آفتابنیوز : سرویس سیاسی- رسانههای بینالمللی نسبت به نامه اخیر محمود احمدینژاد خطاب به رهبر انقلاب تحلیلهایی را منتشر کردهاند.
به گزارش آفتابنیوز؛ سایت تحلیلی «میدل ایست ای» با اشاره به نامه اخیر احمدینژاد به رهبری مینویسد: «او خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام در کشور شده است. او در نامهای «بیسابقه» و «انتقادی» خواستار اصلاحات اساسی در حکومت شد. در سال ۲۰۰۹ میلادی احمدینژاد مورد حمایت بخش مهمی از اصولگرایان قرار داشت. حتی در برخورد با معترضان به نتایج انتخابات در آن زمان نیز آنان با او همراه شدند. با این حال، در سال ۲۰۱۱ میلادی شکاف میان آنان با او و شکاف میان مقامهای ارشد نظام با احمدینژاد تعمیق یافت.»
«میدل ایست ای» مینویسد: «احمدینژاد رقیبی سرسخت و یک سیاستمدار پوپولیست است. در سال ۲۰۱۳ میلادی به دلیل محدودیت قانونی او نمیتوانست بار دیگر نامزد انتخابات شود چرا که یک رییس جمهوری حداکثر تا دو دوره متوالی می تواند در قدرت باقی بماند. روحانی عملگرا پس از او به قدرت رسید.»
این سایت تحلیلی در ادامه مینویسد: «علیرغم ٖآن که روحانی خواستار آزادسازی اقتصاد و جامعه بود و از لزوم عدم دخالت نهادهای خاص نظامی در انتخابات سخن میگفت با این حال، با رهبری تعامل داشت و به حیطه اختیارات ایشان وارد نشد این در حالیست که احمدینژاد در مسیری عکس آن حرکت کرده و در نامهای سرگشاده خواستار برگزاری انتخاباتی فوری و آزاد برای ریاست جمهوری و مجلس و البته بدون مهندسی از سوی شورای نگهبان و مداخله نهادهای نظامی و امنیتی شده است. او در نامه نوشته مردم حق انتخاب ندارند. او خواستار اصلاحات اساسی در نظام شده است.»
فرصتطلبی احمدینژاد
خبرگزاری «رویترز» نیز با انتشار گزارشی تحلیلی در اینباره مینویسد: «ناآرامیها در ماه دسامبر گذشته اولین اعتراض پس از اعتراضات سال ۲۰۰۹ میلادی بود. اعتراض اخیر در ابتدا در مورد مشکلات اقتصادی بود اما معترضان به زودی بر فقدان آزادی سیاسی نیز تاکید کردند و علیه مسئولان شعارهایی را سر دادند. احمدینژاد نیز در نامه اخیر خود خواستار آزادی زندانیان سیاسی و برکناری آیتالله املی لاریجانی از مقام ریاست قوه قضاییه شده است.»
رویترز در ادامه مینویسد: «احمدینژاد پایگاه اجتماعیاش در میان کارگران محافظهکار و فقرای روستایی بود. منتقدان میگویند که حملات لفظی اخیر او پس از سالها سکوت نسبیاش، میتواند تلاشی برای راهاندازی پروژهای به منظور بازپسگیری قدرت سیاسی باشد.»
ایشان در خوزستان در زمان خودشان هیچ کار خاصی انجام ندادند.
در زمان ایشان حرمت افراد زیادی شکسته شد.