آفتابنیوز : 
«ناصر سودانی» نایب رئیس کمیسیون انرژی در گفتوگو با خبرنگار آفتاب در مورد جزئیات طرح سهمیهبندی پلکانی قیمت بنزین تصریح کرد: به علت تعطیلی مجلس چیز زیادی در مورد این مسأله نمیدانیم و فقط از آنچه در اخبار و جراید در گفتوگوهایی که با معاون وزارت نفت انجام شده مطلع هستیم.
نماینده اهواز افزود: البته تعدادی از اعضای کمیسیون انرژی همراه این طرح هستند یعنی از کانال این دوستان در هیأت دولت «سهمیهبندی پلکانی بنزین» مطرح شده است.
سودانی گفت: علت دلنگرانیهایی که در سهمیهبندی مجلس نزد عموم نمایندگان احساس میشود،دو نکته اساسی است اول اینکه ارزانی بنزین و فرآوردههای نفتی سبب مصرف بیرویه این کالا، قاچاق، هدر رفتن و اسراف در مصرف بدون دلسوزی است. از طرف دیگر یک نگرانی دیگر این است که اگر قیمت بنزین افزایش یابد بحران در جامعه به وجود میآید که کنترل آن سخت خواهد بود. بنابراین باید قیمت بنزین به گونهای تعیین شود که مانع هدر رفتن آن و خوردن چوب حراج به بیتالمال باشد و از سوی دیگر قیمتی نباشد که مردم دچار شوک شوند و گرانی کالاها به صورت سرسامآور بر مردم تحمیل شود.
نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس هفتم افزود: بنابراین به جای افزایش یکباره قیمت بنزین قرار شد به طور تدریجی یعنی حداقل در دو مرحله و حداکثر در 5 مرحله قیمت بنزین افزایش یابد.
نماینده اهواز تصریح کرد: در این فاصله هم با فرهنگسازی و توجیح مصرف بیرویه و سنگینی واردات بنزین و اختصاص صندوق ذخیره ارزی به این واردات و ضرر به بیتالمال به مردم توضیح داده شود.
سودانی گفت: دولت باید سازوکار مهار تورم را پیشه کند و از سوی دیگر به قیمت واقعی سوخت نزدیک شود. وی اظهار داشت: البته در تبصره 13 قرار بود دولت تمهیداتی را برای کاهش مصرف سوخت تهیه کند مانند گازسوز کردن، افزایش وسایل حمل و نقل عمومی، افزایش جایگاه عرضه گاز CNG، خروج خودروهای فرسوده، افزایش قطار شهری، احداث و تکمیل پروژهها و استاندارد خودروهای داخلی با مصرف کمتر و دوگانهسوز کردن ساخت خودروهای داخلی. اما متأسفانه هنوز هیچ کدام از اینها به انجام نرسیده گرچه در دولت ستادی به ریاست وزیر کشور برای این مسأله تشکیل شده، ولی آثار عملی آن را مشاهده نکردیم.