کد خبر: ۵۰۰۴۳۹
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۸
با هدف تقویت زبان فارسی؛

ممنوعیت تدریس زبان انگلیسی در مدارس ابتدایی

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: تدریس زبان انگلیسی در مدارس ابتدایی دولتی و غیر دولتی در ساعات رسمی یا غیررسمی ممنوع است و در صورت مشاهده برخورد خواهد شد.
آفتاب‌‌نیوز :
مهدی نوید ادهم در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما گفت: متأسفانه دیده می‌شود در برخی دبستان‌ها کلاس‌های آموزش زبان انگلیسی به ممنوعیت تدریس زبان انگلیسی در مدارس ابتداییعنوان کلاس‌های فوق برنامه دایر می‌کنند و برای تشکیل این کلاس‌ها از اولیای دانش آموزان شهریه می‌گیرند که این تخلف است.

به گزارش آفتاب‌‌نیوز، وی افزود: برنامه آموزش و پرورش در دوره ابتدایی تقویت زبان فارسی و فرهنگ ایرانی اسلامی دانش آموزان است و آموزش زبان‌های خارجی در دوره ابتدایی به هیچ عنوان توصیه نشده است و آموزش این زبان از دوره اول دبیرستان قابل اجراست.

نوید ادهم به تأسیس مدارس نمونه دولتی و هیأت امنایی اشاره کرد و گفت: تأسیس مدارس نمونه دولتی در شهر‌ها بر اساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش ممنوع است و فعالیت این مدارس در شهر‌ها و مناطق برخوردار خلاف قانون است.

وی افزود: مدارس نمونه دولتی طبق قانون باید در مناطق محروم و روستایی و برای افزایش کیفیت خدمات آموزشی و برابری تحصیلی دانش آموزان روستایی با مناطق شهری و برخوردار تشکیل شود.

نوید ادهم تأکید کرد: متأسفانه در سال‌های اخیر برخی مدارس نمونه دولتی در شهر‌های بزرگ تأسیس شده و دانش آموز پذیرفته اند که این خلاف مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش است.

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش همچنین به فعالیت مدارس هیأت امنایی اشاره کرد و گفت: تنها اختلاف مدارس هیأت امنایی با مدارس عادی نحوه مدیریت مدرسه به صورت هیأت امنا و برای افزایش کیفیت آموزشی است و دریافت هر گونه وجه در این مدارس در صورت ارائه نکردن کلاس‌های فوق برنامه در ساعات غیر درسی ممنوع است.

وی افزود: متأسفانه مدیران برخی مدارس هیأت امنایی بدون تشکیل هیچ کلاس فوق برنامه و تنها به بهانه هیأت امنایی بودن مدرسه از اولیا شهریه می‌گیرند که این خلاف مقررات آموزش و پرورش است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۸
محمد ازتهران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
4
2
سلام.. شما اول ثابت کنید فارسی زبان هست بعد بروید دیگر موضوعات.. درایران همه چی. انحصاری هست مثل ایران. خودرو... باید بفهمید. فارسی قدرت وکشش ندارد چون زبان پرملاتی نیست بلکه گویش از عربی هست.. انگلیسی یک زبان الملی هست شما می خواهید مردم به زور افغانی شوند با تحریف وجعل نمی شود ..........................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
0
2
آشنایی با زبان بین المللی از سن کودکی بسیار مفید است و ما والدین بشدت به این قبیل ممنوعیتهای من درآوردی معترض هستیم. حتی ....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
0
4
واقعا مسخره است ، هزینه های دانش آموزان در مدارس ابتدایی غیر انتفاعی به عهده والدین است و هیچ هزینه ای نمي پردازند حق اظهار نظر و تعیین تکلیف کردن را هم ندارد.والدین در صورت عدم تمایل می توانند مدرسه دولتی را انتخاب کنند. در ضمن چرا فرزندان آقایون و خانمهای .... در کشورهای اروپایی و آمریکا و کانادا زندگی و با همین زبان صحبت می کنند .
فعلا زبان انگلیسی زبان بین المللی و چاره ای جز یادگیری اون نداریم.
ناشناس
|
United States of America
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
0
1
من بعد از سال کار علمی و نو آوری ثبت چندین اختراع و نوآوری و محصولات دانش بنیان همه زندگیم را فروختم و ظرف مدت کوتاهی از خدمت آقایون مرخص میشوم. بچه ها من چه در ایران و چه در خارج زبان های بین المللی را می آموزند و این قوانین عجیب بر نحوه زندگی انها تاثیری نخواهد داشت. و این روش ، راهکار جاری در بین تمام انسانهای تحصیل کرده و صاحب اندیشه امروز ایران است.
مریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
0
3
من به شدت مخالف این کار هستم آموزش هر زبانی از دوران کودکی باید انجام شود انگلیسی زبان بین المللی است چه ما دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم پیشرفت کشور به این هست که نسل اینده با این زبان بصورت اصولی آشنا شود این ممنوعیت یعنی برگشت به عقب یعنی عقب ماندگی بیشتر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۸
1
1
عربی تدریس کنید
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۸
0
0
مگه در مقطه ابتدایی زبان تدریس میشد که حالا ممنوع شده؟
مرتضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۶
0
0
در برخی از مناطق خاص هند، وقتی کودک وارد مدرسه میشود،تا پایان دانشگاهش،معلمان و اساتید با زبان انگلیسی با او حرف میزنند و کلا زبان آکادمیک در آن مناطق انگلیسی است.
پیشنهاد من این است که یک چنین برنامه ای در کشور ایجاد شود و نهایتا بعد از ده یا دوازده سال
کشورمان به یک کشور دو زبانه (فارسی-انگلیسی) تبدیل شود.
هر چند که بنظرم اکنون به گونه ای است که فردی که میخواهد در سطح دانشگاهی در زمینه فنی مهندسی یا علوم پایه به تحقیق و پژوهش بپردازد، درصورت مسلط نبودن به زبان انگلیسی، تقریبا میتونم بگویم دستش بسته است. مگر اینکه به زبانهای دیگری که مطرح هستند، مثل فرانسوی مسلط باشد.
به امید پیشرفت روزافزون کشور عزیزم ایران.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین