کد خبر: ۵۱۰۹۹۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۶

محسن رضایی: برخی مدام می‌گویند چرا در سوریه هستیم؟

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برخی مدام می‌گویند چرا در سوریه هستیم یا چرا ایران پول‌هایش را برای سوریه و عراق و لبنان و فلسطین هزینه می‌کند؟ پیروزی ما با پول پدید نیامده است. اگر ما با پول داعش را از بین برده باشیم، پس عربستان باید بغداد را می‌گرفت.
آفتاب‌‌نیوز :
محسن رضایی عصر سه‌شنبه - ۸ اسفندماه - در همایش ادبی سوختگان وصل که با عنوان «سلام سردار» در تجلیل از سردار قاسم سلیمانی برگزار شد، با تشکر از برگزار کنندگان این همایش باشکوه گفت: اینکه برای قهرمان ملی کشور، همت کرده‌اند و از دانشجویان و اساتید و هنرمندان و مسئولان دعوت شده برای نکوداشت برادر عزیزم از طرف همسنگران برادرم قاسم سلیمانی تشکر می کنم از هنرمندان و شاعران که آثار ارزنده ای را در سیمای قاسم سلیمانی به رشته تحریر در آورده اند.

رضایی گفت: من هم مطمئن هستم که برادرم قاسم سلیمانی راضی به برگزاری همایش هایی برای تجلیل از او نیست زیرا که همه شهدا و جانبازان ما برای رضای خدا و برای دعوت به حق به صحنه آمده اند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: من و شما وظیفه داریم که در معرفی این چهره ها تلاش کنیم. سی و شش سال پیش در بهمن و اسفند سال ۶۰ آماده فتح المبین می شدیم که در غرب خوزستان طراحی شده بود. سپاه از یازده تیپ عمل کننده فقط سه تیپ داشت. ساختن هشت تیپ با دهها هزار رزمنده و تجهیزات در دو سه ماه، غیر قابل تصور بود. دنبال آدم هایی می گشتیم که تیپ بسازند و چند هزار نفر را به سرعت برای یک جنگ مهم فرماندهی کنند. حاج احمد متوسلیان و حاج ابراهیم همت از مریوان و پاوه در منطقه خوزستان مستقر شدند. همین برادر فضلی جزو کشف شده های فتح المبین است. حاج قاسم هم در فتح المبین پیدا شد تا تیپ بسازد. من و شهید حسن باقری و سردار رشید و علی شمخانی، مشغول انتخاب فرماندهان تیپ بودیم. در بین ما در موضوع توانایی های قاسم سلیمانی اختلاف شد. شهید باقری گفت عجله نکنیم و به جای تیپ از او بخواهیم که گروه رزمی درست کند، اما با تحقیق بیشتر دیدم که قاسم سلیمانی از عهده کار بر می آید. یک جوان هجده نوزده ساله برای تشکیل یک تیپ انتخاب شد و در اولین عملیات به دشمن حمله کرد. در اردیبهشت ۶۱ عملیات فتح المبین اجرا شد و ۹۰۰۰ اسیر عراقی گرفتیم. یکی از قهرمان این قصه واقعی قاسم سلیمانی بود.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس با ذکر خاطره دیگری از مجاهدت های سردار سلیمانی گفت: یکی از عملیات های سخت ما کربلای پنج بود. ما در کربلای ۴ شکست خوردیم اما از دل آن کشف کردیم و ۱۲ روز بعد کربلای پنج را بر پا کردیم. این که بلافاصله عملیات کنیم، آدم های با روحیه می خواست. راوی می نویسد ساعت ۷ونیم شب قاسم نامه ای به غلامپور نوشت که تکلیف مهتاب را پرسید. غواصان ما باید از یک آب گرفتگی عبور می کردند و قاسم تکلیف خود را می پرسد. من جواب نامه را تقریبا یک ساعت بعد دادم. پاسخ این بود:« بسمه تعالی... با قدرت به دشمن یورش برید. نفرات غواص از سیم خاردار ها رد شوند. تک را شروع کنید...» هنوز آفتاب در نیامده بود که حاج قاسم فریاد می زد که در فتح المبین هستیم و رفتیم برای بصره.

رضایی گفت: از این دو خاطره به شخصیت حاج قاسم پی می بریم. قاسم سلیمانی یک انسانی است که خودش را در گمنامی یافته و می خواهد در گمنامی پرواز کند. در سرزمین انسان های بی ادعا و خدایی. انرژی ۴۰ سال مبارزه قاسم از چنین ایمانی در آمده است. ایشان چهل سال است که مبارزه می کند. با اخلاص و متعهد و وفادار به امام و مقام معظم رهبری است در مسیر اسلام و انسانیت. او در مسیر اقتدار مقدسی می جنگد که امنیت و صلح را می سازد. درلبنان و عراق اگر مشورت می دهیم برای رهایی از ظلم است و دفاع از حریم انسان های بی گناه است. مثل برادران شهیدش حاج همت، خرازی، باکری و طهرانی مقدم برای اقتدار مقدس تلاش می کند .

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به انتقادهایی که از گوشه و کنار و بی خبرانه از حضور مستشاری ایران در کشورهای منطقه می شود اشاره کرد و گفت: برخی مدام می گویند چرا در سوریه هستیم؟ یا چرا ایران پول هایش را برای سوریه و عراق و لبنان و فلسطین هزینه می کند. پیروزی ما با پول پدید نیامده است اگر با پول ما داعش را از بین برده بودیم. باید عربستان بغداد را می گرفت. دهها کشور پشت سر تروریست های مسلح بودند. ما با ایمان الهی پیش رفتیم با تجربه ای که از دفاع مقدس به دست آوردیم. ما سرمایه ای بالاتر از جنگ انقلابی نداریم. هر جا این سرمایه به دست فرماندهان ما پیاده شده پیروزی های شگفت‌انگیزی را پدید آورد.ایمان و خلاقیت قاسم سلیمانی باعث شده که از همه موانع عبور کند.

وی افزود: دفاع ما پولی نبوده بلکه ایمانی بوده است ، در کل جنگ از صد وبیست میلیارد دلار درامد ارزی ، فقط ۲۲ میلیارد دلار صرف دفاع خودمان کردیم. حالا در جنگ در سوریه و عراق را پشتیبانی ما انتقال تجارب ودانش نظامی ومستشاری است. البته کمک هایی کرده ایم اما منافع خودمان را هم در کنار مسائل انسانی دنبال کرده ایم. ما اگر یک دلار به کسی بدهیم درمقابل آن برابرش را می آوریم ، جا پای خودمان را محکم کرده ایم. حمایت ما جنبه انسانی و ملی دارد. متاسفم که بگویم که رزمندگان ما در آنجا هستند اما صنعت و اقتصاد ما آنجا نیست. ما باید اقتصاد را به آنجا برسانیم. چرا تجارت ما پا به پای قاسم سلیمانی نمی رود کسانی که می گویند که ایران از سوریه و عراق برگردد. اینها همان هایی هستند که ما را محاصره اقتصادی کردند.

این استاد دانشگاه جامع امام حسین گفت: سه هدف مهم است که شهدای مدافع حرم دنبال کرده اند در این موارد خلاصه می شود، اسلام که نماد ان یعنی زینب(س) و دفاع از حرم، دفاع از انسانیت و مبارزه با تروریست های داعش. چندی پیش سفیر آلمان از ما می خواست که فرماندهانتان بیایند به اروپا و بگویند که کارهایی در مبارزه با تروریست ها کرده اند. در دیدار دیگری به سفیر فرانسه گفتم که شما باید هزینه های ما را در جنگ با تروریست ها را بدهید. هر چند هزینه های انسانی ما با معیارهای مادی قابل اندازه گیری نیست. واقعیت این است که آنها حتی حاضر نیستند که بگویند ایران چه کرده است. سومین دلیل مجاهدت مدافعان حرم، ایجاد امنیت برای کشور خودمان است. داعش در مقطعی تا ۲۰کیلومتری فرودگاه بغداد آمده بودند.این افتخار بزرگی برای ملت ماست که پرچم دار مبارزه با با بدترین آدم کش ها وتروریست های تاریخ شده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با قدردانی از هدایت های حکیمانه مقام معظم رهبری افزود: سلام بر سردار، سلام بر رهبری، سلام بر مدافعان حرم است. نکوداشت قاسم سلیمانی نکوداشت مجاهدین فی سبیل الله است.

در این مراسم با حضور رضایی دبیر مجمع تشخیص نظام، حجت الاسلام ابوترابی، امام جمعه موقت تهران، سردار علی فضلی، سردار شیرازی و علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی، از برگزیدگان بخش داستان و شعر شانزدهم همایش سوختگان وصل تجلیل شد.

این همایش به میزبانی دفتر ادبیات و هنر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران با حضور خانواده های معزز شهیدان مدافع حرم، چهره های ادبی و هنری کشور، فرماندهان نظامی، سفرای برخی از کشورهای منطقه، اساتید و دانشجویان دانشگاه تهران در تالار فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار شد.
ایسنا 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲
بی نام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۹
0
0
تو وقتی حرف میزنی من سر درد میگیرم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۹
0
0
باز این ........
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین