کد خبر: ۵۲۷۸۳۴
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۷

رامین:برخی از بن‌بست دولت دنبال بهره‌برداری جناحی کنند/مرعشی: دولت بیدی نیست که با این بادها بلرزد

یک فعال اصولگرا گفت: دو گروه قصد دارند انسجام نظام را برهم بزنند یکی از این گروه‌ها افرادی هستند که اصرار دارند بر بیراهه برجام ادامه دهند و دیگر افرادی که بخواهند از این بن‌بستی که دولت در آن قرار گرفته است بهره‌برداری جناحی و شخصی کنند.
آفتاب‌‌نیوز :
محمدعلی رامین در پاسخ به این سوال که در شرایطی که آمریکا درصدد افزایش فشار به ایران است و از برجام هم خارج شده، چه ضرورت‌هایی وجود دارد که گروه‌های سیاسی از این مسائل به عنوان دستاویز سیاسی در جهت تخریب یکدیگر و دولت استفاده نکنند؟ گفت: انتخاب آقای روحانی در سال ۹۲ و بعد از مذاکرات طولانی و خسته کننده با آمریکا و ۵+ ۱ و بالاخره به نتیجه رساندن برجام که از ابتدا مقام معظم رهبری به آن اعتماد نداشتند، اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه هر اتفاقی در نظام می‌افتد مجموعه نظام باید انسجام خود را حفظ کند، ادامه داد: در حال حاضر که آمریکا با صراحت تمام هیچ تعهدی حتی تعهدات شفاهی را هم نمی‌پذیرد و همه تحریم‌ها برگشته و بیشتر هم شده و هر نوع ستمی را بیش از قبل وارد می‌کند، نظام باید انسجام خود را حفظ کند.

این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه ممکن است دو گروه این انسجام را برهم بزنند، گفت: یکی از این گروه‌ها افرادی هستند که اصرار دارند بر بیراهه برجام ادامه دهند و دیگر افرادی که بخواهند از این بن‌بستی که دولت در آن قرار گرفته است بهره‌برداری جناحی و شخصی کنند. به نظر من رهنمودهای مقام معظم رهبری کاملا روشن است که اقتدار ما در انسجام ماست و این انسجام باید از طرف همه پذیرفته شود و دولت نیز باید اذعان کند که در این تلاش ۵ الی ۶ ساله خود شکست خورده و مخالفان دولت هم باید بپذیرند که هر اتفاقی افتاده در مجموعه نظام بوده و باید انسجام نظام را حفظ کنند.

رامین همچنین درباره انتقال سفارت امریکا از تل‌آویو به قدس تصریح کرد: در رژیم آمریکا معمولا جناح‌ها همدیگر را کامل می‌کنند. اوباما که جانشین جرج بوش پسر شد اقدامات او را تکمیل و اصلاح کرد. آقای ترامپ هم آمده تا تمام تلاش‌های آقای اوباما را تکمیل کند.

وی ادامه داد: اوباما هرچه توانست با شیطنت و فریبکاری از جمهوری اسلامی امتیاز گرفت و باعث تضعیف ظاهری انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی شد و آقای ترامپ از این فرصت استفاده کرد و با این تصور که اگر سفارت خود را منتقل کند جمهوری اسلامی هیچ اقدامی نمی‌کند، این کار را انجام داد. درحالی که نظام جمهوری اسلامی دولت نیست و فراتر از دولت است و قوای سه‌گانه بخشی از حاکمیت ما هستند و ولایت فقیه ابزار قدرت جهانی اسلام و جهان تشیع است و آنها این موضوع را نادیده می‌گیرند هرچند در داخل کشور هم برخی‌ها قدرت جهانی اسلام را نادیده می‌گیرند.

معاون مطبوعاتی دولت نهم خاطرنشان کرد: اقداماتی را که ترامپ انجام می‌دهد ابتدا یک شور و نشاطی را در میان ضد انقلاب و دشمنان اسلام ایجاد کرد اما کاملا موقتی است و به سرعت این جریانات برمی‌گردد و مانند بوم‌رنگ به صورت خود آنها برخورد می‌کند و امت اسلامی در مقابل این اقدامات ابلهانه و جنایتکارانه قیام خواهد کرد و در مقابل این جریانات خواهد ایستاد و این در نهایت به نفع آزادی فلسطین خواهد بود.

وزرای دولت به قدر کافی در فشار هستند نمی‌شود که رئیسشان هم انتقاد کند/ ماجرای عبور از روحانی جدی نیست

نامه نیوز نوشت:

حسین مرعشی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه تندروها از ناآرامی‌های دی ماه درس عبرت گرفته باشند، گفت:‌ آن اشتباه را آقای علم الهدی در مشهد کردند و گرفتاری درست کردند. امروز دولت و نظام یک مجموعه هستند و کسی نمی‌تواند بدون حمایت و دفاع از دولت، نظام را حفظ کند.

اهم اظهارات مرعشی به شرح زیر است:

*دولت آقای روحانی دولت نیرومندی است. بیدی نیست که با این بادها بلرزد. آقای روحانی محکم است، استوار است، پشتوانه دارد و ما در این شرایط باید به فکر این باشیم که راه حلی برای مشکلات ایران پیدا کنیم. دولت آقای روحانی که دولت بی‌ریشه‌ای نیست که بخواهد از مشکلات بهراسد و صحنه را ترک کند.

*کشور ما اکنون با یک سری مشکلات واقعی مواجه است و آن بدعهدی غربی‌ها است؛ مشخصا آمریکایی‌ها. لازم است که در مقابل این بدعهدی‌ها تدبیر کنیم، دولت هم ایستاده که راه‌حل مناسب را پیدا کند. کار سختی است، ولی بالاخره انجام می‌شود.

*شکست دولت آقای روحانی، شکست ملت ایران است. دولت منتخب ملت است. ما حتما به چیزی به نام شکست فکر نمی‌کنیم.

*{درباره اقدامات جریان تندرو نسبت به دولت}: اینها فکر می‌کنند چیزی به نام دولت، جدای از نظام مطرح است و این خطا است. امروز دولت و نظام یک مجموعه هستند و کسی نمی‌تواند بدون حمایت و دفاع از دولت، نظام را حفظ کند.

*{درباره انتقاد روحانی از کابینه}: این کار حتما ضدتبلیغ است. هر کس به آقای روحانی در این باره مشورت داده، دقت نکرده است که این کار به یک ضد تبلیغ تبدیل می شود. به هر حال دولت در اختیار آقای رئیس جمهور است و هر تغییراتی که لازم بداند را می تواند انجام دهد، این شیوه انتقاد از اعضا دولت مشکلی را حل نمی کند. به نظر من وزرای دولت به اندازه کافی در فشار هستند، نمی شود که رئیسشان نیز به جای حمایت ، انتقاد کند. اگر انتقادی هست یا اصلاح شود یا تغییر کند ، نیازی به برخود اینگونه نیست.

*به هر حال دولت جزئی از نظام است اما معنی‌اش این نیست که اگر خدای ناکرده دولتی در یک مقطعی ضربه بخورد، الزاما این ضربه‌ نظام را دچار گرفتاری جدی می کند. دولت‌ها می‌آیند و می‌روند، نظام هم سر جای خود است. نظام متکی به یک سابقه تاریخی است و حمایت واقعی مردم است.

*من فکر نمی‌کنم مردم ایران در این شرایط پیچیده کشور از لحاظ سیاسی به نظامی‌ها رأی دهند. اگر مردم قرار است رأی دهند؛ مردم رأی نمی‌دهند.

*مردم مشكلات انباشته شده اقتصادي، سياسي و فرهنگي دارند و لازم است که به این مشکلات توجه بیشتری شود. اگر ما در هر يك از موضوعاتي كه به مردم مربوط می شود بتوانيم به اجماع برسيم، حتما آن مشکل را حل می کنیم و این همان خواست مردم است.

ایلنا 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین