آفتابنیوز : مجید انصاری درباره سخنان رهبر معظم انقلاب و قدردانی ایشان از وزیر امور خارجه اظهار داشت: به نظر من یکی از جلوه های عدالت در سخنان رهبر معظم انقلاب همین تشکر ویژه ای بود که از آقای ظریف کردند. ما در طی چندسال گذشته شاهد زحمات طاقت فرسا و مجاهد تیم دیپلماتیک کشور به مدیریت و محوریت آقای دکتر ظریف بودیم. ظریف پیگیر کار سختی بودند، چون عرصه مذاکره و دیپلماسی با عرصه نظامی و جنگ متفاوت است.
وی ادامه داد: در جبهه و جنگ، دشمن روبه رو است و ابزار مقاومت در برابر دشمن که اسلحه، شلیک و آتش و عملیات نظامی است، مشخص است اما در عرصه دیپلماتیک ممکن است همان دشمن یا دشمنی غدارتر از دشمنان نظامی رودر رو نشسته باشد ولی ابزار غلبه بر او همان دانش حقوقی، تحمل، صبوری، هوشمندی و زیرکی و در عین حال شجاعت، جسارت و انقلابی گری است که کاری پیچیده را می طلبد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: من بارها و بارها شاهد بودم که دکتر ظریف در گزارشاتی که درباره مذاکرات برجام یا دیگر سفرهای خارجی در هیات دولت ارایه می داد، نشان می داد که وی با قدرت و اعتماد به نفس از حقوق مردم در برابر زیاده خواهی، بدعهدی، گردن کشی و گردن کلفتی برخی از قدرت ها ایستاده بود و از عزت و کیان انقلاب اسلامی دفاع کرده بود، ولی شرایط مذاکرات به گونه ای بود که وی نمی توانست جزییات مطالب را مطرح کند.
وی گفت: یکی از مظلومیت های عرصه دیپلماسی همین است که گاهی دیپلمات ها، بخصوص وزیر امورخارجه بخاطر معذورت و محدودیت ها و رعایت منافع ملی ناگزیر است خیلی از مسایل را بیان نکنند و ممکن است در اذهان برخی از افراد ساده لوح و بی اطلاع از اقتضائات دیپلماسی ، متهم به سازشکاری و ترس و وادادگی شود که اینگونه نیست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: رهبر معظم انقلاب به عنوان فردی که در جریان فعالیت های دیپلماتیک کشور قرار دارند، نوعا گزارشات سفرها و مذاکرات دکتر ظریف با مقامات کشورهای مختلف را بلافاصله و یا با فاصله اندک از برگشت توسط وی، مطلع می شوند.
انصاری خاطرنشان کرد: به نظرم تشکر رهبری حجت را بر کسانی که واقعا غرضی ندارند و دلسوز کشور هستند تمام می کند که در گفتار، داوری ها و قضاوت ها جانب احتیاط و عدالت را رعایت کنند و زحمت خدمتگزاران مردم و انقلاب را کم جلوه ندهند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب در بخش دیگری از اظهارات خود در زمینه عدالت گفت: حقیقت این است که عدالت هدف بنیادین همه نهضت ها و حرکت های انبیاء است و روح دین و مدیریت دینی در عدالت تجلی پیدا می کند و به میزانی که در جامعه عدالت تحقق پیدا کند، آن جامعه، شاخص های جامعه توحیدی و جامعه اسلامی نزدیک تر شده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: وقتی صحبت از عدالت می شود، گرچه عدالت اقتصادی و ایجاد فرصت های برابر و عادلانه برای همه در راس برنامه های عدالت است، اما عدالت را صرفا نمی شود در عدالت اقتصادی خلاصه کرد، بلکه عدالت شامل همه عرصه های جامعه اعم از عدالت سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، رسانه ای و مدیریتی بوده که همه جلوه هایی از عدالت است و فقط در زندگی اجتماعی خلاصه نمی شود بلکه در زندگی فردی و خانوادگی هم باید عدالت موج بزند.
انصاری خاطر نشان کرد: مسئله عدالت، مسئله ای بسیار مهمی است که نظام ما بخاطر آن شکل گرفته و بخاطر مبارزه با بی عدالتی ها و ظلم ها مردم و امام (ره) قیام کردند و از آن جهت، تعبیری که رهبر معظم انقلاب داشتند که در این حوزه توفیق کافی دست پیدا نکردیم و از خداوند و مردم عذرخواهی کردند، به نظرم مسئله مهمی است که برای مسئولان کشور، آحاد مردم و جریان سیاسی می تواند هشدار و اولویتی برای برنامه ریزی های جدید باشد.
وی ادامه داد: در مجموع فکر می کنم فرمایشات ایشان می تواند مبنای گفت وگوی ملی قرار گیرد.
منبع: ایرنا