کد خبر: ۵۱۲۶۹۶
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۲

وجود 88 دشت فوق بحرانی در کشور

مجری طرح ملی آبخیزداری گفت: در حال حاضر ۳۵۰ دشت ما ممنوعه - بحرانی و ۸۸ دشت فوق بحرانی است، بنابراین باید با کمک یکدیگر زمینه‌هایی برای مقابله با مشکلات فراهم کنیم.
آفتاب‌‌نیوز :
«ناصر حیدری‌پور» در مراسم درختکاری که امروز چهارشنبه(۱۶اسفند) در ندامتگاه کچویی برگزار شد با بیان این‌که جنگلکاری و توسعه فضای سبز یکی از اقدامات و تاکیدات ائمه معصوم است، تاکید کرد: امروز کشور با بحران استفاده بی رویه از درختان و کم آبی مواجه است.

وی افزود: ما برای ایفای نقش خود در سازمان جنگل‌ها ۴ وظیفه حفظ، احیا، توسعه و بهره‌برداری را بر عهده داریم.

حیدری‌پور با اشاره به این‌که  تاکنون استفاده از منابع طبیعی و زیرزمینی بیش از حد ظرفیت بوده تأکید کرد: هم‌اکنون ۳۵۰ دشت ما ممنوعه - بحرانی و ۸۸ دشت فوق بحرانی است، بنابراین باید با کمک یکدیگر زمینه‌هایی برای مقابله با مشکلات فراهم کنیم.

حیدری‌پور در ادامه گفت: نظام فنی و اجرایی کشور یکسری ضوابط و معیار برای بهره‌برداری اشخاص حقیقی و حقوقی تعیین کرده است و ما هم در این راه کمک می‌کنیم.

وی افزود: یکی از این ضوابط طرح تنفس جنگل‌هاست که در مجلس شورای اسلامی تصویب شده و طبق آن بهره‌برداری از کل جنگل‌های کشور برای استراحت جنگل‌ها متوقف شده است.

به گزارش ایسنا، این مسئول در ادامه به موضوع ریزگردها و لزوم مالچ‌پاشی کانون‌های ریزگرد کشور اشاره و اعلام کرد: در استان‌هایی مثل سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد و بخشی از اصفهان عملیات مالچ پاشی ۱۰سال متوقف شده بود اما امسال ۳۱۲ میلیارد تومان مالچ به این موضوع اختصاص یافت.

مجری طرح ملی آبخیزداری یادآور شد: در حوضه آبخیزداری ۲۰۰ میلیون دلار و در حوزه مقابله با ریز گردها ۱۵۰ میلیار دلار اعتبار اختصاص داده شده است  که امیدواریم این رقم به ۳۶۰ میلیون دلار ارتقا یابد.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین