایران.