کد خبر: ۵۲۰۳۴۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۵

اون با پای پیاده به استقبال آشتی تاریخی رفت

کره جنوبی و آمریکا به مناسبت آشتی دو کره، رزمایش مشترک سالانه خود را متوقف کردند
آفتاب‌‌نیوز :
رییس جمهور کره جنوبی و رهبر کره شمالی صبح امروز به منظور شرکت در اجلاس سران دو کره، وارد روستای مرزی 'پانمونجوم' روستای محل برگزاری اجلاس سران شدند.

به گزارش آفتاب نیوز  در ابتدا 'مون جائه این' رییس جمهوری کره جنوبی وارد این روستا شد و دقایقی بعد نیز 'کیم جونگ اون' رهبر کره شمالی به او پیوست، رییس جمهور کره جنوبی در این نشست میزبان رهبر کره شمالی محسوب می شود.

رهبران دو کشور ابتدا در خاک کره جنوبی با یکدیگر دست دادند اما چند لحظه بعد 'کیم جونگ اون' از 'مون جائه این' رییس جمهوری کره جنوبی خواست با عبور از خط، وارد خاک کره شمالی شوند که این پیشنهاد با تبسم و لبخند رییس جمهور کره جنوبی، مورد استقبال قرار گرفت ولی بعد از چند ثانیه دوباره هر دو رهبر به خاک کره جنوبی بازگشتند.

ورود 'کیم جونگ اون' رهبر کره شمالی به خاک کره جنوبی، ورود نخستین مقام ارشد کره شمالی به کره جنوبی بعد از پایان جنگ دو کره در سال 1953 میلادی بود.

تمام لحظات این مراسم از ورود رهبران دو کشور تا مراسم استقبال و همچنین امضای دفتر یادبود در خانه صلح توسط 'کیم جونگ اون' رهبر کره شمالی، به صورت زنده پخش شد.

هیئت دو کشور پس از تشریفات و ملاقات ها به محل مذاکره رفتند.

«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی امروز جمعه در آغاز اجلاس سران دو کره اظهار امیدواری کرد که نتایج مذاکرات سران سازنده باشد.
او همچنین اعلام کرد: می خواهد مذاکرات صریحی در اجلاس سران درباره مسایل جاری داشته باشد.

«مون جائه این» رییس جمهور کره جنوبی نیز اظهار امیدواری کرد که دیدار با «اون» رهبر کره شمالی در روستای محل برگزاری این اجلاس که اکنون به دو بخش کره شمالی و جنوبی تقسیم شده است به نماد صلح نه شکاف و جدایی تبدیل شود.

در همین حال، کره جنوبی و آمریکا امروز جمعه به مناسبت برگزاری اجلاس سران دو کره که اقدامی بی نظیر در تاریخ روابط دو کشور پس از جنگ سال 1953 میلادی است، رزمایش مشترک سالانه خود را متوقف کردند. رزمایش دو کشور موسوم به 'فول ایگل' روز دوشنبه این هفته در یک بخش جدید برای دو هفته شروع شد و دو کشور گفته اند که برای اجلاس سران آن را متوقف کرده اند.


گفتنی است رهبر کره شمالی در دفتر یادبود اجلاس سران نوشت: «صفحه جدیدی در تاریخ روابط دو کره گشوده شد، این نقطه عطفی از شروع یک عصر و تاریخ نوین است»

در همین باره خبرگزاری صدا و سیما نوشت:

استراتژي جديد دو طرف مذاکره براي چگونگي کنار زدن اختلافات و تاکيد بر منافع مشترک براي ثبات و امنيت در آن منطقه است. اما طرفين ضمن اتخاد اين استراتژي ؛ هرکدام جداگانه مفروضاتي را براي خود قايل است. مفروضاتي که اندک چشم پوشي از آنها مي تواند ميز مذاکره را به مجادله و ترک مذاکره بکشاند.

پيونگ يانگ براساس " استراتژي ملي يک دولت هسته اي " مي کوشد با حفظ اقتدار خاندان کيم ، قدرت بازدارندگي هسته اي خود را هم حفظ کند. کيم جونگ اون در فوريه 2012 جمله «کره شمالي يک دولت هسته‌اي است» را به قانون اساسي اين کشور اضافه کرده و بر ضرورت تداوم اين مسير به عنوان مهم‌ترين اولويت امنيت ملي خود تاکيد نموده است. تلقي پيونگ يانگ آنست که از بابت گفتگوها مي تواند کمک هاي غذايي و دارويي قابل ملاحظه اي از همسايه جنوبي دريافت کند.

نخستين تلقي سئول نیز آنست که پيونگ يانگ متعهد مي شود بار ديگر به عضويت NPT در آيد؛ تا يک سيستم پادماني بين المللي مجموعه برنامه هاي هسته اي کره شمالي را رصد و نظارت کند.

کره جنوبي به احتمال زياد با اين پيش فرض که فعاليت ها و تاسيسات هسته اي نامتعارف کره شمالي در يک بازه زماني مشخص - محدود و يا تعطيل خواهد شد - وارد مذاکره با طرف شمالي مي شود.

 سئول تصور مي کند مذاکرات پيش رو ؛ به رفع اختلافات و بهبود مناسبات و همکاري هاي دو جانبه و ارسال کمک هاي انساندوستانه به دولت و مردم کره شمالي - نه در کوتاه مدت - بلکه در ميان و بلند مدت مي انجامد.
منبع: خبرانلاین
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۷
0
0
خدایا شکرت
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین